Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719348961 
0

Festivalarmbånd med stregkode eller QR kode

  • Unikke stregkoder eller QR codes
  • Fortløbende numre
  • Serienummerering
Leveret hos dig: 10.-18. juli
Få en pris

Øg sikkerheden med unikke armbånd

Armbånd med QR koder eller stregkoder øger sikkerheden for både dig og dine gæster. Med unikke stregkoder kan du scanne gæstens armbånd ved indgangen. Du kan på denne måde sikre at samme armbånd ikke bliver brugt mere end en gang til at komme ind.

Armbånd med stregkode, QR kode og/eller fortløbende numre kan leveres i flere forskellige kvaliteter. Du kan fx vælge vævede festivalarmbånd eller digitaltrykte festivalarmbånd med en PVC-plade med koderne. Du kan også vælge at få påtrykt eller indvævet stregkoderne direkte i armbåndet. Et billigere alternativ er tyvekarmbånd, hvor stregkoden trykkes direkte på armbåndet.

Vil du gerne have endnu flere muligheder for elektronisk adgangskontol vil vi anbefale dig, at tage et kig på vores RFID-løsninger. Her kan gæsterne betale med deres armbånd og du kan knytte et fingeraftryk til chippen i armbåndet.

 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Priser med dit design/pr. stk.:
100 stk.Kr. 13,95
500 stk.Kr. 7,95
1000 stk.Kr. 5,95
5000 stk.Kr. 3,95

Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at ovenstående priser er excl. moms.

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Digitaltrykte festivalarmbånd (hurtig levering) koster +20%.

Templates på pvc slider 26x33mm


Download .psd template: Template PVC slider .psd

Download pdf template: Template PVC slider .pdf

Alle oplysninger samlet ét sted - armbånd med qr kode gør det nemt


Armbånd med QR kode kan give dine gæster adgang til en lang række oplysninger, som I måske ellers ville have udleveret på papir. Det kan fx være på messer eller konferencer. Når deltageren ankommer til messen, får han udleveret et armbånd med qr kode, som bliver fæstnet på håndleddet. Nu kan han scanne QR koden på armbåndet. Når han scanner QR koden med sin smartphone bliver han ledt ind på en hjemmeside. Her er alle oplysninger om messen tilgængeligt for ham.

Gennem QR koden på armbåndet har han adgang til et opdateret program med klokkeslæt, måltider, lokalenumre og oplægsholdere.

Vær dog opmærksom på om jeres gæster har adgang til WiFi. Det er ikke alle, der bruger mobildata. I kan også gøre WiFi let tilgængeligt gennem QR koden.

Festivalarmbånd med QR kode


Festivalgængerne har allerede et festivalarmbånd om håndleddet. Ved at sætte en QR kode på festivalarmbåndet kan I give gæsterne en endnu bedre oplevelse. I kan også øge jeres egne muligheder for mersalg.

Det er jer, der bestemmer hvad QR koden skal linke til. QR koden kan fx linke til et lukket website for jeres festivalbesøgende. Her kan I gøre det muligt at bestille mad, drikkevarer, booke ekstra oplevelser, tilmelde sig aktiviteter og meget andet. Fordi gæsterne hele tiden har QR koden tilgængelig om håndleddet, behøver de ikke huske en url. I kan også gøre det muligt at downloade en app gennem QR koden på festivalarmbåndet.

Samme QR kode - dynamisk indhold


Når I bestiller festivalarmbånd med QR kode hos Ikast Etiket, behøver I ikke have indholdet klar. Vi kan trykke QR koden, som I senere linker sammen med et site til jeres gæster.

Når festivalen er slut kan I ændre indholdet. Så får gæsterne en ny oplevelse, hvis de scanner QR koden, når festivalen er ovre. Giv dem fx adgang til at købe næste års festivalarmbånd tidligere eller med rabat. I kan også have oplysninger om glemte sager eller et stort billedgalleri. I ved bedst, hvad der er relevant for jeres besøgende.


FAQ om armbånd med QR kodeHvordan aflæses QR-koden?

Du kan købe scannere og håndscannere, der kan aflæse QR-koder. Men det er også nemt at omdanne en smartphone til en scanner.

Mange smartphones kan genkende en QR-kode, bare man peger kameraet mod koden. Søg efter QR, der hvor du henter apps, så får du også mange muligheder.

Hvordan bruger man QR-koden?

Hvordan I bruger QR-koden er selvfølgelig op til jer. Men I kan bruge den på forskellige måder. I kan vælge at have unikke/fortløbende QR-koder på armbåndene. På denne måde kan I scanne QR-koden ved ankomst. I kan fx lægge en eller flere drinks ind på QR-koden, som kan scannes ved besøg i baren.

En anden løsning er at have en QR-kode på alle armbånd. Denne QR-kode kan linke til fx menu, priser eller give jeres gæster andre oplysninger om jer. Det kan også være I vil give jeres gæster mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev eller deltage i en konkurrence.

Hvilke muligheder giver QR-koden?

QR-koden giver jer mulighed for at tracke jeres kunders besøg. Lige fra de træder ind af døren og ved hvert touchpoint i besøget. Det kan fx være på et museum, hvor gæsterne skal gøre forskellige ting undervejs.

I kan også lægge en QR-kode på armbåndet som giver kunden adgang til et unik site med oplysninger om besøget, en audio guide, konkurrencer, nyhedsbrev og meget andet.


 

Information om vores armbånd med qr-kode eller stregkode

  • Du kan knytte flere forskellige funktioner til dine stregkoder og QR koder. Du kan fx tælle hvor mange gæster, der opholder sig på et område, hvis I også scanner gæstens armbånd ved udgang.
  • Du kan på forhold kode stregkoden til at indholde et antal drinks eller madvarer.
  • Tag et kig på de forskellige kontrolarmbånd, hvis armbånd med stregkode ikke er den rigtige løsning til dit event.
  • Alt kan tåle vand og båndet kan laves af standard polyster, PET (genbrugte plast flasker), bambus, bomuld eller hør.


Hvordan laver man en QR kode?


Når du bestiller et armbånd med en QR kode hos Ikast Etiket skal du som udgangspunkt selv sende de(n) QR kode(r), du gerne vil have trykt på dine armbånd. Der findes mange gratis værktøjer online, hvor du bare skal indtaste din url, for at få genereret en QR kode. Nogle steder skal du betale ekstra eller tilmelde dig, for at få adgang til en udvidet version, hvor du selv kan designe din QR kode med logo, farver, ekstra tekst og andet. Sørg altid for at downloade din unikke QR kode som både vector fil og jpg, Det er også vigtigt at du tester din kode, inden du deler den. Prøv dig frem med forskellige QR code generatorer for at få det bedste resultat. Vær også opmærksom på om du opretter en dynamisk eller statisk QR kode. Den dynamiske kode kan du ændre løbende, hvorimode den statiske ikke kan ændres eller opdateres, når først den er oprettet.

Unikke armbånd med QR-koder


Når du opretter en QR-kode kan den have forskellige funktioner. Du kan fx vælge at sende dine kunder til en bestemt url. Men du har mange andre muligheder. Du kan fx også oprette et visitkort. Når din kunde eller samarbejdspartner scanner QR-koden er det nemt for dem at tilføje dine kontaktoplysninger direkte til deres telefonbog på deres smartphone. Med QR-koden kan du også dele links til din app, dit menukort, vise billedgalleri, oprette forbindelse til wi-fi og meget andet.

Du kan også lave fortløbende QR-koder eller stregkoder, så hver kode er unik. På denne måde kan du scanne dine gæsters QR-koder ved indgangen eller i baren og se om vedkommende fx har VIP-status eller købt gratis drikkevarer. Er du i tvivl om hvordan du skal gøre, når du gerne vil have QR koder eller stregkoder på dine festivalarmbånd, så spørg os, så finder vi sammen den løsning, der passer til jeres event.

 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9183 anmeldelser

5/5 1