facebook

Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge
Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge
Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge
Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge
Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge
Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge

Navnemærket - tøjklistermærker du hverken skal sy eller stryge

  • Klistres fast på tøj og ting
  • Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine
  • Fri for kemi: Godkendt til nærkontakt med hud
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Let opmærkning af tøj og ting med Navnemærket

Navnemærket er en uundværlig løsning til opmærkning af tøj, overtøj, sko, legetøj, madkasser og meget andet.

Med Navnemærket er det nemt at genkende og få mistede ting tilbage. Så slipper du for at købe nyt. Til glæde for både din pengepung og miljøet. En meget lille investering set i forhold til at skulle købe en ny vinterjakke eller nye sko.

Du kan bruge Navnemærket (også kaldt tøjklistermærker) på næsten alle familiens ting. Navemærket tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Tøjklistermærker virker som et klistermærke og er meget lette at anvende - de skal hverken syes eller stryges. Sæt Navnemærket i vaskeanvisningen, når du bruger det i tøj.

Design selv. Det er nemt at uploade et billede/portræt af dit barn. Du kan også vælge de kendte figurer fra Disney eller Bamses Billedbog og Kaj & Andrea på navnemærkerne. Med et personligt mærke er det let at se hvem tingene tilhører.

Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Det betyder at Navnemærket er godkendt til nærkontakt med huden.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANCERET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angives i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 13 mm
Vælg tekstfarve: