facebook

Etiketter til flasker
Etiketter til flasker

Etiketter til flasker

 • Design selv dine etiketter til flasker
 • Etiketter til øl, vin, snaps eller saft
 • Køb fra kun 5 stk.
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Etiketter til flasker - Lav dine egne labels til sodavand, juice, saft, øl og vin

Laver du selv saft, øl, snaps eller vin, så giv flaskerne et flot finish ved at sætte dine egne etiketter på flaskerne. Etiketterne er i en lækker mat kvalitet og flaskeetiketterne tåler vand, og kan sagtens klare at blive opbevaret i køleskabet.

Du kan vælge at uploade dine egne billeder og sætte etiketterne på flasker til eksempelvis bryllup, barnedåb, fødselsdage, jubilæum eller lignende. Det giver festen et personligt touch, og hvorfor ikke bruge flaskerne som en del af pynten, når de alligevel står fremme.

Du vælger selv om du vil bruge vores skabeloner eller om du vil designe dine etiketter til flasker helt fra bunden. Du kan også uploade en fil med dit eget design.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr.

Vores etiketter til flasker er i en kraftig mat kvalitet, så etiketterne kan sagtens tåle at sidde på flaskerne i længere tid, uden at trykket forsvinder eller slides af. Etiketterne tåler vand, men kan ikke vaskes i opvaskemaskinen. Har du behov for etiketter, der kan vaskes i maskinen, så vælg vores vinylklistermærker.

Med etiketter på flaskerne bliver det meget nemmere at kende dine forskellige snapse, øl eller vine fra hinanden. Vil du gerne have en ingrediensliste på din hjemmebryg kan du lave to forskellige slags etiketter, og sætte ingredienserne på bagsiden af flasken. 

Facts
 • Brug vores skabeloner eller design dine egne etiketter til flasker.
 • Bemærk at transparente klistermærker kun kan laves med sort tekst - du kan ikke uploade eget design.
 • Sæt flaskelabels på din hjemmelavede snaps, vin, saft eller øl.
 • Med en printet etiket får din hjemmebryg et flot finish.
 • Design dine egne flaskelabels til din næste fest og sæt et billede på af festens midtpunkt.
 • Hjemmebryg med en etiket påsat er en flot gave, som din modtager vil sætte pris på.
 • Design dine etiketter til flasker, så de matcher indholdet. Har du fx lavet hyldeblomstsaft kan du bruge et billede af de friske blomster på etiketten.
 • Hvis du ønsker at sælge din egen øl/vin skal du huske at orientere dig i den gældende lovgivning, så du kan få de rette oplysninger på dine etiketter.
 • Etiketterne er nemme at fjerne igen, når du skal bruge flaskerne til næste omgang hjemmebryg.
 • Etiketterne til flasker tåler vand.


 
5/5 1