Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721354347 
0

Professionelle festivalarmbånd og adgangsarmbånd

 • Fra bare 50 stk.
 • Vævede og trykte
 • Express 3 - 5 hverdage
Leveret hos dig: 30. juli-6. august
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Lav festivalarmbånd til dit arrangement eller event (fra +50 stk.)

Skal du bruge et vævet eller trykt festivalarmbånd i højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted! Ikast Etiket har mere end 25 års erfaring med produktion af festivalarmbånd, adgangsarmbånd og kontrolarmbånd.

Festivalarmbånd med eller uden tryk er perfekte til dig, som leder efter armbånd til festivaler eller andre typer af større arrangementer, hvor det nødvendigt at have et synligt adgangsarmbånd. Vores festivalarmbånd monteres med metalring eller Easylock.

Er du miljøbevidst og ude efter bæredygtige løsninger, så har vi et fint sortiment af bæredygtige armbånd at vælge imellem.

Vi tilbyder også bæredygtige festivalarmbånd med RFID chip, der gør dig i stand til at bruge elektronisk adgangskontrol ved festivaler og arrangementer.

1. Festivalarmbånd uden tryk fra vores lager bestilles nedenfor.
2. Festivalarmbånd med tekst bestilles nedenfor.
3. Festivalarmbånd med logo bestilles via info@ikastetiket.dk eller online HER


BEMÆRK: Festivalarmbånd sælges kun fra 50 stk. Skal du afholde et mindre arrangement skal du i stedet vælge vores vævede saml-selv armbånd eller papirarmbånd som fås helt ned til 10 stk.
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg tekstfarve:
Krimptang
Krimptang
Nej tak
1 stk. kr. 243,75
2 stk. kr. 487,50
3 stk. kr. 731,25
Pris (inkl. moms) kr.


SEND EN FORESPØRGSEL
Få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden

Få trykt eller indvævet festivalarmbånd i eget design, for at opnå optimal sikkerhed til arrangementet.

Festivalarmbåndene lukkes bedst med en god tang. Vi sælger professionelle tænger, både krimptænger og bordmodeller til henholdsvis kr. 243,75 og kr. 493,75

Pris i kundens design m. metalring/pr. stk. eksl. moms:
100 Stk.Kr. 9,95
250 Stk.Kr. 4,45
500 Stk.Kr. 3,10
1000 Stk.Kr. 2,10
2500 Stk.Kr. 1,90


Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at ovenstående priser er excl. moms.

Mod expressgebyr kan vi lave dine festivalarmbånd på ca. 1 uge.

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Ovenstående priser er i designs op til 6 farver. Mod ekstragebyr kan de væves i op til 9 farver.

Digitaltrykte festivalarmbånd (hurtig levering) koster +20%.

Skal det gå meget stærkt eller skal der QR tags, billeder eller farver, der fader med i designet, så kan vi som noget nyt trykke festivalarmbånd på en rigtig lækker kvalitet. Klik på billedet ovenfor.

Mere information om vores festivalarmbånd


Vi er specialister i at lave professionelle festivalarmbånd, som kan væves eller trykkes alt efter dine ønsker og design. Du kan nemt skabe og designe dine helt egne unikke festivalarmbånd længere nede på siden eller også kan du vælge mellem en række standard designs og bruge disse som skabelon til dit festivalarmbånd. Se anmeldelser fra tidligere kunder, som har købt festivalarmbånd hos Ikast Etiket længere nede på siden.

Vi laver flere forskellige typer festivalarmbånd. De kan laves med metalring, som lukker kontrolarmbåndet til, eller med Easylock-funktionen, som kommer i forskellige varianter. De fleste vælger festivalarmbånd med målene 15x360 mm eller 20x360 mm. Begge størrelser kan bruges af både børn og voksne, da man kan justere størrelsen alt efter håndleddets størrelse.

Vævede versioner er populære, og mange vælger festivalarmbånd med tryk på en eller begge sider, fordi det giver en mulighed for at sætte sit eget præg på armbåndet. Vi tilbyder også papirarmbånd til festivaler og andre materialer, hvis du ikke ønsker et stof- eller vævet armbånd.

Er du i tvivl om hvilken type festivalarmbånd, der passer bedst til dit arrangement, så tag en snak med os i vores chat eller send en e-mail. Her sidder vi klar til at rådgive dig om vores kvalitets festivalarmbånd, dine valgmuligheder i forhold til låse til festivalarmbånd, hvordan du designer dit festivalarmbånd og alle andre spørgsmål, du måtte have.

Til den lille fest, tilbyder vi køb af helt ned til 10 stk. vævede festivalarmbånd, som saml-selv løsninger klik her.

Templates


Download .eps templates:
Template stofarmbånd 15 mm x 360 mm
Template stofarmbånd 20 mm x 360 mm

Download pdf templates - ink guideline til godt design:
Template stofarmbånd 15 mm x 360 mm
Template stofarmbånd 20 mm x 360 mm

Få flere tips til at designe dine festivalarmbånd her.


 

Information om vores festivalarmbånd

 • Bestil nu helt ned til 50 stk. vævede eller trykte festivalarmbånd
 • Eksklusiv og behagelig vævet kvalitet
 • Kan leveres indvævet med UV-garn, som let ses i mørke
 • Kan leveres med fortløbende numre
 • Måler som standard 15 x 360 mm, men laves også i 10 og 20 mm bredde
 • Op til 12 forskellige farver i det samme festivalarmbånd, se evt. med de mange farver, du kan vælge
 • Fås også med smartlock lukkesystem
 • Se hele vores udvalg af kontrolarmbånd.


Sådan designer du festivalarmbånd her på siden


Når du designer dine festivalarmbånd her på siden, har du forskellige muligheder for at tilpasse armbåndene. Både hvad angår design, pris og sikkerhed.

Armbånd uden tekst
Du kan vælge armbåndene både med og uden tekst. Vælger du "uden tekst" bliver armbåndet billigere, men det bliver samtidig sværere at identificere armbåndet. Samtidig går du glip af den branding-værdi, det giver at have firmanavn eller arrangementets brand stående på armbåndet.

Armbånd med tekst
Når du vælger "armbånd med tekst" får du flere forskellige muligheder for at designe armbåndet. Du kan vælge mellem en lang række forskellige designs, herunder Dannebrogsfarver og dannebrogsflag. Du kan også vælge andre europæiske flag. Blandt designmulighederne er masser af muligheder. Du finder alt fra skulls til blomstrede skabeloner, prideflag, hjerteskabeloner og meget andet.

Du skriver den tekst, der passer til dit arrangement. Tænk over om det er vigtigt, at man kan læse det hele. Et tyndt håndled vil tit kun have en lille del af en lang tekst synligt på armbåndet. Du kan også gentage en tekst, fx initialer og årstal eller VIP 20, som du skriver gentagne gange hen over båndet. Sørg for at vælge en skrifttype der er tydelig på den baggrund du har valgt. Vær også opmærksom på, om du gerne vil have en tydelig kontrast mellem baggrunden og teksten. Det kan være rigtigt flot at lave et "tone-i-tone" armbånd fx i grå og sorte nuancer, men skal dine kontrollører kunne læse teksten i et halvmørkt er det måske ikke det bedste valg.

Lukning
Når du skal vælge om du vil have metalring eller easy-lock som lukning på armbåndet, handler det ikke bare om udseendet. En easy-lock skal bare føres op til håndleddet, så armbåndet sidder stramt. En metalring skal lukkes med en krimptang, for at armbåndet er plomberet korrekt. Fordelen ved metalringen er, at når den først er lukket kan armbåndet ikke strammes mere. Du risikerer altså ikke et antal gæster, der skal have nyt armbånd, fordi de ikke kan holde fingrene fra easy-locken og har strammet det for meget.

Easy-locken lynhurtig at montere på håndleddet og det er hurtigt at give mange gæster armbånd på inden for kort tid. Ligesom de nemt selv kan tage armbåndet på.

Når du har designet dine armbånd vælger du det antal du skal bruge. Skal du bruge forskellige designs, lægger du hvert design i kurven og gennemfører din bestilling, når du har alle dine armbånd.

FAQ om festivalarmbånd

Hvad er festivalarmbånd?

Et festivalarmbånd er et armbånd, som du (eller dine gæster) får om håndleddet for at vise at man har adgang til et bestemt event. Når festivalarmbåndet bliver sat om håndleddet bliver det sat så stramt, at det ikke kan trækkes udover hånden og samtidig lukket med en plomberet lukning, så armbåndet ikke kan tages af igen, uden at blive ødelagt. Når først armbåndet er brudt er det ikke længere gyldigt. Læs mere

Hvilke typer festivalarmbånd findes?

Svaret er: MANGE! Der findes nemlig virkelig mange forskellige typer af festivalarmbånd. Herunder gennemgår vi de mest almindelige festivalarmbånd, men det er ikke fuldstændig liste, for mange festivalarmbånd bliver lavet efter ønsker fra kunderne. Hos Ikast Etiket kan du altid få festivalarmbånd specialdesignet til dit event.
 • Læs mere
 • Hvordan skal jeg lukke festivalarmbånd?

  Hvordan du skal lukke armbånd kommer an på, hvilken type armbånd, du vælger. F.eks. papirarmbånd kommer med en selvklæbende slids, der gør monteringen nem og hurtigt uden brug af værktøj. Armbåndene er lavet med en sikkerhedssplit, der gør, at det ikke kan tages på igen, når det først er taget af.
 • Læs mere
 • Hvilken lukning skal jeg vælge til mit festivalarmbånd?

  Der findes mange forskellige typer af festivalarmbånd. Det er ikke for at forvirre dig som kunde, at udvalget er stort. Men simpelthen fordi der er så mange forskellige behov at imødekomme er der mange varianter. Samtidig bliver rigtigt mange festivalarmbånd customized og som kunde har du derfor mulighed for at designe festivalarmbåndet, så det passer perfekt til dine ønsker.
 • Læs mere
 • Vælg det rigtige festivalarmbånd

  Der findes mange forskellige typer af festivalarmbånd. Det er ikke for at forvirre dig som kunde, at udvalget er stort. Men simpelthen fordi der er så mange forskellige behov at imødekomme er der mange varianter. Samtidig bliver rigtigt mange festivalarmbånd customized og som kunde har du derfor mulighed for at designe festivalarmbåndet, så det passer perfekt til dine ønsker.
 • Læs mere
 • Sådan undgår du snyd med festivalarmbånd

  Sørg altid for at festivalarmbåndet sidder tæt til håndleddet. Gæsten skal kunne få en lillefinger mellem håndled og armbånd, men ikke mere. Husk at festivalarmbåndet selvfølgelig ikke skal sidde for stramt. Det er let at google ?hvordan får man et festivalarmbånd af?, så tag disse forholdsregler
 • Læs mere
 • Sådan designer du dine festivalarmbånd korrekt

  Det er ærgerligt at designe og producere et megafedt festivalarmbånd for efterfølgende at opdage, at dine kontrollører ikke kan aflæse relevante informationer på armbåndet eller at dit logo bliver klippet af. Derfor har vi samlet vores bedste tips til at designe et godt festivalarmbånd, hvor du får placeret de elementer, der er relevante for dit arrangement korrekt på armbåndet.
 • Læs mere
 • Sådan vælger du den bedste adgangskontrol

  Når du skal vælge adgangskontrol eller kontrolarmbånd har du rigtig mange muligheder for at tilpasse din løsning til dine behov. Hos Ikast Etiket sælger vi adgangskontrol til festivaler, museer, legeparker, diskoteker og meget andet. Derfor ved vi, at der er mange forskellige behov at dække og vi har et bredt udvalg af produkter inden for adgangskontrol, som vi kan skræddersy efter dine ønsker. Mange af vores produkter til adgangskontrol fås også i bæredygtige løsninger, så spørg endelig, hvis du gerne vil passe på miljøet. Læs mere

  Hvad kan festivalarmbånd bruges til?

  Festivalarmbånd er populære blandt mange i oplevelsesindustrien. Med festivalarmbånd er det nemt at genkende de gæster, der har fået adgang til et event. Når armbåndet sidder om håndleddet er det et signal til kontrollører og andre gæster om at vedkommende har betalt for entré. Mange arrangører bruger desuden også forskellige designs til at differentiere mellem deres gæster. Det kan fx være hvis der er forskellige områder, som forskellige billettyper giver adgang til. Forskellige designs kan også give adgang til forskellige datoer/perioder. Læs mere

  Hvordan bruger man festivalarmbånd?

  Ideen med et festivalarmbånd er at give gæsten/kunde et tydeligt bevis for at have gyldig adgang til et bestemt område. Det kan enten være som inviteret eller betalende gæst. Festivalarmbåndet lukkes om håndleddet med en lås, der ikke kan åbnes igen uden at bryde selve armbåndet. På denne måde sikrer man at armbåndet ikke kan overdrages til andre og hvis en kontrollør ?klipper? armbåndet på en gæst, der har overtrådt retningslinjer for eventet, har denne ikke længere adgang.
 • Læs mere
 •  
  Kundeanmeldelser:
  Ronja, Ronan

  Ich war sehr zufrieden mit den Bändchen. Kamen schnell an. Hochwertiges Design.

  BETA2300, København S

  Vi er rigtig glade for både vejledning, service og de flotte armbånd, vi har fået leveret i lækker kvalitet.

  Ørum, Daugård

  Helt igennem en fantastisk oplevelse og meget hurtig respons. Søde og hjælpsomme når man ringer, farve på pc passer med det leverede og meget hurtig levering

  Ungdomsringen, Odense

  Super kundebetjening fra start til slut. Og produktet lever til fulde op til det forventede og aftalte.

  Johannes, Stjær

  Kommunikationen fungerede bare, og udbyttet var godt!


   
  Skriv gerne en kommentar her

  Har du spørgsmål?:
  Captcha

  Eva

  Hej.

  Hvad er prisen, på jeres absolut billigste, armbånd ?
  må godt være med jeres firmanavn, bare det er billigt :-)
  vi har måske brug for 3 farver, gul, grøn og orange, ca. 400 stk. i alt.
  vi er en Folkedanser Forening, der vil prøve at minimere, dem der "slipper" uden om, at betale for indgang, til vores stævne.

  Med venlig hilsen
  Eva Nielsen

  Svar fra Ikast Etiket

  Hej Eva, 
  Det billigste er at købe papirsarmbånd. Dem kan du få uden tryk, med tekst tryk eller fejltrykte (den billigste løsning). Du bestille dem lige her på siden, og du kan se priserne når du vælger de forskellige. 
  Hvis du vælger totalantallet, kan du vælge "blandede farver" og skrive hvordan du vil have farverne fordelt. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Mvh. Vera. 

  Trustpilot
  TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

  5/5 4
  Vi har åbent hele sommeren! :)