Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721354844 
0

Navnemærker til alle behov

Undgå at miste og få forbyttet tøj og ting med navnemærker. Hos Ikast Etiket har vi samlet markedets allerbedste løsninger inden for navnemærker, så du kan finde lige præcis den type navnemærkning, der dækker dine behov. Vælg en af kategorierne herunder, og lav dine egne personlige navnemærker til tøj, madkasser, legetøj og meget mere. 

Vores strygefri navnemærker kalder vi Navnemærket, og denne type navnelapper er vores mest populære navnemærker. Navnemærkerne er fri for skadelig kemi, og de er som det eneste i Danmark testet efter legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3, så du kan trygt bruge dem, uden at skulle bekymre dig om, at børn sutter på dem eller tager dem i munden.

Navnemærker bliver brugt af både børnefamilier, plejehjem, institutioner og virksomheder, der har behov for at opmærke tøj og ting.

 
 
 
 •      100 % tilfredshedsgaranti
 •      Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine 60°.
 •      Fri for BPA & skadelig kemi. EN 71-3 godkendt.
 
Pris: Fra kr. 179,00
(5/5 - baseret på 15 bedømmelser)
 •      Strygemærker kan bruges til ALT tøj
 •      Valgfri størrelse strygemærker
 •      Markedets bedste strygemærker
 
Pris: Fra kr. 49,00
(5/5 - baseret på 81 bedømmelser)
 •      Fra bare 100 stk.
 •      Fås i 10, 14 og 25 mm.
 •      STANDARD 100 by OEKO-TEX®
 
Pris: Fra kr. 149,00
(5/5 - baseret på 208 bedømmelser)
 •      Forskellige pakker
 •      Lækre designs
 •      Spar penge
 
Pris: Fra kr. 249,00
 •      Personlig detalje
 •      Tilskuer ved hvem de skal heppe på
 •      Meget let at stryge på
 
Pris: Fra kr. 249,00
 •      Hurtigt og enkelt
 •      Meget billig løsning
 •      Sendes i dag
 
Pris: Fra kr. 39,00
 •      Klistres eller stryges på tøjet
 •      Skriv med kuglepen
 •      Tåler 40 og 60 graders vask
 
Pris: Fra kr. 99,00
(5/5 - baseret på 1 bedømmelser)
 •      Let at anvende
 •      Hurtig opmærkning
 •      Med fast el. udskiftelig tekst
 
Pris: Fra kr. 299,00
(5/5 - baseret på 2 bedømmelser)
 •      Billig løsning
 •      Få antal
 •      Perfekt til mindre virksomheder
 
Pris: Fra kr. 109,00
 •      Super kvalitetsprodukt
 •      Hurtig levering
 •      Valgfri tekst
 
Pris: Fra kr. 229,00
(5/5 - baseret på 24 bedømmelser)
 •      Hjælp pædagogerne
 •      Hjælp børnene
 •      Få en gratis læder keyhanger
 
Pris: Gratis
(5/5 - baseret på 1 bedømmelser)

Hvilke navnemærker skal jeg vælge?

Læs med her, hvis du er i tvivl om hvilken slags navnemærker, du skal vælge, og få et hurtigt overblik over alle vores typer af navnemærker her. Det er populært at bruge navnemærker i tøj og ting, så det er let at genkende ejeren af tøjet eller for eksempel madkassen i børnehaven. Vi har rigtig mange forskellige navnemærker til forskellige formål – du kan læse mere om vores udvalg herunder.

Husk: Hvis du er i tvivl om hvilken løsning navnemærker, du skal vælge for at få navn i tøjet eller andre ting, så er du altid velkommen til at spørge os. Bare send os en mail på info@ikastetiket.dk eller ring på tlf. 97155312

LabelYourself
LabelYourself
LabelYourself
LabelYourself
 

“Navnemærket” er vores navnemærker til tøj og ting 

Navnemærket er er vores strygefrie navnemærke, og er absolut bestseller blandt vores navnemærker til tøj. Det kan vi godt forstå. Det tager nemlig ikke mere end et par sekunder at sætte navn i tøj og ting med tøjklistermærkerne, der sagtens kan bruges på madkasser, børnenes legetøj og i sko. Navnemærker er meget populære blandt børnefamilier og i børnehaver og vuggestuer – flere institutioner har endda krav om, at børnenes tøj har navnemærker for at lette pædagoernes arbejde. 

Uansert om du er en forældre, som vil gøre hverdagen lettere, eller om du arbejder for en institution, så kan du designe personlige tøjklistermærker her på siden. Ikast Etikets “Navnemærket” er som det eneste i Danmark testet efter legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Det betyder, at mærkerne ikke afgiver skadelige stoffer, hvis mindre børn sutter på dem eller tager dem i munden. 

Sådan får du mest ud af navnemærker

Det er bedst at have så lidt tekst som muligt i navnemærker, for hvis bogstaverne bliver for små kan tøjklistermærket være svært at læse. Hvis du er på jagt efter navnemærker til børn, så anbefaler vi, at du blot skriver barnets fornavn og det første bogstav i efternavnet på den øverste linje. På linje 2 kan du tilføje et telefonnummer. 

Husk: Vi anbefaler altid, at Navnemærket sættes i vaskeanvisninger eller andre labels i tøjet for at opnå den bedste holdbarhed. Lad navnemærkerne sidde i tøjet i 24 timer, inden du vasker det. Navneklistermærket kan godt tåle vask og opvaskemaskine, og hvis du får lyst til at udskifte navnemærket, kan du nemt fjerne det igen. 

Strygemærker – vores mest holdbare navnemærker

Har du brug for navnemærker, der kan tåle gentagen kogevask? Så skal du vælge vores hvide strygemærker med sort tekst. Vælger du strygemærker med farver, anbefaler vi, at du vasker tøjet ved max 60 grader. Men husk også, at det meste tøj slet ikke tåler at blive vasket ved høje temperaturer. Strygemærkerne er meget holdbare, og du skal være opmærksom på, at de skal dampes af, hvis du ikke længere vil have navn i tøjet. De hvide strygemærker med sort tekst kommer i ruller, mens farvede strygemærker kommer i ark.

Hvis du er på jagt efter navnemærker, der virkelig kan tåle lidt af hvert, så er vores strygemærker et godt bud.

Navnebånd er navnemærker til tøj-designere

Navnebånd er vores mest eksklusive navnemærker, som tit sættes på strik eller steder, hvor du gerne vil have et synligt navn. Navnebåndene fås både med og uden strygebagside. Navnebåndene bliver desuden tit brugt som "made-by-mærker" på kreative kreationer, hvor de giver eksempelvis en hjemmestrikket sweater et flot og eksklusivt udtryk.

Navnebånd er en god løsning til fritidsdesignere af tøj, eller hvis du for eksempel vil give en hjemmestrikket sweater et helt unikt look med et navnemærke.

Navnestempel

Navnestempel er en super løsning, hvis du har behov for at navnemærke mange ting. Det er simpelthen en form for navnemærke-stempel! Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan stemple på sorte tekstiler, men ofte vil der være en hvid label i tøjet, som du kan stemple på. Navnestemplet findes i to versioner: Navnestempel med udskiftelig plade eller fast tekst. På navnestemplet med udskiftelig trykplade kan du ændre teksten fra gang til gang, hvor du på versionen med fast trykplade bestiller din tekst, og så kan den ikke efterfølgende ændres.

Tekstiltusch

En tekstilpen er en nem og meget billig løsning, når det kommer til navnemærker. Ligesom stemplet kan du ikke bruge tekstiltuschen i sorte tekstiler. Du skal også være opmærksom på, at med tiden vil teksten sandsynligvis blive vasket af. Vær opmærksom på, om teksten fra tekstiltusch kan ses på ydersiden af tøjet, hvis det er en meget tynd/lys kvalitet.

Tekstiltusch er en god løsning, hvis du har et her-og-nu behov for navnemærker, og hvis du har det fint med, at navnemærket sandsynligvis vil blive vasket af efter noget tid.

Navnemærker i sportstøjet

I klubber og foreninger, hvor alle har ens træningstøj, er det rart at have tydelige navnemærker på tøjet. I kan bruge mange af vores løsninger i sportstøjet, fx kan I designe jeres egne strygemærker med logo.

Navn i sportstøjet egner sig også godt til mindre foreninger, der kan have foreningens navn liggende klar til stryge på nyt tøj.

Navnemærker til arbejdstøj 

Navnemærker på arbejdstøjet gør det nemt for medarbejderne at skelne arbejdstøjet fra hinanden. Sætter du firmanavn på, vil tøjet også fungere som branding af virksomheden. Flere steder er tryk på arbejdstøj eller navnemærker et krav for at kunderne kan se, hvem medarbejderen er. Bemærk også, at der er krav om, at der skal være firmanavn og navn på arbejdstøj, der trækkes fra i SKAT. 

Labelyourself tags

Har du behov for navnemærker med mange forskellige navne? Eller har du behov for en løsning her og nu? Labelyourself tags er fleksible navnemærker, der kan bruges, når du har behov for dem. Du kan skrive direkte på dine tags med en kuglepen. Labelyourself tags kan tåle vask på op til 60 grader og en tur i tørretumbleren. Du bestemmer selv, om du vil sy dine Labelyourself navnemærker i tøjet eller stryge dem fast. 

Navnemærker med velcro  

Har du brug for navnemærker på uniformen, arbejdstøjet eller lignende, så vælg vores navneskilte med velcro, der nemt kan sættes på tøjet. De vævede navnebånd i velcro passer perfekt på de skjorter og unifomer, der anvendes i politiet, militæret og hos sikkerhedsfirmaer.
Velcronavnemærkerne kan laves i mange forskellige farvekombinationer, så du får navneskilte, der passer perfekt på tøjet. Teksten bliver indvævet på navneskiltet, så det ikke kan slides af. Navnemærker i velcro kan også laves med dit firmalogo.

Pakkeløsning med navnemærker  

Har du behov for at opmærke mange forskellige ting med navnemærker? I vores sparepakker får du både tøjklistermærker og klistermærker i flere former/størrelser, der passer perfekt på for eksempel madkasser og farveblyanter. Du får med andre ord alt, du skal bruge til opmærkning af tøj og ting i for eksempel en børnehave eller til det store barn på efterskole.

Vi har samlet tre forskellige pakker: En pakke med navnemærker til vuggestuer og børnehaver samt en pakke til skole/efterskole. Derudover er der en pakke med Navnemærket og strygemærker. Det er let og bekevemt, og samtidig sparer du penge ved at købe disse pakker – og hvem kan ikke lide det? 

FAQ om navnemærker

Hvad er navnemærker?

Navnemærker er små etiketter med navn, som du kan bruge til at sætte på dine ejendele. Navnemærker bliver især brugt af børnefamilier til at sætte i børnenes tøj. Når der er navn i tøjet og på andre ejendele er det meget nemmere for pædagoger og forældre at vide hvilke ting, der tilhører hvilket barn. Navnemærker bruges også af voksne, der gerne vil passe ekstragodt på deres ting. Læs mere

Hvordan sætter man navnemærker på tøj?

Når du vil sætte navnemærker i tøj er der nogle få huskeregler, som du altid bør overholde for at få et godt og holdbart resultat. Læs mere

Hvordan fjerner man navnemærker fra tøj?

Det er ikke svært at fjerne navnemærker fra tøj. Har du brugt vores selvklæbende navnemærker kan du bare løsne navnemærket med fingrene og trække navnemærket forsigtigt af. Jo længere tid navnemærket har siddet på tøjet, des større risiko er der for at navnemærket efterlader limrester. Efter et par vaske i vaskemaskinen vil limresterne forsvinde.

Hvordan bruger man navnemærker?

Vælger du den mest populære type af navnemærker, som vi kalder Navnemærket, bruger du navnemærkerne akkurat som du ville bruge et klistermærke. Du tager navnemærket af arket. Løsn det forsigtigt med en negl og pas på at navnemærket ikke klistrer for meget fast på dine fingre. Læs mere

Hvad kan du bruge navnemærker til?

Du kan bruge navnemærker til (næsten) alt. Det vi hos Ikast Etiket kalder Navnemærket™ er et lille klistermærke. Navnemærket er særligt egnet til tøj – fordi det tåler vaskemaskine. Derudover kan mærket også sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen, hvorfor mange også bruger de smarte navnemærker på madkasser og drikkedunke. Læs mere
5/5 - baseret på 410 bedømmelser
Navnemærker | Design dine egne | Hurtig Levering | Køb nu »
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

Vi har åbent hele sommeren! :)