Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1701923598 
0

Navnemærker til efterskole

  • Anbefalet af efterskoler i hele landet
  • Skræddersyet pakke til efterskoleelever
  • Spar penge når du køber en pakke
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Pakke med mærker til alle dine ejendele

Navnemærker er uundværlige, når du skal på efterskole. Med navn på dine ting og ejendele er risikoen for at de bliver væk eller stjålet meget mindre. Finder dine kammerater eller lærere dine ting, hvor der er navn i, er det nemt for dem at give dig det, i stedet for bare at smide det i glemmekassen.

Når du bestiller Skole-/efterskolepakken får du 3 forskellige slags mærker. Du får 120 Navnemærket, som er et klistermærke særligt udviklet til at sidde i tøj. Derudover får du 50 klistermærker i størrelsen 35x6mm, som er fantastiske til at sætte på mindre ejendele, som fx indholdet i dit penalhus, tandbørste, smartphone og meget andet. I pakken får du også 45 store klistermærker, som du kan bruge i bøger, på mapper og skoleting.

Du kan også vælge vores pakke med 120 Navnemærket til tøj og 120 strygemærker. Strygemærkerne er til dig der vil være helt sikker på, at dit navn sidder rigtigt godt fast i tøjet. Strygemærkerne er nemlig svære at fjerne, når først de sidder i tøjet. Strygemærkerne er desuden meget velegnede på de ting, du vasker ved kogevask. Fx sengetøj og håndklæder.

Måske tænker du, at det er alt for mange klistermærker? Men det er vores erfaring at du nok skal få dem brugt inden skoleåret er slut.
SKABELON DESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr.

Hvad skal der stå på mine Navnemærker til efterskole?


Det er forskelligt hvad vores kunder skriver på navnemærkerne. Men herunder får du vores forslag. Overvej hvad der giver mening i forhold til dit efterskoleophold og læs evt. materialet igennem fra efterskolen, så kan det være det giver sig selv. Det vigtigste er at du ikke får for mange oplysninger på dine navnemærker, for så bliver teksten lille og svær at læse.

Navn: Fornavn (kaldenavn) og efternavn (evt. kun forbogstav).
Værelsesnummer: Nogle steder er det en god idé at have værelsesnummer på sine navnemærker, men andre steder skifter eleverne værelse i løbet af året, og så er det bedre med et andet kendetegn, fx elevnummer.
Elevnummer: På langt de fleste efterskoler får eleverne et unikt elevnummer.
Telefonnummer: Er I tit ude med efterskolen, kan det være en god idé at have telefonnummer på dine navnemærker, så andre kan ringe eller sms'e til dig, hvis de har fundet dine ting.

Figur? Nogle synes måske det er for barnligt med en figur på navnemærkerne, mens andre bare synes det er sjovt og hyggeligt med et personligt kendetegn. Om du vil have en figur eller en baggrund på dine navnemærker til efterskolen er helt op til dig. Design mærkerne i sort/hvid eller hvid/sort hvis det skal være så simpelt og enkelt som muligt.


Hvorfor er det en god idé med Navnemærker på tøj og ting?


Vi hører fra mange efterskoler at de hvert eneste år sender massevis af sorte sække med tøj og ting til hittegods når skoleåret er slut. Meget af det dyre mærkevarer. Det er både spild af godt tøj og det er heller ikke billigt, når tøjet forsvinder.

Selvom det ikke er sjovt at sige højt, oplever nogle elever også at deres ejendele bliver hugget. Når der er navn på tingene er det lidt sværere for andre, at få sig selv til at stjæle fra en skolekammerat.
 

Information om vores navnemærker til efterskole

  • Navnemærket kan som det eneste mærke tåle at komme i både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskinen. Vær dog opmærksom på at mærkerne bliver hurtigere slidt ved vaske ved høje temperaturer og mange ture i tørretumbleren.
  • De to slags klistermærker kan du sagtens bruge på ting, der bliver vasket i opvaskemaskinen. Fx kopper, drikkedunke og bestik.
  • Strygemærkerne er meget velegnede på de ting, du kogevasker.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8986 anmeldelser

5/5 1