Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721355735 
0

Armbånd af nedbrydeligt papir

  • Fremstillet af bionedbrydeligt FSC-papir
  • Med tryk og layout efter ønske
  • Riv armbåndet itu, når eventet er slut
Leveret hos dig: 29. juli-6. august
Få en pris

Bionedbrydelige papirarmbånd

Armbånd af nedbrydeligt papir er til dig, der virkelig har miljøet for øje. Armbåndene er bionedbrydelige og fremstillet af kompostérbart papir, der selvfølgelig er FSC-certificeret. Armbåndene er fremstillet af en kraftig papirkvalitet, der samtidig er smidigt og let at lukke om håndleddet.

Vi leverer gerne armbåndene trykt med med logo, tekst eller grafik, der passer til jeres event, museum, koncert etc. Vi kan trykke med sort eller fullcolour tryk.

Denne type armbånd er nemme at rive over, når en gæst eller deltager ikke længere skal have adgang til faciliteterne. Armbåndene kan derfor være ideelle til besøg eller oplevelser, hvor besøgende kun har adgang i x antal timer. Det gør det så godt som umuligt at overdrage denne type armbånd til en anden gæst, for armbåndet vil simpelthen gå i stykker, hvis det forsøges trækkes af håndleddet.

Er det ikke denne type armbånd, du leder efter, vil vi anbefale dig at tage et kig på oversigten over kontrolarmbånd eller tage fat i os.
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Priser pr. styk:
5000 stk.Kr. 0,52
10000 stk.Kr. 0,40
20000 stk.Kr. 0,37

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.) Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at ovenstående priser er excl. moms.

Du kan downloade templates, hvis du gerne vil designe dine egne nedbrydelige armbånd.

Da armbåndene er fremstillet af papir vil de blive ødelagte hvis de bliver meget våde. Armbåndene kan godt holde til lidt vand i forbindelse med håndvask.

Vi anbefaler denne type armbånd til brug ved kortere arrangementer, hvor gæsterne og kunderne fx ikke har behov for at gå i bad undervejs.

Har du brug for papirarmbånd, der kan tåle vand, vil vi anbefale vores papirarmbånd i tyvek.

Hvis du gerne vil have kontrolarmbånd, der er miljøvenlige, men ikke så let kan brydes, kan vi anbefale vores hørarmbånd, bambusarmbånd eller rPET armbånd med digitalt tryk.
 

Information om vores armbånd af nedbrydeligt papir

  • Armbåndene opfylder kriterierne for flg. Certificeringer: FSC, PITC-RP-22.02.2022, OK 1 edition E inklusiv EN13432 (09-2000).
  • Bestil armbånd trykt med sort blæk eller fullcolour print.
  • Du kan selv printe armbåndene med en inkjet printer or laser printer.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

5/5 1
Vi har åbent hele sommeren! :)