Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721687550 
0

Klistermærker med logo - design evt. selv online

  • Fra bare 1 stk.
  • Størrelse/form efter ønske
  • Billigt
Leveret hos dig: 26.-31. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Til indendørs og udendørs brug i super kvalitet!

Skal du brande dit eget produkt eller firma, så er vores klistermærker med logo en super løsning, hvor kun fantasien sætter grænser for hvordan dine klistermærker med logo skal se ud.

Vi trykker dem i bøjelig vinyl og de kan bruges både til indendørs og udendørs brug - ogsåtransparente. Du kan få dine klistermærker med dit logo, som du ønsker dem, for at ramme din målgruppe bedst muligt.

Se hele vores oversigt over klistermærker

Vælg vores "avancerede designer ", hvis du ønsker klistermærkerne tilpasset med tekst, billeder, mm. eller større end 100x100mm.

Vi tilbyder også

Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Vælg evt. figurer:
Dit mærke
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.Information om vores klistermærker med logo

  • Klistermærker med logo fra 1 stk.
  • Vi laver klistermærker med logo trykt på papir, folie eller vinyl til både indendørs og udendørs brug. Køber du direkte online på siden er de altid lavet til udendørs brug.
  • Størrelse og form efter ønske. Hjørneafrunding uden ekstra beregning.
  • Cmyk eller pantonefarver efter ønske.
  • Testet og overholder legetøjs sikkerhedsstandarden EN 71-3.
  • Minimum 10mm og max A4


Skal du opmærke dit produkt f.eks. bogen, gummigeden, glasset, krukken eller noget helt andet, så er vores klistermærker med logo værd at gå efter og til en yderst fornuftig pris.

Design dem selv online, og få den bedste pris - eller kontakt os på info@ikastetiket.dk og lad os hjælpe dig. Fandt du ikke det du ledte efter? Så tag gerne et kig på alle vores klistermærker.

Når du vil bestille logoklistermærker kan du selv uploade dit logo her på siden. Du kan både uploade dit logo som figur eller som baggrund. Prøv dig frem og se hvordan dit logo fremstår bedst på klistermærket.
Hvis du vil skrive tekst eller have en baggrund bad ved dit logo, tilføjer du det. Vil du gerne have et klistermærke med et foto, illustration, tegning eller lignende, kan du selvfølgelig uploade det i stedet for et logo.

Har du brug for at kunne flytte logoet på klistermærket, så skal du vælge vores avancerede designer. Her får du mange muligheder for at tilpasse klistermærket og helt selv bestemme hvordan logoet skal se ud på klistermærket.

 
Kundeanmeldelser:
DOLFF, Rønne

Super fed kvalitet, kan klart anbefales...

Karin, Vejle

Knap havde jeg skrevet omkring jeres mærker , der var for store før jeg fik den sødeste mail om at man lige sender nogle nye i en anden farve og at dem, jeg synes var for store kunne jeg da bare beholde. For pokker hvor et servering mindes firma. Aldrig er jeg blevet ekspederet så hurtigt, mødt så venlige mennesker og fået så sød en betjening og service. Kan så varmt anbefale firmaet ril alle håndarbejdsdolk. Det er den bedste kvalitet jeg har fået til dato

Henriette, Høje Taastr..

Super prof. service ved bestilling - og hurtig levering og vi modtog et produkt der matchede vores forventninger 100%.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Lene

Hej er det muligt at sende en fil eller et billede med en anden skrifttype, som I så laver klistermærke ud fra?
Mvh
Lene Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Lene, 
Du kan uploade dit helt eget design direkte på vores hjemmeside her: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker
Du vælger antal, format, størrelse, og uploader filen du har (skal være en png eller jpg). 
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe, eller sende det til os på mail. Så kan vi hjælpe dig :) Mvh. Vera

 

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9215 anmeldelser

5/5 3
Vi har åbent hele sommeren! :)