Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719352691 
0

Strygemærker med eget logo

 • Strygemærker med eget logo
 • Valgfri størrelse
 • Upload dit logo online
Leveret hos dig: 28. juni-3. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Disse er altid med baggrund

Skal du have logo på dit arbejdstøj, gaver eller andet, så er vores strygemærker med logo en billig, hurtig og holdbar løsning, som du let selv kan stryge på med et almindeligt strygejern.

Du uploader nemt dit logo online - brug evt. vores avanceret designer til strygemærker.

Når du bestiller strygemærker med eget logo kan du nemt opmærke arbejdstøj, så dit logo bliver synligt for dine kunder.

Vælger du at sætte et navn under dit logo, kan du gøre dine strygemærker med logo endnu mere personlige til hver enkelt medarbejder.

Til opmærkning af børns tøj anbefaler vi vores almindelige strygemærker, som kan designes med mange forskellige baggrunde og figurer.
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Dit mærke
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.


Se hvordan du stryger mærkerne på i denne video.

Sådan designer du dine strygemærker med eget logo
Strygemærker med eget logo er fantastiske, når du gerne vil sætte firmaets logo på tøj og andre tekstiler. For at lave et strygemærke med logo skal du finde firmaets logo og have det liggende på din computer, så du kan uploade det her til siden.

Den helt nemme løsning: Upload dit logo under figurer eller baggrund. Du kan prøve dig lidt frem og se et preview af dit strygemærke med eget logo, inden du bestiller det.
Vil du have flere muligheder for at designe dit strygemærke, skal du vælge "Strygemærker frit udformede med dit eget design" herover. Upload dit logo under "billeder". Her kan du flytte på logoet og vælge konturskårede strygemærker. Du kan også vælge præcis den baggrundsfarve du vil have. Du skal bare indtaste hex-koden eller vælge farven. Et konturskåret strygemærke med eget logo vil sige, at vi skærer strygemærket helt tæt, så det følger dit logos form. Fx hvis dit logo er en stjerne, så vil strygemærket med logo få form som en stjerne.

Du bestemmer selvfølgelig selv størrelsen på dine strygemærker med eget logo. Har du brug for mærkerne i forskellige størrelser, lægger du dem bare i kurven og kommer tilbage til siden og bestiller en ny størrelse. Når du har alle de størrelser og antal du skal bruge, kan du betale for din ordre. Hvis du senere skal bestille flere strygemærker med eget logo, kan du genbestille dem her hos Ikast Etiket, så de bliver akkurat magen til dem du bestilte første gang. Login i bunden af siden for at genbestille.Fastelavnskostumer, sjove tegninger og meget andet
Selvom vi kalder dette produkt "Strygemærker med eget logo" behøver det selvfølgelig ikke være et logo, du uploader. Strygemærker med logo kan bruges til en lang række forskellige situationer. Har du en god idé, så er det bare at kaste dig ud i det.

Upload en tegning og lav et personligt strygemærke: I stedet for et logo, kan du uploade din egen tegning. Det kan både være en tegning, som dine børn har lavet eller en professionel illustration. Vi har set nogle rigtigt flotte bud, hvor børnetegninger efterfølgende er blevet sat på en bluse. Så får barnet sin egen illustration på trøjen. Det er da sejt! Sørg gerne for at tegningen er i klare farver og tydeligt indscannet.

Lav sjove strygemærker til festen: Skal du til polterabend, bryllup rund fødselsdag? Så lav en sjov illustration eller tekst, som du kan stryge på T-shirts. Det kan fx være med teksten "hjælp jeg skal giftes", eller en anden sjov og personlig tekst, som siger noget om festens midtpunkt. Du kan også uploade et fotografi og lave et strygemærke med et fotografi i stedet for logo. Har du ikke et fotografi eller en illustration, kan du bare designe dit strygemærke med eget logo direkte på siden. Du har mange muligheder for at vælge skrifttyper, farver, ikoner, billeder og flotte mønstre.

"Strygemærke med eget logo" kan også bruges til fastelavnskostumer. Se fx det flotte logo, der er sat på en T-shirt, som "Atom Albert". Strygemærket er bestilt i forskellige størrelser, så det kan sidde på pandebånd, T-shirt og kappe.


Strygemærker med logo er en nem og holdbar løsning


Opmærk arbejdstøj så dit logo bliver synligt.

Prisen på strygemærker med logo er meget lav og strygemærkerne er hurtigt tjent ind, når du får tøjet tilbage, som ellers ville forsvinde.

Det er også muligt at sætte navn under hvert logo, så tøjet er mere personligt og kunderne kan se medarbejderens navn.

Find strygemærker med navn, fx til at sætte i børnetøj eller til tøj på plejehjem.

Vask dine strygemærker med logo, så de holder bedst


Bruger du vores strygemærker med logo eller andet grafik synligt på tøjet? Så kan du med fordel vaske tøjet ved max 40 grader og undlade at tørre tøjet i tørretumbler. Har du behov for at stryge tøj med et strygemærke anbefaler vi at du stryger på vrangsiden og ikke ovenpå mærket. Mærkerne kan sagtens tåle vask ved højere temperaturer, men kan blive falmede af de høje temperaturer.

FAQ om strygemærker med logo
 

Information om vores strygemærker med eget logo

 • Strygemærker med logo påstryges let og holder til 60° vask og tørretumbling.
 • Vores strygemærker med logo kan laves i de farver, baggrunde og figurer som du vælger i onlinedesigneren.
 • Jo flere tegn, jo mindre bliver teksten. Vi laver altid teksten størst mulig, udfra hvad der er valgt.
 • Strygemærker med logo er velegnet til opmærkning af alle former for beklædning fx t-shirts, jakker, huer, handsker, trøjer, bukser, mm.
 • Brugervenlig blød kvalitet, der ikke irriterer huden.
 • Vores strygemærker med logo er fri for Phthalater og PVC.
 • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3.
 • Brugsanvisning medfølger..
 • Vores strygemærker med logo smitter ikke af.
 • Vær opmærksom på at trykket kan blive slidt af, hvis strygemærket er i direkte kontakt med fede cremer, som fx solcreme.
 • Strygemærker med logo er bløde og tøjet bliver ikke stift, når du stryger mærkerne på.
 • Hvis du får nyt logo, så kan strygemærkerne neutraliseres ved at stryge en ny med bagsiden oveni eller dampe dem væk. Dette er ikke let at dampe dem af, da mærkerne holder godt, når de er strøget i og de skal pilles af mens de er varme.


 
5/5 - baseret på 79 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
EMN, Torshavn

Hej Ikast :-) Vi er meget glade kunder hos jer,. Vi bor på Færøerne og har kun kritik på et punkt. Nu har jeg prøvet at bestille højeste antal strygemærker fra jer og i trækker ikke momsen fra, når i sender til Færøerne, så nu har vi betalt både færøsk og dansk moms. Det synes vi selvfølgelig er træls, så det håber jeg, i vil rette i fremtiden. Mvh En ellers glad færøsk kunde

Eva, Frederiskberg

Jeg oplevede nogle problemer med at mine strygemærker ikke ville smelte ordentligt ind i stoffet, så jeg kontaktede Ikast Etiket. De var utroligt søde og hjælpsomme, og sendte mig hurtigt en ny levering strygemærker, som heldigvis viste sig at fungere meget bedre! De nye mærker er nemme at stryge på og smelter fint ind i stoffet, så jeg er meget tilfreds nu. Virkelig god, hurtigt og personlig service!

Anja, Højbjerg

Fine og let brugbare strygemærker. Hurtig levering. Helt perfekt.

Gunnar, Hedensted

Aldeles let at arbejde med - over alt forventning- vil klart anbefale til andre :)

Lone, Yding

Har købt strygemærker, de er bare superflotte og nemme at bruge. Vender helt sikkert tilbage nåår de er brugt op.

Svar,

Hej, og mange tak for din kommentar.
Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med dem. Og vi glæder os allerede til din næste ordre :)

Mvh. Vera Bjørt

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9183 anmeldelser

5/5 79