Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721355276 
0

Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd

 • Fra bare 100 stk.
 • Fås i 10, 14 og 25 mm.
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Leveret hos dig: 26.-31. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Sæt navnebånd i tøjet og dine hjemmelavede kreationer

Navnebånd er svaret! Uanset om du er på udkig efter "prikken over i'et" på dine kreative projekter eller som navnemærker kan du bruge navnebånd. Skal dine kreative værker have et ekstra strejf af luksus, så er vores kvalitetsnavnebånd med til at give prikken over i'et, da navnebånd er et blødt polyestermærke, som kan laves i lige netop den stil du ønsker. Vi har både billige navnebånd og små oplag af navnebånd. Vores produktionstid på unikke navnebånd er også ganske kort.

Du kan selv designe dine unikke navnebånd, så du får dit eget navn i tøj eller på kreationer, på en flot og stilfuld måde. Vi har mere end 25 års erfaring med produktion af kvalitets navnebånd, så vi garanterer dig et flot og tilfredsstillende resultat. Du skal blot bestemme hvordan dit navnebånd skal se ud. Vi laver også navnebånd med logo.

Navnebånd er også en lækker måde at sætte navn i børnenes tøj, så det ikke bliver væk i skolen, klubben eller børnehaven. Mangler du navnelapper med lim til jeres ting, så bestil Navnemærket.

Navnebåndene har certificeringen STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at navnebåndet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, så du roligt kan sætte navnebåndet i dine børns tøj.
Pris (inkl. moms) kr.

Vævede navnebåndHar du spørgsmål til kvaliteten af vores navnebånd eller designet af vores navnebånd, så sidder vi klar til at snakke med dig på chatten. Vi fortæller dig gerne mere om produktion af navnebånd, så du bliver glad og tilfreds, når du modtager dine helt egne unikke navnebånd.

De flotte navnebånd har mange anvendelsesmuligheder og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Navnebånd fås i tre forskellige bredder, 10mm, 14mm, 25mm. Længden på navnebåndene afhænger af hvor meget tekst, du skriver. Vær derfor opmærksom på hvordan du gerne vil bruge dine færdige navnebånd og tænk over om du skal gøre teksten kortere.

Vælg farve på både tekst og baggrund på dine navnebånd


Når du designer dine navnebånd har du mange forskellige muligheder for at tilpasse navnebåndene dine ønsker og behov. Du kan fx vælge mellem forskellige skrifttyper og om du gerne vil have tekst på én eller flere linjer. Derudover skal du også vælge farve til både din tekst og baggrunden. Du kan også vælge mellem mange forskellige figurer, som du kan tilføje på navnebåndet. Kan du ikke beslutte dig for farver eller vil du gerne have navnebånd i forskellige farver uden at skulle købe 50 af hver farvekombination, kan du under "baggrund" vælge forskellige pakker.

Du kan vælge om du vil have dine navnebånd med eller uden strygebagside. Vælger du navnebånd med strygebagside kan du stadig sy dem fast, hvis du ønsker det.

50 navnebånd for 149 kr.
Prisen for 50 stk. navnebånd med din unikke tekst starter ved kun kr. 149, som hurtigt er tjent ind, når det glemte tøj kommer tilbage, takket være dit unikke navnebånd. Bruger du navnebånd til dine egne kreationer, så skal du ikke have mange nye kunder, før navnebåndet er tjent ind igen. Med navnebånd i tøjet er det let at finde frem til dig.

Navnebånd kan også bruges som mærke til dine hjemmelavede kreationer. Vi har eksempelvis set navnebånd på både puder, tæpper og tørklæder.

Klik her, for at få inspiration til design og farvekombinationer, mm. udfra hvad andre har valgt til deres navnebånd. Du kan også lave dine egne gavebånd med vævet tekst, i samme gode kvalitet som navnebåndene.

Sammensæt dit eget individuelle navnebånd med navn og / eller figurer.

Vi har også navnebånd til militær.

Yderligere information i navnebånd


Det er smart også at sætte telefonnummer på navnebåndet, så skulle tøj/ting blive væk (evt. stadig med barnet i), så kan det hele let finde hjem igen.

Navnebånd med omtanke for miljøet


Tekstilindustrien står for en stor del af verdens forurening, derfor er vi stolte over at 80% af det garn, vi bruger til at væve navnebånd med er recycled polyester. Vi håber med tiden, at vi kommer op på 100%.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.


 

Information om vores navnebånd

 • Teksten på navnebånd centreres
 • Navnebånd leveres i et langt bånd, som klippes over inden brug.
 • Vi laver også navnebånd med strygebagside. Men ønsker du at stryge mærker på, så anbefaler vi klart vores strygemærker, som er utrolig holdbare og lette at anvende.
 • Navnebånd er lavet af blød polyester.
 • Navnebånd kan bruges til strik, bomuld m.m.
 • 3 'mellemrum' svarer gennemsnitligt til 10 mm.
 • Ønsker du fx. 6 hjerter istedet for tekst så bestiller du figur 45 for hjerter "##45 ##45 ##45 ##45 ##45 ##45".
 • Navnebåndene er testet og holder til 90 graders vask, også med lim.
 • Højden på navnebånd er enten 10, 14 eller 25 mm. og længden afhænger af antal tegn og skrifttypen du vælger.
 • Ved valg af guld eller sølv bruges lurexgarner, som gør navnebåndet mere stift. Vi overleverer altid guld og sølv navnebånd med ca. 10 %, da der vil være nogle få labels med fejl i vævningen, så du får det antal, du har betalt for og måske lidt flere.
 • På hver side af teksten væver vi ekstra 15 mm. på navnebåndet til ombuk.
 • Vælg mellem forskelige skrifttyper på dit navnebånd.
 • Vælg selv farven på dit navnebånd og på teksten.
 • Ingen afsmitning med vores navnebånd til børn.
 • Produceret i Europa.
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Din garanti for, at navnebåndet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.
 • Cirka 80 % af garnerne er af genbrugt polyester.


Sæt navnebånd på dine kreative projekter


Med navnebånd er det nemt og billigt at lave labels til dine kreative projekter. Uanset om du syr, strikker, quilter eller hækler er det fantastisk at kunne sætte et mærkat på det færdige projekt. Med et navnebånd på dine færdige kreationer kan man sige, at du sætter et visitkort på det færdige stykke projekt. Især hvis du giver tøj, tasker eller andet tilbehør videre til familie og venner er det hyggeligt for dem at blive mindet om, hvem der har brugt timer i hobbyrummet.

Nyopstartede designere eller kreative, der sælger deres kreationer på hobbyplan vælger ofte navnebånd som et alternativ til vores professionelle vævede labels, hvis de har brug for at holde omkostningerne nede. Grunden til at vi kan holde prisen lav på navnebånd er, at vi har et fast udvalg af farver, skrifttyper og figurer, som vi kan væve på navnebåndene. Du vælger selv en farvekombination, skrifttype og om du vil have en eller flere figurer på navnebåndet.

Du bestemmer, hvad der skal stå på navnebåndene
Nogle vælger at have deres navn, initialer eller titel på navnebåndet, andre skriver "Made by..", "Kreeret af..", "Strikket af bedstemor" eller tekster som fx "This took forever" og "Upcycled with Love". Andre vælger deres instagram-navn eller andre aliasser, som de er kendt under, så deres kunder kan finde dem igen. Navnebåndene bliver leveret, så du selv skal klippe og evt. folde dem, som du gerne vil have dem.

Vil du gerne have navnebånd i forskellige farver, men har du ikke brug for så mange navnebånd kan du vælge én af vores fine blandingspakker, hvor der er navnebånd i rigtig fine farvekombinationer. En anden pæn løsning, hvis du gerne vil have variation i dine navnebånd, er at sy dem på et pænt stykke (reststof) inden du syr navnebåndet i det færdige projekt. Det giver et virkelig fint resultat.
Du har fuldstændig frie hænder og der er masser af muligheder for at få et personligt navnebånd. Har du et logo, du gerne vil have på dine navnebånd, så tag et kig på Navnebånd med logo.

Brug navnebåndene som du vil


Navnebånd bliver ofte brugt med endebuk, hvor hver ende af båndet er bukket ind under sig selv, for at man ikke kan se enden, hvor båndet er klippet over. Men vi ser også tit navnebånd, der bliver bukket, så de kan bruges som stropper på fx viskestykker, håndklæder eller lignende. Du skal dog være opmærksom på, at der på navnebånd er en lille streg mellem hvert tekststykke, for at vise hvor du bør klippe. Vil du have navnebåndene uden denne indikator, kan du bestille gavebånd. 
5/5 - baseret på 208 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Vibe, København

? = STOR SMILEY

Vibe, København

Superflotte vævede navnebånd ?

Designrum, Skælskør

Jeg har firmaet Designrum indretning, og har fået Ikast Etiket til at væve de smukkeste bånd med mit firma navn. Jeg skal bruge de små bånd til at få syet ind i de puder, mit firma designer og producere. Jeg er SÅ tilfreds med resultatet, det er meget bedre end jeg forventede, og farverne er som jeg drømte om. Hurtig og perfekt levering. Nu glæder jeg mig til at bruge dem.

Anne-Lise, Hornslet

En god og overskuelig måde at få lavet dit eget navnebånd. Jeg vil sætte det i de ting, jeg syr. Hurtig og god betjening, også af så lille en ordre. Og så er det ikke særlig dyrt :o)

Hanne, Varde

Jeg har tit bestilt navnebånd og syet dem i mine håndvævede viskestykker, men denne gang var der desværre ikke mulighed for at få en "væveskytte" sat på båndet. Er den mon gledet ud af jeres sortiment?

Svar,

Hej Hanne,

Mange tak for din kommetar. Vi har desværre kun de figurer, som du ser på hjemmesiden. Jeg håber at du fandt noget du kunne bruge og at du bliver glad for dine navnebånd:)

Mvh Morten

Ikast Etiket A/S


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Julie

Hvilken type skal man vælge hvis man gerne vil have det foldet som på billedet?

Svar fra Ikast Etiket

Hej! Så skal du vælge 25 mm bånd, og vælge en midtfoldet skabelon. 
Chat, ring eller skriv, hvis du er tvivl :) Mvh,. Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

5/5 208
Vi har åbent hele sommeren! :)