hvad kan strygemærker bruges til
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvad kan strygemærker bruges til?

Du kan bruge strygemærker til at sætte navn på og i tøj eller som pynt på tøj eller andre tekstiler.

Strygemærker har i mange år været populære blandt børnefamilier, der har brug for at sætte navn i børnenes tøj. Men du kan bruge strygemærker til meget andet. Strygemærker med logo er især populære blandt virksomheder, der gerne vil sætte logo på firmatøj, fx skjorter, T-shirts, bukser, forklæder eller andet. Derudover bliver strygemærkerne brugt som dekoration på muleposer og andre tekstiler.

Hos Ikast Etiket er det nemt at designe strygemærker i et unikt design, så du kan få præcis det budskab du gerne vil dele med dine kunder eller samarbejdspartnere.

Strygemærker med logo

Brug strygemærker med logo til at underbygge dit brand eller i foreningen, hvor I gerne vil have ens klubtrøjer. Når I vil bestille strygemærker med eget logo skal I bare uploade logoet på vores hjemmeside. Herefter kan I tilføje tekst eller andet. I kan desuden vælge at få strygemærket konturskåret, så strygemærkets kanter følger logoet. Skal det hellere være firkantet eller rundt, definerer I bare det.

Strygemærker med et budskab eller en opfordring

Flere af vores kunder bruger strygemærker til at dele et budskab eller som en del af en kampagne, det kan fx være at man i virksomheden gerne vil have kunderne til at spørge personalet om hjælp. I sådan en situation er det nemt at lave et strygemærke med en taleboble eller tekst, som “SPØRG MIG”, “

Strygemærke med budskab

Strygemærker med navn

Strygemærker med navn er små mærkater, du kan stryge ind i tøjet. Strygemærker med navn bliver især brugt i børnefamilier og på institutioner og plejehjem, hvor der er behov for at kunne kende tøj fra hinanden. Men også på arbejdspladser, hvor man gerne vil kunne sortere arbejdstøjet nemt efter vask bliver strygemærkerne flittigt anvendt. Mange vælger at sætte strygemærket inde i nakken eller øverst i bukserne. Så er det nemt hurtigt at se hvem tøjet tilhører.

Strygemærker som dekoration

Strygemærker er nemme at bruge som dekoration på tøj og tasker. Uanset om du har en børnetegning et fedt grafisk design eller noget helt andet kan du nemt uploade dit design i vores online designer. Du kan også designe flotte strygemærker direkte på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.