Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721357715 
0

Klistermærker med tryk - bredt udvalg af vandfaste klistermærker med tekst

Design selv klistermærker i alverdens størrelser, farver og former. Du kan bestille vores klistermærker med tryk ligesom du ønsker det.

Vi har et bredt udvalg indenfor vandfaste klistermærker med tryk, hvor du kan få din egen tekst eller logo på. Vi har bla. klistermærker med logo, konturskåret klistermærker, runde klistermærker, transparente klistermærker, guldklistermærker, sølvklistermærker.

Fælles for alle vores klistermærker med tryk, er at de er utrolig slidstærke og med stærk lim. De kan holde til vind og vejr, samt mange ture i opvaskemaskinen, så uanset dit behov, så har vi løsningen. Leder du efter klistermærker du kan sætte på både tøj og ting, så er navnemærket løsningen.

Skulle du mod forventning ikke finde det produkt du søger, så kontakt os venligst, så vi sammen kan finde en løsning.

 
 •      100 % tilfredshedsgaranti
 •      Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine..
 •      Fri for BPA & skadelig kemi. EN 71-3..
 
Pris: Fra kr. 179,00
(5/5 - baseret på 15 bedømmelser)
 •      16 x 6mm.
 •      Valgfri tekst og farve
 •      Super holdbarhed
 
Pris: Fra kr. 89,00
 •      35 x 6 mm
 •      Valgfri tekst og farve
 •      God holdbarhed
 
Pris: Fra kr. 99,00
(5/5 - baseret på 1 bedømmelser)
 •      Opmærk det du ikke vil miste!
 •      Valgfri tekst og farve
 •      Super holdbarhed
 
Pris: Fra kr. 49,00
(5/5 - baseret på 17 bedømmelser)
 •      Opmærk alt du ikke vil miste!
 •      Tåler opvaskemaskine
 •      Valgfri tekst og farve
 
Pris: Fra kr. 45,00
(5/5 - baseret på 1 bedømmelser)
 •      Fra bare 1 stk.
 •      Størrelse/form efter ønske
 •      Billigt
 
Pris: Fra kr. 45,00
(5/5 - baseret på 3 bedømmelser)
 •      Fra bare 30 stk.
 •      Hurtig levering
 •      Smart og praktisk
 
Pris: Fra kr. 87,00
(5/5 - baseret på 1 bedømmelser)

Vi har et bredt udvalg af klistermærker med tekst

Du kan få klistermærker med tryk til alverdens ting, når du køber klistermærker hos Ikast Etiket. Når du bestiller klistermærker her på siden, har du mulighed for at designe etiketterne, så du får et tryk, der er nøjagtigt som du ønsker det. 

Brug vores skabeloner eller få trykt dit eget design

Der er ingen, der skal bestemme hvordan dine klistermærker skal se ud. Vi vil heller ikke bestemme om du bestiller 87 eller 100 klistermærker med det samme tryk. Derfor har vi brugt meget energi på at udvikle vores online designer, så du får frihed til at designe dine klistermærker helt fra bunden. Har du allerede et færdigt design, som du gerne vil have trykt? Så skal du bare vælge format og størrelse. Så er dine klistermærker med tryk klar til bestilling. Design dine klistermærker her i vores avancerede designer.

Har du ikke mod på at designe en masse selv? Det gør ikke noget. Vi har bedt vores designer lave en masse forskellige skabeloner, som du kan vælge imellem. Vælg fx minilapper, store klistermærker eller runde klistermærker.

Når du har valgt en skabelon kan du tilpasse den ved at skrive din egen tekst og fx vælge mellem forskellige skrifttyper og -farver. Du kan vælge mellem mange forskellige baggrunde. Vi har både ensfarvede og mønstrede. Skabelonerne passer til familiens yngste, til brylluppet, til virksomheden, til hunden og til den konservative, der bare vil have et hvidt klistermærke med sort tekst. Du kan også tilføje en figur til dit design. Fx enhjørninger, havfruemønster, regnbue, racerbiler, gravkøer, pandaer og dinosauruser. 

Du kan desuden tilpasse skabelonen, så du får et klistermærke i den størrelse og form du er på udkig efter. 

Klistermærker med tekst til brug i specifikke situationer

Er du på udkig efter et klistermærke til en specifik anledning eller situation? Vi har hjulpet dig og lavet skabeloner til de mest populære klistermærker med tryk. Skal du bruge et nyt skilt til postkassen kan du trygt vælge vores postkasselabel, der har den perfekte størrelse til langt de fleste brevkasser og familier. Vælg mellem mange farver og motiver til at lave et unikt label til jeres familie.

Du finder også klistermærker til festen. Klistermærker til festen er klistermærker, der er designet til at passe perfekt på en helt masse lækre chokolader, fx Kinder Maxi, After Eight, Smarties-æsker. Når du modtager klistermærkerne sætter du dem bare på chokoladen (med indpakning) og fluks har du en masse personlige chokolader, som helt sikkert vil pynte ekstra flot på et lækkert festbord. 

Skal det være lidt ekstra lækkert, så tag et kig på vores klistermærker i guld, sølv eller transparent. De kan bare noget særligt. Skal klistermærket bruges udenfor og må det godt kunne ses i mørke? Så bestil dine egne klistermærker med refleks med din egen tekst.

Klistermærker med tryk til virksomheder

At brande sin virksomhed og skille sig ud fra mængden, har aldrig været mere vigtigt overfor forbrugeren end netop nu. Vi tilbyder custommade klistermærker i små og store størrelser. Du kan få påtrykt både tekst og logo.Vi kan trykke på vinyl eller papir, så de kan bruges både ude og inde. Vi kan tilmed trykke med transparent baggrund.

Vi har bla. klistermærker med logo, konturskårede klistermærker, runde klistermærker, transparente klistermærker, guldklistermærker, sølvklistermærker.

Hvis du vil lave logoklistermærker skal du bare uploade dit logo og vælge størrelsen på klistermærket. Du kan selv vælge om klistermærket skal være firkantet eller rundt. 

Klistermærker til indpakning

Vi har forskellige klistermærker, der egner sig til indpakning og som til-og-fra mærker. Klistermærker til indpakning er SÅ flotte på gaver og indpakning. Uanset om du skal bruge dem i din virksomhed eller som privat. Du kan vælge én af de fine skabeloner, der har papirudtryk med flotte illustrationer i neutrale farver. Vælger du én af skabelonerne kan du skrive din egen tekst eller uploade dit logo "over" skabelonen.

Sådan får du et godt resultat 

Når du bestiller dine klistermærker med tryk her på siden, får du altid vist et preview af klistermærket inden du trykker køb. Det giver dig en sikkerhed for at klistermærket bliver trykt præcis som du ønsker det. Du skal dog altid være opmærksom på at skærme kan gengive farver anderledes end det færdige tryk. Vær også opmærksom på størrelsen af dit klistermærke. Designeren på skærmen viser ikke dit klistermærke i 1:1, så hvis du bestiller et lille klistermærke, bør du være opmærksom på ikke at have for meget tekst. 

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser