Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716086023 
0

Konturskåret klistermærke

  • Fra bare 1 stk.
  • Størrelse/form efter ønske
  • Billigt konturskåret klistermærke
Leveret hos dig: 23.-28. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Figurskåret klistermærke i dit design

Et konturskåret klistermærke gør bare det hele lidt mere lækkert. Kun din fantasi sætter grænser. Konturskåret betyder at klistermærket har samme form som din figur eller dit logo.

Upload dit eget design eller vælg en af figurerne i designeren og tilpas den til dit behov. Når du designer dine udskårne klistermærker, skal du vælge mellem small, medium eller large. Størrelsen afgør hvor tæt klistermærket er skåret efter din figur. Hvis du vælger small bliver dit klistermærke skåret så tæt som muligt tæt på figuren, og hvis du vælger large kommer der en bred kant.

Klistermærkerne kan konturskæres efter både figurer og tekst. Klistermærker med konturskåret tekst har et fedt udtryk og fungerer rigtigt godt som et statement eller opråb. Du kan også lave splash eller boom splash for at understrege dit budskab og få en fed effekt.

Du kan også vælge refleks, guld, sølv eller transparent. Her finder du alle klistermærker.
Klistermærker skåret efter din figur


Vil du gerne have et klistermærke der adskiller sig fra de traditionelle runde og firkantede klistermærker, og vil du gerne understrege dit budskab eller måske understrege dit logos former? Så vælg et konturskåret klistermærke. Brug figuren til at understrege dit budskab. Er du ejendomsmægler, så lav et klistermærke med kontur som et hus, og er du kosmetolog, så lav et klistermærke med figur som en læbestift. Det vil helt sikkert vække opmærksomhed hos dine kunder.

Konturskårne klistermærker er ofte populære blandt unge mennesker, der sætter dem på deres computere og andre ejendele.

De figurskårne klistermærker er vejrbestandige og kan sagtens tåle at sidde udenfor på eksempelvis en postkasse. Klistermærkerne kan laves i den form du ønsker. Vil du have runde eller firkantede klistermærker med tryk til kant, så vælg vores runde klistermærker eller vores klistermærker med logo.
 

Information om vores konturskåret klistermærke

  • Konturskårne klistermærker fra bare 1 stk.
  • Kraftig kvalitet, der også holder udendørs.
  • Størrelse og form efter ønske. Hjørneafrunding uden ekstra beregning.
  • CMYK eller pantonefarver efter ønske.
  • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3.
  • Størrelsen skal være minimum 10x10mm og max A4
  • Se evt. farver men bemærk, at farverne ikke gengives nøjagtigt på en computerskærm.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Laura

Hej,
Bliver klistermærkerne skåret enkeltvis man ville kunne vedlægge til ordrer eller er de på hele ark man selv ville skulle skære ud?

Svar fra Ikast Etiket

Hej Laura, 

Klistermærkerne kommer på ark, og antal pr. ark afhænger af hvilken størrelse du bestiller klistermærkerne i. Det er mugligt at få dem enkeltvis mod en merbetaling. Hvis du ønsker en pris på det, så send os en mail på info@ikastetiket.dk, så udregner vi et tilbud til dig. 

Jeg håber det giver mening, ellers er du velkommen til at kontakte os igen. :-) Mvh Miriam 

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 1