Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713861794 
0

Smart labels

  • Mange muligheder
  • Unik kommunikation med dine kunder
  • Højt niveau af sikkerhed
Leveret hos dig: 10.-21. maj
Få en pris

Få en unik mulighed for at kommunikere med dine kunder med smart labels

Smart labels tilfører en helt ny dimension til dit brand. Gennem QR-koder, RFID, NFC eller augmented reality, får dine kunder en unik mulighed for at komme i kontakt med jer, gennem et smart label. Det giver jer en helt ny mulighed for at kommunikere med jeres kunder og udvikle jeres brand.

I udviklingen af det bæredygtige brand kan I med smart labels også gøre det meget nemmere for jer selv og jeres kunder at få informationer om tilbagesalg, genbrug eller genanvendelse af materialerne. Denne form for informationer vil ofte fylde mere, end man ønsker at sætte på et label inde i tøjet.

Hos Ikast Etiket fører vi forskellige typer af smart labels, så kontakt os gerne og fortæl os om din konkrete udfordring, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Vi kan lave Smart Labels i mange forskellige kvaliteter. Uanset om du er på udkig efter vævede labels, klistermærker eller hang tags, så kan vi hjælpe dig.

Du kan også designe enkle QR-klistermærker online for hurtig levering.
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 

Forskellige typer af smart labels

Smart labels er et vidt begreb, der dækker over flere forskellige typer af smart labels. Herunder gennemgår vi kort de forskellige typer af smart labels, vi fører hos Ikast Etiket. Har du et ønske til et smart label, som vi ikke har på listen, så kontakt os alligevel, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med den type smart label, du ønsker.

Smart labels med QR-kode

QR labels fås som både printede og vævede labels. Med en QR-kode er det nemt for alle med en smartphone at scanne QR-koden. En QR-kode kan fx give adgang til hjemmeside, linke til en video, visitkort, pdf (fx med en brugsanvisning) eller linke til en app. Mulighederne er mange og QR-koden er meget udbredt, så mange kunder kender og bruger jævnligt deres kodescanner på telefonen.

NFC labels

De fleste producenter og distributører af tøj og andre tekstiler bruger allerede hangtags - men hvad med at tilføje en NFC chip i hangtagget? Mange nye smartphones har NFC indbygget, så de kan læse chippen. Når kunden lægger sin telefon mod hangtagget er det op til jer, hvad der nu skal ske. NFC-chippen vil også kunne bruges i forbindelse med betaling.

Smart labels med QR-kode

QR-koder er nemme at bruge for dine kunder. Mange har allerede stiftet bekendtskab med QR-koder og prøvet at scanne de unikke koder. Bag QR-koden kan gemme sig både en hjemmeside, app, visitkort, brugsanvisning - eller noget helt andet. Vi kan både væve eller trykke labels med QR-koder.

Smart labels med nummerering

Sælger du unikke varer, som du gerne vil give en unik nummerering? Brug den unikke nummerering til at vise ægthed, få producerede antal mm. Vi kan sagtens lave nummererede labels, som hver har et unikt nummer, som du kan registrere for senere at kunne bekræfte at varen er produceret hos jer.

Smart labels med sikkerhedsgarn

Vil du gerne beskytte dit brand? Med UV-garner er det kun, når labelen bliver udsat for UV-lys at teksten på den enkelte label er synlig. Det gør det sværere at efterligne dit brand, fordi UV-tråden kun vil være synlig, hvis man udsætter den for UV-lys.

Klistermærker med RFID


Har du brug for klistermærker med RFID kan vi også hjælpe dig med det. Fortæl os om dine behov, så finder vi sammen en løsning. Se eksempler på både små, store, matte og blanke RFID-klistermærker her på siden. Kombinér RFID-teknologi med QR-koder, for en nem og enkel løsning.


 

Information om vores smart labels

  • Brug smart labels til at informere jeres kunder om tilbagesalg, genbrug eller vask.
  • Vælg de smart labels, der passer bedst til dine produkter.
  • Moderne teknologi.
  • Skab en ny relation med dine kunder.
  • Labels i høj kvalitet.
  • Labels med NFC, QR-koder, UV-garn og meget andet.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9121 anmeldelser

5/5 1