Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721694759 
0

Navnemærket - klistermærker til ting og tøj

 • 100 % tilfredshedsgaranti
 • Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine 60°.
 • Fri for BPA & skadelig kemi. EN 71-3 godkendt.
Leveret hos dig: 26.-31. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Let opmærkning af tøj og ting med Navnemærket

Navnemærket™ er en uundværlig løsning til opmærkning af tøj, overtøj, sko, legetøj, madkasser og meget andet. Det er fri for BPA og skadelig kemi, og er EN 71-3 godkendt.

Med Navnemærket er det nemt at genkende og få mistede ting tilbage. Så slipper du for at købe nyt. Til glæde for både din pengepung og miljøet. En meget lille investering set i forhold til at skulle købe en ny vinterjakke eller nye sko.

Du kan bruge Navnemærket (også kaldt tøjklistermærker) på næsten alle familiens ting. Navnemærket tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Navnemærket virker som et klistermærke og er meget lette at anvende - de skal hverken syes eller stryges. Sæt Navnemærket i vaskeanvisningen, når du bruger det i tøj.

Design selv. Det er nemt at uploade et billede/portræt af dit barn. Med et personligt mærke er det let at se hvem tingene tilhører. Vil du have større eller mindre mærker kan du ændre størrelsen her på siden. Se også Minimærket, som er vores mindste klistermærke.

Trykt med Eco-Solvent blæk.

Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Det betyder at Navnemærket er godkendt til nærkontakt med huden.

Vi tilbyder også

Navnemærket
Standard / rektangulære

Design selv og se priser
Navnemærket frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:
Faste størrelser og antal
Skift til den simple designer

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 13 mm
Vælg tekstfarve:
Vælg evt. figurer:
Dit mærke
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.


For den bedste oplevelse med Navnemærket bør du altid sætte tøjklistermærket på en vaskeanvisning i dine tekstiler. Dette gør at tøjklistermærket holder meget bedre til vask.

Du bør ikke kogevaske tøjet. Bliver tøjet alligevel kogevasket, så reduceres levetiden af tøjklistermærket væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker.

Ønsker du af en eller anden grund ikke længere at tøjklistermærket skal sidde på tøjet, jakken, skoene eller legetøjet, så er det hurtigt og nemt at fjerne igen.


Kender du ikke allerede Navnemærket? Herunder har vi samlet, hvad der er værd at vide om Navnemærket fra Ikast Etiket.


Sådan bruger du Navnemærket
Navnemærket er fremstillet i et blødt og elastisk materiale, så du ikke kan mærke dem, når de sidder i tøjet. Når du skal sætte de selvklæbende navnemærker i tøjet, fungerer det akkurat som et almindeligt klistermærke. Du fjerner et mærke fra arket og sætter den klæbende side fast i tøjet. Det er vigtigt, at du altid sætter Navnemærket fast på en label eller vaskeanvisning inde i tøjet. Hvis du sætter mærket direkte på stoffet vil mærket hurtigt kunne falde af, fordi stoffet giver sig. Efter 24 timer kan du vaske tøjet helt som du plejer.

Vi anbefaler, at tøj med Navnemærket, som udgangspunkt bliver vasket ved højest 40 grader. Hvis Navnemærket sidder i en vaskeanvisning, kan du dog sagtens vaske ved 60°. Vil du gerne tørre tøjet i tørretumbler er det intet problem. Du skal bare være opmærksom på, at mærket bliver hurtigere slidt, hvis det kommer i tørretumbleren ofte.

Hvorfor skal man bruge Navnemærket?
Når børn starter i vuggestue, børnehave eller skole erfarer de fleste forældre, at der ofte forsvinder tøj. Tøj bliver vådt, beskidt eller måske bliver det for varmt i dagens løb. Når barnet tager tøjet af, tænker det sjældent over, at lægge tøjet det rigtige sted.

Pludselig er der en stor bunke af tøj uden ejermand og pædagogerne kan heller ikke kende tøjet. Når der er navn (og telefonnummer) bliver det meget nemmere for de voksne, der passer barnet at kende tøjet fra hinanden og hjælpe barnet med at få det rigtige tøj med hjem. Det er dyrt, hvis barnet mister sin vinterjakke eller hue og I må købe nyt.

Med navn i tøjet er det meget nemmere at finde den rette ejer. Større børn lærer de hurtigt at kende deres eget navnemærke og det øger børns selvstændighed, når de kan holde orden på deres egne ting.

Kan jeg bruge Navnemærket på andet end tøj?
Ja! Navnemærket fungerer rigtigt godt på en hel masse andre ting end tøj. Vi har set Navnemærket på legetøj, madkasser, skoletasker, drikkedunke, værktøj, opladere, iPads, smartphones, fodbolde, balletsko og meget andet. Sætter du dine mærker på madkasser og drikkedunke vasker du det selvfølgelig i opvaskemaskinen som du plejer.

Hvordan er Navnemærket anderledes end andre klistermærker til tøj?


Navnemærket er små klistermærker i målene 30x13mm. Klistermærkerne er særligt udviklet til at sætte i og på tøj. Akkurat ligesom du måske kender det fra andre. Men Navnemærket er alligevel lidt anderledes. Hos Ikast Etiket vægter vi høj kvalitet og unikke designs. De navnemærker du køber fra Ikast Etiket er som de eneste i Danmark godkendt under legetøjssikkerhedstandard EN 71-3. Det betyder helt konkret, at mærkerne har gennemgået en uvildig test, hvor det er blevet undersøgt om mærkerne afgiver skadelige stoffer. Det gør de ikke. Hverken ved direkte hudkontakt eller hvis barnet skulle sutte på Navnemærket.

Vi trykker med eco-solvent blæk


Når du køber dine navnemærker hos Ikast Etiket har du desuden rigtigt mange muligheder for selv at designe dine mærker. Vi kan trykke Navnemærket med farver i en rigtig god opløsning, så I får personlige mærkater med mulighed for at uploade fx jeres eget billede. Navnemærker fra andre firmaer er trykt med UV-tryk som kan være skadeligt. Vi ønsker at Navnemærket fra Ikast Etiket skal være sikre både at producere og anvende. Derfor er vores mærker trykt med eco-solvent blæk.

Du kan her se hele vores udvalg af forskellige navnemærker.

Hvordan skal jeg sætte Navnemærket i tøjet?

For det bedste resultat med Navnemærket, skal du altid sætte Navnemærket i vaskeanvisningen i dit tøj. På denne måde holder Navnemærket meget bedre, når du vasker tøjet. Hvis du af en eller anden grund ikke længere vil have Navnemærket i dit tøj, kan du nemt fjerne det.

Er det let at sætte Navnemærket i børnetøj?

Ja, det er super nemt. Du behøver ikke at sy eller stryge navnemærkerne. De fungerer som klistermærker.

Hvad er det bedste navnemærke til tøj?

Det bedste navnemærke er det, du rent faktisk sætter i tøjet - ikke den type, du aldrig får sat i. Derfor skal det være hurtigt og let at sætte navnemærkatet på dit barns tøj - ved at bruge Navnemærket som er et klistermærke.

Hvad koster navnemærker til tøj?

Navnemærker er ret billige. Forvent at give en krone eller to per mærke. Det bliver billigere, jo flere du køber.

Kan man også sætte Navnemærket i voksentøj?

Ja absolut! Det er ikke kun i ungernes tøj eller sko, du kan sætte Navnemærket i. Det er smart at sætte navn i fx fodboldtrøjen, træningstøjet eller en jakke, der hænger sammen med andre jakker på arbejdet. Nogle gange tager folk den forkerte jakke, når de er stressede. Eller måske du har oplevet at andre ved et uheld tager dit håndklæde, når det ligger på gulvet i fitnesscentret? Når der er navn i, er det hurtigt for andre at opdage, at de har taget det forkerte eller kontakte dig, for at aflevere den forbyttede ting tilbage.

Hvad betyder det, at I trykker med Eco-Solvent blæk?

Når vi trykker med eco-solvent blæk er vi sikre på, at vi trykker med en blæktype, der ikke afgiver skadelige stoffer. Andre navnemærker og navnelapper på markedet er trykt med UV-tryk. Desværre er der risiko for, at UV-farver og ?lakker kan indeholde stærkt allergifremkaldende stoffer ved kontakt med huden. Derfor er vi glade for at kunne sige at vi trykker med eco-solvent blæk.

 

Information om vores navnemærket

 • BEMÆRK VED UPLOAD AF BILLEDER: Beskær billedet inden upload så man kun ser ansigtet. Et lyst billede giver det bedste resultat.
 • Upload som "baggrund", hvis billedet skal gå til kant.
 • 13 x 30 mm med runde hjørner.
 • Navnemærket er testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Du er dermed sikret, at Navnemærket ikke indholder skadelig kemi.
 • Testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader. Sidder de i vaskeanvisningen, kan de dog sagtens vaskes ved 60°.
 • Vær opmærksom på, at Navnemærket kan blive slidt af, hvis klistermærket er i direkte kontakt med fede cremer, som fx solcreme.
 • Navnemærket er ikke lamineret, da mærket ellers bliver for stift. Derfor kan trykket blive slidt af med tiden, hvis man vælger at sætte dem i bunden af sko eller støvler. Til det formål anbefaler vi, at bruge vores klistermærker, som er laminerede. Se her: Selvklæbende adresse klistermærker
 • Se hvordan du bruger vores designer på mobil
 • Se hvordan du bruger vores avanceret designer på PC
 • Se hvordan du får større tekst ved at lave linjeskifte


Sæt billede på Navnemærket


Med et billede af dit barn på Navnemærket bliver det endnu lettere for dit barn at kende sit eget tøj og alle de andre ting, hvor I sætter Navnemærket på. Det bliver også nemmere for pædagoger og andre børn at genkende barnets ting. Det er ikke altid nemt at huske, hvem der er hvem, når der er tre andre børn, der hedder Adam eller Anna - eller man som barn endnu ikke har lært at læse. Mange børn synes også det er sjovt at have sit eget billede på navnemærkerne.

For at få det bedste resultat af Navnemærket med billede kan du med fordel bruge følgende tips:

- Sørg for at vælge et lyst billede. Et lyst billede giver det bedste resultat, når vi trykker Navnemærket.

- Beskær billedet så tæt som muligt. De flotteste Navnemærker er dem, hvor man kun kan se ansigtet. Husk mærkerne er ikke ret store, så hvis du vælger et billede af dit barn i fuld figur, er det svært at se ansigtet tydeligt og kende barnet.

- Du kan også uploade et billede af dit barns kæledyr. Det hjælper måske ikke andre med at kunne genkende dit barns ting, men vækker med garanti lykke og stor genkendelighed hos dit barn.

Hvorfor er det en god idé med telefonnummer på Navnemærket?
Langt de fleste af vores kunder skriver både navn og telefonnummer på Navnemærket. Det er smart, for skulle uheldet være ude og I glemmer en jakke i indkøbscentret, legelandet eller på biblioteket er det virkelig nemt, for den der finder jakken at sende jer en sms eller ringe og fortælle hvor jakken er.

Nogle forældre vil gerne have to telefonnumre på tøjet, men husk at mærket er kun 30x13mm, så jo mere tekst du skriver, des mindre bliver skriften. Overvej derfor om ikke det er nok med et telefonnummer.


 
Kundeanmeldelser:
Laila, Køge

Jeg har modtaget de fineste mærker med Bamse på. Børnene er glade for, at de har mærker med deres navn, hvor Bamse er på. Personalet i børnenes institution er også glade, for nu kan de selv finde deres tøj og madpakke i køleskabet.

Anne, Lystrup

Var lidt skeptisk, da jeg bestilte om de kunne holde i vaskemaskinen, men jeg er SÅ tilfreds. Vi har sat mærker i alle vaskeanvisninger i børnenes tøj og jakker. Samt vi bruger mærkerne på en masse andre ting f.eks. børnenes tasker, sko mm.

Ronja, Silkeborg

Alt er bare fint. Hurtig levering og mærkerne er rigtig fine. Har købt flere gange.

Mette, Frederikshavn

Jeg har købt mærker til mine 2 drenge flere gange. Det er super, at der er så mange figurer, så vi hele tiden kan få nogle, der passer til drengenes interesser.

Maria, Harlev

Jeg har lige modtaget mine mærker med eget billede på, de er vildt fine og ungerne er helt vilde med dem. Tak for hurtig levering.

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Elina

Hej

tidligere kunne jeg lave tekst med 3 linje. Så det er plads til navn. tlf. og adresse.
Nu kan jeg kun 2 linje på navnemærket?

MVH
Elina

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9215 anmeldelser

5/5 15
Vi har åbent hele sommeren! :)