Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716084887 
0

Billige plastikkort med RFID og NFC chip - Køb her

  • Fra bare 100 stk.
  • Kan leveres med dit tryk
  • Alle chips
Leveret hos dig: 4.-13. juni
Få en pris

Elektronisk adgangskontrol og betaling

Kort med RFID og NFC er en populær løsning i mange virksomheder, der anvender kort i forbindelse med adgangskontrol eller som betalingssystem i kantinen.

Du har utallige muligheder for at designe et kort, så det passer præcis til dine behov, både mht design og funktionalitet. Vi kan lave jeres plastikkort påtrykt jeres logo/design, billeder, fortløbende numre, serienummerering - og vi kan trykke på begge sider af kortet.

Vi kan levere alle chips på markedet, men det er vigtigt, at du kan fortælle os præcis hvilken chip du skal bruge i kortet.


 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Pris pr. styk med chip FM1108 med jeres tryk på 1 side (85x54mm)
100 stk.Kr. 14,50
500 stk.Kr. 5,35
1000 stk.Kr. 3,75
5000 stk.Kr. 2,45

Opstart pr trykside kr. 500,-

Det er meget vigtigt, at du ved præcis hvilken chip, du skal bruge for at kortet kommer til at passe med dit system. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning i forhold til dine plastikkort med RFID og NFC.

RFID kort produceret efter jeres ønsker


Når I som virksomhed eller forening bestiller RFID kort fra Ikast Etiket producerer vi altid kortene efter jeres ønsker og specifikationer. Det betyder, at I har rig mulighed for at tilpasse RFID kortene til den situation, hvor I skal bruge kortene.

Først og fremmest skal vi selvfølgelig vide hvilken chip I gerne vil have I jeres kort. Vi har som udgangspunkt de fleste tilgængelige chips på markedet. Hvilken chip I skal bruge afhænger af det system, der skal kunne aflæse jeres nye RFID kort. Vi skal også vide om I gerne vil have lagt data ind på kortet inden levering eller om kortene skal være "tomme", så I selv kan kode kortene.

Derudover skal vi kende størrelsen på jeres RFID kort. Standardmålene er 85x54mm, men har I ønsker til RFID kort i andre størrelser, så er det bare at fortælle os det.

I har masser af muligheder for at få flotte tryk på jeres RFID kort, se fx produktbilledet med efterårsbladene i mange farver. I skal derfor ikke være nervøse for at bruge mange farver, når I designer jeres nye RFID kort. Hvis noget ikke kan lade sig gøre, vil vi altid fortælle jer det inden vi sætter kortene i produktion.

Vil I gerne have kort helt uden tryk eller logo leverer vi gerne det. Vi ved at nogle af vores kunder selv kan printe på kort efterhånden som de får brug for det. Det kan også bare være på den ene side af kortet I ønsker at kunne printe data på kortet, fx i forbindelse med at der bliver oprettet nye kort til nye medarbejdere eller medlemmer.

FAQ om plastikkort med RFID eller NFC chip 

Information om vores billige plastikkort med rfid og nfc chip - køb her

  • Vær opmærksom på, at når du bestiller plastikkort med RFID-chip og NFC skal du selv have et system, der kan kode og aflæse kortene.
  • Du har mange muligheder for at designe jeres RFID-kort, så de passer jeres virksomhed.
  • Vores kort kan blandt andet bruges til adgangskontrol i fitnesscentre, medlemskort, nøglekort eller som betalingskort i kantiner.
  • Du kan vælge selv at printe medarbejderfotos, navn, ID osv. på kortene efterhånden som behovet opstår.
  • Kan også laves i ABS materiale (uden PVC) eller i genbrugsmateriale(PET).
  • Mange forskellige koder og frekvenser: ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, Mifare Classic 1K, Mifare UL C, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100


Køb dine chip kort hos Ikast Etiket


Når du vælger at købe dine chip kort hos Ikast Etiket tilbyder vi dig chip kort i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sælger ikke scannere og systemer til at aflæse kortene, men vores medarbejdere har i mange år leveret chip kort til alverdens virksomheder og events, der dagligt bruger chip kort. Vi har derfor masser af viden og solid ekspertise til at rådgive dig. Er der noget vi ikke ved, vil vi altid sørge for at hjælpe dig videre til vores samarbejdspartnere, så du får et svar du kan bruge. Du kan derfor sagtens føle dig i trygge hænder, når du tager fat i vores salgsteam med henblik på at købe kort med chip hos Ikast Etiket.

Vil du gerne have chip kort men kunne du godt tænke dig en anden kvalitet end de sædvandlige plastkort? Så kan vi lave kortene i ABS materiale (der er uden PVC) eller i PET. PET er plast fremstillet af genanvendte plastflasker, som bliver smeltet om og kan anvendes til at producere nye varer af, herunder plastikkort med chip. Se de miljøvenlige chip kort i PET.

Vil du helst undgå plast, kan vi også lave dine chip kort i flere forskellige træsorter, fx bambus, cedertræ eller birketræ. Se vores chipkort i træ.

Vi fører chip kort med mange forskellige frekvenser og chips, som du kan se i ovenstående.

Kan du ikke finde den chip, du skal bruge til dine chip kort, så spørg os selvom den ikke umiddelbart er på oversigten.

Ud over chip kort i kreditkortformat leverer vi også festivalarmbånd, nøgleringe og tags med både RFID og NFC chip/tag.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Ingvild

Hei.
Jeg jobber på en skole som benytter seg av såkalte BRA-kort som vi deler ut til elevene når de har gjort noe bra, og vi trenger nå flere slike. Det er plastkort med logo på begge sider, og måler i dag 7X5 cm. Jeg vet at flere skoler bestiller slike hos dere. På nettsiden finner jeg bare kort med chip, og lurer på om dere har noen kort som passer vårt behov.
Hører fra dere.

Mvh Ingvild Rullestad
Inspektør ved Finstad skole
Lørenskog
Norge

Svar fra Ikast Etiket

Hei Ingvild,
Det kan vi sagtens lave til dig. Standard (og billigst) laver vi dem i 85x54mm, men de kan også laves i andres størrelser, og designet er helt op til dig. Du kan læse mere om dem under nøkkelbånd -> trykte ID kort, på hjemmesiden.
Jeg har sendt dig en mail, så vi kan finde frem til en løsning til dig :)
Mvh. Vera Bjørt

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 1