Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Strygemærker med navn i dit eget design

 • Strygemærker kan bruges til ALT tøj
 • Valgfri størrelse strygemærker
 • Markedets bedste strygemærker
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Opmærk tøjet med strygemærker og få det glemte tøj tilbage!

Skal det være nemt, billigt og holdbart, så er vores strygemærker den optimale opmærkningsløsning, da strygemærker er hurtige og lette at stryge på.

Når du får din personlige tekst på dine strygemærker, så hjælper du børn, forældre og pædagoger i en travl hverdag, da de lettere kan se, hvor tøjet hører hjemme.

Vælger du at sætte en figur eller et billede på dine personlige strygemærker, kan børnene selv hjælpe med at finde deres tøj, da de kan genkende figuren eller billedet af sig selv i en tidlig alder. Du kan også vælge børnenes favoritter fra DR, fx Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea.

Vi har mere end 25 års erfaring med produktion af strygemærker i høj kvalitet. Fri for Phtalater og PVC.

Til opmærkning af børns tøj anbefaler vi navnemærket, som er selvklæbende, så du slipper for både strygning og syning. Navnemærket holder super godt. Ikke så godt som strygemærker, men rigtig godt.

Strygelapper til at sætte på huller i bukserne eller bare som pynt finder du her.
Vi tilbyder også

Strygemærker
Standard / rektangulære

Design selv og se priser
Strygemærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Strygemærker til brug på institutioner og arbejdspladser


Strygemærker er geniale på steder hvor tøj bliver vasket og håndteret sammen. Det kan fx være på institutioner og arbejdspladser. Rigtigt mange døgntilbud for voksne er flittige bruger af strygemærkerne og det er der en god grund til. Med strygemærker i tøj og på sengetøj er det nemt at sortere tøjet og få det lagt på plads det rigtige sted. På arbejdspladser, hvor der er krav om bestemt arbejdstøj er det også rart at kunne have "sit eget" tøj. Med et strygemærke i tøjet er det nemt at kende sit eget, når kollegerne har arbejdstøj akkurat magen til.

Du bestemmer selv teksten på dit strygemærke, så det er oplagt at skrive værelsesnummer, ID-nummer eller lignende, hvis det giver mere mening end at sætte navn på mærket.

Sådan ved du at strygemærket sidder rigtigt fast


For at få den bedste oplevelse med dine strygemærker er det MEGET vigtigt at de bliver strøget korrekt på tøjet. Hvis strygemærkerne ikke får tilstrækkeligt med varme eller tid kan de falde af igen. Når du stryger skal du være opmærksom på hvor meget varme tøjet kan tåle. Det gælder om at give strygemærket så høj en varme, som tøjet kan tåle. Du må gerne kunne fornemme at strygemærket er smeltet let ned i tøjet og du kan ane tekstilets tekstur igennem mærket. Du skal selvfølgelig altid være opmærksom på ikke at holde strygejernet for længe på tøjet. Har mærket ikke fået varme nok, stryger du det bare igen.

Når du stryger mærket på, skal du altid lægge et stykke bagepapir mellem strygemærket og strygejernet.

Design strygemærker med dit eget billede


Hvis du gerne vil have et billede af fx dit barn på strygemærkerne er det nemt. For at få det bedste resultat bør du have et lyst foto. Du skal beskære billedet så tæt som muligt, så der kun er det vigtigste, der er med på billedet, fx kun ansigt frem for hele kroppen. Under figurer eller baggrund kan du bruge upload-knappen til at uploade dit eget billede.


Strygemærker er en nem og holdbar løsning


Opmærk de ejendele med strygemærker, som du ikke vil miste.

Prisen på strygemærker er meget lav og strygemærkerne er hurtigt tjent ind, når du får tøjet tilbage, som ellers ville forsvinde.

Det er smart også at sætte telefonnummer på strygemærkerne, så skulle tøj/ting blive væk (evt. stadig med barnet i), så kan det hele let finde hjem igen.

Sæt en figur på strygemærket, så kan barnet kende sit tøj, også selvom det endnu ikke kan læse, fx én af favoritterne fra Bamse og Kylling.

Ønsker du vævede mærker af stof, så se vores navnebånd her, som du kan få med eller uden strygebagside.

FAQ om strygemærker

 

Information om vores strygemærker

 • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3.
 • Strygemærker påstryges let og holder til 60° vask og tørretumbling.
 • Vælger du en figur til strygemærket, så laves teksten mindre.
 • Jo flere tegn, jo mindre bliver teksten. Vi laver altid teksten størst mulig, udfra hvad der er valgt.
 • Strygemærker velegnet til opmærkning af alle former for beklædning fx jakker, huer, handsker, trøjer, bukser, gummistøvler, regntøj mm.
 • Brugervenlig blød kvalitet, der ikke irriterer huden.
 • Vores strygemærker er fri for Phthalater og PVC.
 • Brugsanvisning medfølger strygemærkerne.
 • Vores strygemærker smitter ikke af.
 • Vær opmærksom på at trykket kan blive slidt af, hvis strygemærket er i direkte kontakt med fede cremer, som fx solcreme.
 • Hvis børnetøjet skal videregives eller sælges, så kan strygemærkerne neutraliseres ved at stryge en ny med bagsiden oveni eller dampe dem væk. Dette er ikke let at dampe dem af, da mærkerne holder godt, når de er strøget i og de skal pilles af mens de er varme.


 
5/5 - baseret på 79 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
EMN, Torshavn

Hej Ikast :-) Vi er meget glade kunder hos jer,. Vi bor på Færøerne og har kun kritik på et punkt. Nu har jeg prøvet at bestille højeste antal strygemærker fra jer og i trækker ikke momsen fra, når i sender til Færøerne, så nu har vi betalt både færøsk og dansk moms. Det synes vi selvfølgelig er træls, så det håber jeg, i vil rette i fremtiden. Mvh En ellers glad færøsk kunde

Eva, Frederiskberg

Jeg oplevede nogle problemer med at mine strygemærker ikke ville smelte ordentligt ind i stoffet, så jeg kontaktede Ikast Etiket. De var utroligt søde og hjælpsomme, og sendte mig hurtigt en ny levering strygemærker, som heldigvis viste sig at fungere meget bedre! De nye mærker er nemme at stryge på og smelter fint ind i stoffet, så jeg er meget tilfreds nu. Virkelig god, hurtigt og personlig service!

Anja, Højbjerg

Fine og let brugbare strygemærker. Hurtig levering. Helt perfekt.

Gunnar, Hedensted

Aldeles let at arbejde med - over alt forventning- vil klart anbefale til andre :)

Lone, Yding

Har købt strygemærker, de er bare superflotte og nemme at bruge. Vender helt sikkert tilbage nåår de er brugt op.

Svar,

Hej, og mange tak for din kommentar.
Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med dem. Og vi glæder os allerede til din næste ordre :)

Mvh. Vera Bjørt

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8540 anmeldelser

5/5 79