Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Klistermærker med logo - design evt. selv online

  • Fra bare 1 stk.
  • Størrelse/form efter ønske
  • Billigt
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Til indendørs og udendørs brug i super kvalitet!

Skal du brande dit eget produkt eller firma, så er vores klistermærker med logo en super løsning, hvor kun fantasien sætter grænser for hvordan dine klistermærker med logo skal se ud.

Vi trykker dem i bøjelig vinyl og de kan bruges både til indendørs og udendørs brug - også transparente. Du kan få dine klistermærker med dit logo, som du ønsker dem, for at ramme din målgruppe bedst muligt.

Se hele vores oversigt over klistermærker

Vælg vores "avancerede designer ", hvis du ønsker klistermærkerne tilpasset med tekst, billeder, mm. eller større end 100x100mm.

Vi tilbyder også

Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.


Information om vores klistermærker med logo

  • Klistermærker med logo fra 1 stk.
  • Bemærk at transparente klistermærker kun kan laves med sort tekst - du kan ikke uploade eget design.
  • Vi laver klistermærker med logo trykt på papir, folie eller vinyl til både indendørs og udendørs brug. Køber du direkte online på siden er de altid lavet til udendørs brug.
  • Størrelse og form efter ønske. Hjørneafrunding uden ekstra beregning.
  • Cmyk eller pantonefarver efter ønske.
  • Testet og overholder legetøjs sikkerhedsstandarden EN 71-3.
  • Minimum 10mm og max A4


Skal du opmærke dit produkt f.eks. bogen, gummigeden, glasset, krukken eller noget helt andet, så er vores klistermærker med logo værd at gå efter og til en yderst fornuftig pris.

Design dem selv online, og få den bedste pris - eller kontakt os på info@ikastetiket.dk og lad os hjælpe dig. Fandt du ikke det du ledte efter? Så tag gerne et kig på alle vores klistermærker.

Når du vil bestille logoklistermærker kan du selv uploade dit logo her på siden. Du kan både uploade dit logo som figur eller som baggrund. Prøv dig frem og se hvordan dit logo fremstår bedst på klistermærket.
Hvis du vil skrive tekst eller have en baggrund bad ved dit logo, tilføjer du det. Vil du gerne have et klistermærke med et foto, illustration, tegning eller lignende, kan du selvfølgelig uploade det i stedet for et logo.

Har du brug for at kunne flytte logoet på klistermærket, så skal du vælge vores avancerede designer. Her får du mange muligheder for at tilpasse klistermærket og helt selv bestemme hvordan logoet skal se ud på klistermærket.

 
Kundeanmeldelser:
DOLFF, Rønne

Super fed kvalitet, kan klart anbefales...

Karin, Vejle

Knap havde jeg skrevet omkring jeres mærker , der var for store før jeg fik den sødeste mail om at man lige sender nogle nye i en anden farve og at dem, jeg synes var for store kunne jeg da bare beholde. For pokker hvor et servering mindes firma. Aldrig er jeg blevet ekspederet så hurtigt, mødt så venlige mennesker og fået så sød en betjening og service. Kan så varmt anbefale firmaet ril alle håndarbejdsdolk. Det er den bedste kvalitet jeg har fået til dato

Henriette, Høje Taastr..

Super prof. service ved bestilling - og hurtig levering og vi modtog et produkt der matchede vores forventninger 100%.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Lene

Hej er det muligt at sende en fil eller et billede med en anden skrifttype, som I så laver klistermærke ud fra?
Mvh
Lene Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Lene, 
Du kan uploade dit helt eget design direkte på vores hjemmeside her: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker
Du vælger antal, format, størrelse, og uploader filen du har (skal være en png eller jpg). 
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe, eller sende det til os på mail. Så kan vi hjælpe dig :) Mvh. Vera

 

Bo

Ved ikke om jeg har fået det bestilt rigtigt, men ønsker et klistermærke hvor det kun er skriften der klistres på, hedder det konjektur skåret eller hvad ?
Hilsen Bo lind

Svar fra Ikast Etiket

Hej Bo,
Du kan vælge konturskårede klistermærker, og så skærer vi tæt på logoet/designet du har valgt. I øjeblikket kan jeg desværre ikke lave klistermærker hvor der KUN er bogstaverne der er skåret ud, der ville altid være lidt baggrund, fx. imellem bogstaverne. Alternativt, hvis du kan bruge mærkerne kun med tekst og i sort, så kan du vælge en gennemsigtig baggrund.
Kontakt os endelig ved spørgsmål. Vi kan fanges på tlf., mail, eller chat her på siden, og sidder klar til at hjælpe dig.

Mvh. Vera

Jack

Hej,

Jeg skal have mærket et aluminiumsstillads og jeg tænkte at jeg ville få fremstillet nogle klistermærker til formålet.
Kan "Klistermærker med logo - design evt. selv online" bruges udendørs og holde hele året rundt? Kan det klæbe på aluminium? Skal jeg bruge noget specielt til at rengøre aluminium med inden jeg klæber mærkerne på?
Jeg har tænkt mig at lave mærket så det når hele vejen rundt så de to ender bliver klæbet sammen.

Med venlig hilsen
Jack Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Vores klistermærker egner sig super fint til både indendørs og udendørs brug. Så dem kan du rolig bestille. For at de holder længst, er det vigtigt at klistermærket sættes på en ren og tør overflade, og at alle kanter er helt "tætte" så der ikke kommer vand indunder. Gør du det, holder de i årevis :)

Kontakt os endelig ved spørgsmål.
Mvh, Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8540 anmeldelser

5/5 3