facebook

Diverse pakker af klistermærker til opmærkning
Diverse pakker af klistermærker til opmærkning

Diverse pakker af klistermærker til opmærkning

  • Forskellige pakker
  • Lækre designs
  • Spar penge
Leveringstid: 3 - 7 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt fra kr. 0,00 Mere info
Pris: Fra kr. 199,00

Alt du skal bruge til opmærkning af ting og tøj

Vi har en del erfaringer med, hvad der skal bruges til opmærkning af ting og tøj i løbet af sæsonen. Derfor, har vi sammensat nogle forskellige pakker, så du er sikker på at have klistermærker der dækker hvert behov, samtidig med at du sparer penge! Så er du i tvivl om hvad du skal bruge, så kan du med sikkerhed bestille en af vores sparepakker, og være sikker på at du har klistermærker til lidt af hvert.

I sparepakken får du både tøjklistermærker til tøjet, og en blandet samling af stærke vinylklistermærker der kan tåle vind, vejr og opvaskemaskine.

Godkendt efter sikkerhedsstandard for legetøj (EN 71-3). Indeholder ingen pvc.


SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr.


Facts om diverse pakker af klistermærker til opmærkning

  • Tøjklistermærkerne sættes på vaskeanvisningen i tøjet, og holder til vaskemaskine.
  • Vinylklistermærkerne sættes på en tør og glat overflade. De er vandtætte, og holder til mange ture i opvaskemaskinen.
  • 2 linjer tekst.
  • Stort udvalg af baggrunde og figurer.
  • Mulighed for upload af egen billede / baggrund.

Som forældre, er der mange ting man skal tage stilling til, og det vil vi gerne hjælpe med!

Med en sparepakke fra os, kan du være sikker på at have et klistermærke ved hånden, til at sætte på alle de ting der forlader hjemmet. Og dermed være rimelig sikker på, at det kommer med hjem igen.

Du kan vælge imellem en Skolepakke og en Børnehavepakke / Vuggestuepakke. I Skolepakken er der lidt flere versioner af klistermærker. Der får du fx. klistermærker til blyanter, og klistermærker til skolebøger.

 
Kundeanmeldelser:
Maria, Jels

Fin pakke, når man har et barn, der skal på efterskolë ;o). Tøjmærkerne er nemme at stryge i. Begge mærker er i en god størrelse. Pennen er ikke så tydelig, som en permanent tusch, men kan sagtens bruges.


 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 1