Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721642934 
0

Stofmærker - Design selv vævede labels

 • Fra bare 100 stk.
 • Lækkert kvalitetsprodukt
 • Oeko Tex 100
Leveret hos dig: 6.-14. august
Få en pris

Stofmærker til professionel tekstilproduktion

Branding af dine kreationer med stofmærker

Vil du brande dine kreationer på en flot og unik måde, så er vores vævede labels en lækker løsning.

Du kan få lavet dine egne vævede labels og stofetiketter præcis, som du ønsker det. Det er dig som bestemmer farver, størrelse, design og fold, så de passer til dine produkter og rammer din målgruppe bedst muligt. Du kan bestille via e-mail info@ikastetiket.dk eller billigere selv designe her.

Leder du efter bæredygtige labels i dit eget design, kan vi lave labels i økologisk bomuld med GOTS certificering.

Du kan også designe dine egne midtfoldede labels eller endebukkede labels

Er det for dyrt eller mængden for stor? Fra kun 139 kr kan du bestille 50 vævede navnbånd med din egen tekst.

Få overblikket over alle vores forskellige labels. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du bestille prøver på vævede labels.
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Priser pr. stk.
100 stk.Kr. 12,50
300 stk.Kr. 4,90
500 stk.Kr. 2,95
1000 stk.Kr. 1,75

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Genopstart er ½ opstart.

Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at alle priser er excl. moms.


Vil du brande dine kreationer på en flot og unik måde, så er vores vævede labels og stofmærker en lækker løsning.

Du kan få lavet dine egne vævede labels og stofetiketter præcis, som du ønsker det. Det er dig som bestemmer farver, størrelse, design og foldning, så de passer til dine produkter og rammer din målgruppe bedst muligt.

Vi laver de vævede labels og stofetiketter i valgfri Pantone C farver, se evt. farver men bemærk, at farverne gengives ikke nøjagtigt på en computerskærm.

Køb dine professionelle vævede labels hos Ikast Etiket


Professionelle vævede labels er essentielle for dig, der fremstiller tøj til videresalg. Uanset om det er enkelte unika eller store kollektioner. Med en vævet label på tøjet, er det meget nemmere for dine kunder at genkende dit brand og finde dig igen. Når du bestiller vævede labels sender du et design til os. Vi sender dit design til vores produktion, som sender en korrektur til os, som du skal godkende inden vi sætter dine labels i produktion. På denne måde opdager vi sammen, hvis der skal justeres noget inden vi sætter produktionen i gang.

Hvordan skal dine vævede labels se ud?


Inden du kontakter os, kan du overveje hvilken type af etiketter du gerne vil have. Du kan vælge at få dine vævede labels produceret med midtfold, endebuk, diagonal fold eller Manhattan fold. Vi kan også varmeklippe dine labels, så de ikke er foldet. Se et eksempel på varmeklippede labels. Hvordan du vælger dine vævede labels afhænger selvfølgelig af, hvilket udtryk du ønsker og hvor label'en skal sidde i tøjet. Forskellige labels er med til at give tøjet forskellige udtryk. Nogle ønsker meget store og tydelige vævede labels i neonfarver, mens andre ønsker deres etiket et diskret sted - det er alt sammen med til at brande tøjet og understøtte det samlede udtryk.

Stofmærker i høj kvalitet


Vores vævede labels er fremstillet i polyester. Når vi væver dine vævede labels i polyester får du et slidstærkt label. Samtidig får du en vævet label, hvor der er mulighed for at væve mange detaljer i mærket.

Vil du gerne have labels i andre kvaliteter bør du tage et kig på vores labels i bomuld eller de bæredygtige labels. Denne type af labels er med tryk og du får dermed et helt andet udtryk sammenlignet med vores vævede labels. Du bestemmer hvad der passer bedst til dit brand - eller om du har brug for en kombination til forskellige typer af produkter.


Fortæl os hvordan du ønsker dine etiketter, både mht størrelse, tekst, logo og farver. Så finder vi sammen en løsning.

Hos Ikast Etiket kan du også købe hangtags og vaskeetiketter, så dit tøj fremstår bedst muligt inden det kommer til salg.


 

Information om vores vævede labels

 • Op til 8 farver total i båndet.
 • Laves helt udfra dine ønsker.
 • Ingen standard størrelser.
 • Foldning efter ønske, se billedet øverst.
 • Kan laserskæres i hvilken som helst form.
 • Damask-, taffta- og satinvævning og de kan kombineres, hvis der ønskes tone-i-tone (feks. sort på sort).
 • Mulighed for high definition vævning, hvor der bruges endnu finere og flere garner for at gengive små detaljer bedst muligt.
 • Øko Tex / Oeko Tex 100 certificerede


Inspiration til dine vævede labels


Der er vævede labels i meget af det tøj, der bliver solgt kommercielt og i de senere år er det også blevet meget populært at få lavet sine egne labels til både store og små kreative projekter. De vævede labels fungerer som et "visitkort", hvor producenten eller en kreativ sjæl viser brugeren af tøjet, hvem der står bag. Når du bestiller dine vævede labels hos Ikast Etiket har du rig mulighed for at designe dine labels, så de afspejler dit brand.

Når du bestiller dine labels kan du vælge mellem flere forskellige typer af vævning. De forskellige typer af vævning giver forskellige udtryk, som er medvirkende til at understøtte dit brand.

Satinvævning giver det vævede label en blank og glansfuld overflade.

Damaskvævning er kendetegnet ved at der er mulighed for at væve mønstre ind i dit vævede label i stedet for at trykke på labelen.

Har du brug for mange detaljer i dit vævede label kan vi væve med "high defintion". Med denne vævetype bruger vi flere tråde i endnu finere kvalitet.

Har du allerede et færdigt design? Hvis ikke kan du overveje følgende:

 • Skal der være høj kontrast mellem baggrund og skriftfarve - eller skal farverne være tone i tone?

 • Skal det samme label kunne bruges i alle dine kreationer/kollektioner eller har du brug for flere forskellige slags vævede labels, der matcher det tøj dine labels skal sys på?

 • Skal der være en ramme rundt om din tekst? Rammen kan både være en ramme med en fuldoptrukket streg, stiplede linjer eller bare lodrette eller vandrette streger i bund eller sider.

 • Skal der være et mønster bag din tekst? Du kan sagtens give indtryk af at have flere lag rent visuelt ved at have et mønster på den vævede label og tekst oven på mønstret.

 • Hvor skal dine labels sys fast? Overvej hvordan du gerne vil sy dine vævede labels på. Overvej også hvilket materiale de skal sidde på, inden du vælger hvordan de skal være foldet.

 • Du kan få både logo og tekst indvævet i dit label.


 
Kundeanmeldelser:
Karla, Sønderborg

Super flotte mærker vi fik lavet. Helt som vi forestillede os! Service og vejledning i forbindelse med produktet var også i top. Vi er meget tilfredse!

Eva, Valby

Super flotte labels modtaget hurtigere end forventet. God, præcis og hurtig kommunikation. Kun positivt herfra.

BIRK, Virum

Tak for vævede labels i flot kvalitet samt god service. Mvh BIRK Danish Design

leitcopenhag.., Frederiksberg

Tusind tak for meget flotte vævede labels. De er præcis så lækre og eksklusive som jeg forventede.Jeg sætter pris på jeres hurtige og præcise kommunikation og levering.

søs, Dianalund

Jeg takker for de fine navnebånd jeg har fået lavet,de er super flotte, er så glad for dem, mange tak :) super dejlig side i har..

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Mathias

Hej, jeg har et logo til et tøjmærke jeg gerne vil have vævet hvis det er muligt.

Jeg vil gerne have lavet logoet vævet en-sidet og et andet logo (ikon for samme mærke) vævet to-sidet. Har i mulighed for at give en samlet pris på hhv. 100, 200 og 300 stk.

Vh Mathias

Svar fra Ikast Etiket

Hej Mathias, 

Tak for din besked. Vi kan lave mange forskellige typer vævede labels, det er dig der definerer hvad du gerne vil. Vi kan væve mærket med en-sidet eller to-sidet logo. Jeg kontakter dig med med et konkret tilbud på din forespørgsel. 

Vh Ewelina

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9213 anmeldelser

5/5 11
Vi har åbent hele sommeren! :)