Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716086655 
0

Nyt samarbejde med Bamse og Kylling


Nu bliver det endnu sjovere at sætte navn i børnenes tøj og ting. Hos Ikast Etiket glæder vi os over at kunne løfte sløret for vores nye samarbejde med DR, så forældre og børn nu kan få DRs elskede figurer på tøjklistermærker, strygemærker og vinylklistermærker.

Strygemærker med figurer fra Bamse & Kylling


"Vi har glædet os meget til at præsentere samarbejdet, og vi håber vores kunder vil tage godt imod de nye figurer. Det er vores erfaring, at behovet for at opmærke tøj og ting især er stort hos de mindre børn, og vi vil derfor gerne tilbyde forældrene at kunne sætte de figurer på mærkerne, som er favoritter blandt børnene. Samtidig er figurerne fra både Bamses Billedbog og Kaj og Andrea figurer af høj kvalitet, som passer godt ind i vores produktsortiment,” fortæller indehaver Ulrik Lauritsen om det nye samarbejde.    

DR-figurerne kommer i mange forskellige udgaver, så det er muligt at vælge Kaj som blandt andet superhelt, konge, pirat eller fodboldspiller, ligesom de andre figurer også fås i mange variationer.

Vi anbefaler at sætte telefonnummer på mærkerne, så tingene nemt kan finde hjem igen, hvis de er blevet væk på en tur på legepladsen eller i bussen.

Du kan finde DRs figurer på følgende produkter:
Tøjklistermærker
Strygemærker
Adresseklistermærker
Runde klistermærker
 
Læs også Aoh’s omtale af samarbejdet.

 

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser