Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716087701 
0

Papirarmbånd med og uden tryk - Dag-til-dag levering

 • Med tryk sendes i dag
 • Med eller uden tryk
 • Billigst. Fra bare 10 stk.
Leveret hos dig: 22.-23. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Papirarmbånd / tyvek armbånd i markedets bedste kvalitet!

Er du på udkig efter en billig og meget effektiv armbåndsløsning til dit event eller arrangement, så er vores papirarmbånd og tyvekarmbånd en super løsning. Papirarmbånd er et fint produkt, som også kan bruges til event- eller adgangsarmbånd.

Bestil papirarmbånd med eller uden tryk inden kl. 14.00, så sender vi i dag (mandag - fredag).

1. Papirarmbånd uden tryk vælg "Uden tryk" i dropdown-menuen for at bestille.
2. Papirarmbånd med trykt tekst vælg "Med din egen tekst" i dropdown-menuen. Skriv din egen tekst og vælg evt. figurer.
3. Papirarmbånd med logo klik på linket for at bestille papirarmbånd med logo. Du kan også sende dit logo på mail til info@ikastetiket.dk, så vi kan hjælpe dig videre (bemærk via e-mail tager det lidt længere tid).

Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Vælg type:
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Blandede farver
Hvis du fx. bestiller 30 armbånd og gerne vil have 10 røde, 10 grønne og 10 gule, så skriv det her. Du kan kun bestille 10, 20, 30 osv. af hver farve.
Husk at sætte kryds i boksen herover:
Vælg evt. figurer:
Figur til venstre for tekst
Figur til højre for tekst
Figur til begge sider
Pris (inkl. moms) kr.

Leveringstid
Papirarmbånd uden tryk - bestil inden kl. 14.00 på hverdage, så sender vi samme dag.

Bestiller du fejltrykte papirarmbånd, får du leveret nogle meget billige armbånd, hvorpå vi er kommet til at lave en trykfejl. Alle armbånd er ens og der kan fx. være trykt "FODBOLD VM" på dem.

Har du specielle ønsker, et særligt design, et anderledes logo, behov for mange forskellige designs eller rådgivning om dine papirarmbånd, så er du altid velkommen til at tage fat os, hvis mulighederne online ikke matcher dine behov. Det gælder også ved behov for expresslevering, delleveringer eller andet.

Ved større ordrer, komplekse designs etc. opsætter vi gerne en korrektur af jeres papirarmbånd til godkendelse inden produktion. Dog først ved afgivelse af ordre. Se vores priser på papirarmbånd nedenfor og send en e-mail til info@ikastetiket.dk med tekst, logo, mm.

SEND EN FORESPØRGSEL
Få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden


Priser med tryk efter trykplade/logo er excl. moms:
100 stk.Kr. 2,95
500 stk.Kr. 1,35
1000 stk.Kr. 0,80
2000 stk.Kr. 0,75
5000 stk.Kr. 0,52


Digitaltrykte:
100 stk.Kr. 4,25
500 stk.Kr. 2,25
1000 stk.Kr. 1,29
2000 stk.Kr. 1,13
5000 stk.Kr. 0,88


Opstart pr. trykplade kr. 500 og kr. 750 ved digitalt tryk.

Leveringstiden for papirarmbånd med påtrykt logo/grafik i sort er fra dag til dag. Fuldfarvet tryk er ca 1 uge.


Papirlignende armbånd lavet af tyvek, også kaldt tyvek armbånd, er utroligt slidstærkt og velegnet som kontrolarmbånd. Vores lim og kvalitet er unik og den bedste på markedet.

Der er en selvklæbende slids, der gør monteringen af tyvek armbåndet meget simpel og hurtig uden værktøj.

Anvend vores papirarmbånd / tyvek armbånd til event- og indgangsarmbånd


Vores papirarmbånd er ideelle at anvende som event- og indgangsarmbånd. Til f.eks. festivaler, byfester, events, m.fl.

Et indgangsarmbånd skal både være holdbart, nemt at anvende og billigt. Ikast Etiket kan levere indgangs- og eventarmbånd, der er i den bedste kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Vores papirarmbånd er allerede blevet brugt ved mange festivaler og events i ind- og udland.

Bestil dine papirarmbånd til dit event her på siden, eller ring til os og hør mere. Ring til os på telefon 97 15 53 12.


Templates


Download pdf templates:
Template papirarmbånd 19mm
Template papirarmbånd 24mm
 

Information om vores papirarmbånd

 • Bestil fra kun 10 stk. papirarmbånd
 • Universalstørrelse, så tyvekarmbåndet kan tilpasses både børn og voksne
 • Papirarmbånd leveres med nummerering uden ekstra beregning. Bemærk, at armbåndene ikke nødvendigvis er fortløbende nummererede
 • Tyvekarmbånd kan leveres i 20 forskellige standardfarver
 • Papirarmbånd produceres i 12 mm, 19 mm og 24 mm bredde. Standardstørrelsen er 19 mm
 • Vores papirarmbånd er vandtætte og kan bruges som badebånd og klarer fint vand
 • Papirarmbåndet leveres med sikkerhedssplit, så det kan ikke ombyttes
 • Bestillinger af papirarmbånd med fullcolour tryk i eget design/logo minimum 100 stk.
 • Se også denne oversigt over alle vores kontrolarmbånd.


Papirarmbånd / tyvek armbånd til fest, festival eller sommerlejr


Hos Ikast Etiket sælger vi papirarmbånd til utallige begivenheder. Det er der en god grund til. Papirarmbåndet er et utrolig alsidigt armbånd, der er meget nemt at personliggøre med tryk. Derudover er papirarmbånd en billig løsning, som vi kan levere rigtigt hurtigt både med eller uden tryk. Det er vores erfaring at papirarmbånd bliver brugt til alt fra de helt små fester og til store festivaler med tusindvis af gæster. Når papirarmbånd bliver anvendt til de helt store festivaller er det fordi det er en meget sikker løsning, som er svær at snyde med.

Igennem de senere år har vi oplevet, at mange også gerne vil have adgangskontrol til mindre privatfester, som fx 18-års fødselsdage, polterabender, sodavandsdiskoteker, halloweenfester, sidste skoledag, bryllupper, runde fødselsdage og konfirmationer. Med papirarmbåndet får værterne hurtigt et overblik over hvem der er inviteret til festen. Med et kontrolarmbånd forebygger I at gæster, der ikke er inviteret eller har betalt kommer ind til festen. Skal dine gæster have et armbånd på i mange dage, kan du overveje vores vævede armbånd. Papirarmbåndet er beregnet til engangsbrug.

Tyvek er hemmeligheden bag papirarmbånd


Papirarmbånd er ikke fremstillet af papir, som navnet ellers antyder, men materialet føles som og ligner blødt papir til forveksling. Armbåndene er derimod fremstillet af tyvek. Tyvek er et meget slidstærkt materiale, som også bliver brugt til at fremstille beskyttelsesdragter. Materialet er nærmest umuligt at rive over, men det er meget nemt at klippe eller skære over, når gæsterne gerne vil have armbåndet af igen. Papirarmbåndet kan sagtens tåle hvis det bliver vådt, både hvis der bliver spildt øl, vasket hænder eller dine gæster skal bade. Tyvekarmbånd bliver fx også brugt på resorts, hvor man gerne vil have overblik over hvilke gæster, der har all-inclusive, halvpension osv.


Bestil papirarmbånd / tyvek armbånd med eller uden tryk her på siden


Vi har altid papirarmbånd uden tryk på lager i rigtigt mange farver og med striber. Du kan sagtens blande farverne, dog blander vi ikke mindre end 10 af hver farve.

Vil du gerne have en mere unik løsning, kan du vælge papirarmbånd med tryk. Denne løsning er optimal for dig, der gerne vil have papirarmbånd med din egen tekst. Papirarmbånd med din egen tekst designer du her på siden. Vil du derimod gerne have papirarmbånd i en helt anden farve eller med grafik og eller logo, kan du selv designe papirarmbånd med logo. Vælg mellem sort tryk eller fullcolour tryk. Hvis du har særlige ønsker til designet, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsteam, så kan vi hjælpe dig med at opsætte en eller flere korrekturer.

Sådan bruger I papirarmbånd / tyvek armbånd


I den ene ende af papirarmbåndet er et perforeret mønster, herunder er der på bagsiden et lille rektangel med lim og beskyttelsesfilm. Når armbåndet skal sættes fast om håndleddet fjerner I beskyttelsesfilmen og folder armbåndet om håndleddet. Når båndet er tilpas stramt trykker I limen mod armbåndet og papirarmbåndet er nu låst. Der skal cirka være plads til en pegefingers tykkelse mellem håndled og armbånd, så det skal sidde tæt, men ikke så det strammer. Når papirarmbåndet sidder korrekt fast på håndleddet kan det ikke trækkes ud over hånden og overdrages til andre.

 
Kundeanmeldelser:
Aasiaat, Aasiaat

Hurtig levering og god service.

Jonas, København

Suveræn service og hurtig levering = fast samarbejdspartner

Claire, Brejning

Vi har brugt papirsarmbåndene på ferierne de sidste mange år. De er geniale! Printet holder til poolen, havet og indsmørring i solcreme, og armbåndet er ikke til at rive af. De bliver klippet af hver aften. De holder til alt dine børn kan byde dem! Vi har èn linje med efternavn og nationalitet (på engelsk), og en linje med vores telefonnumre. Det er et must på vores ferie, og den bedste investering, du kan gøre til din ferie.

Jesper, Aalborg

Vi har, her på Aalborg Handelsskole, brugt Ikastetiket gennem de sidste 4 år og har kun rosende ord om deres produkter samt levering :-)

URT, Thisted

Vi har flere gange købt armbånd gennem ikastetiket, og har altid været tilfredse. Det fungere super til vores behov, og dejligt at der er mulighed for så mange farver!

Svar,

Hej, og mange tak for din kommentar.
Vi sætter stor pris på dine rosende ord, og loyalitet.
Vi står klar til at hjælpe en anden gang!
Mvh. Vera

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 27