Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716082727 
0

Navnemærker til efterskole

  • Anbefalet af efterskoler i hele landet
  • Skræddersyet pakke til efterskoleelever
  • Spar penge når du køber en pakke
Leveret hos dig: 23.-28. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Pakke med mærker til alle dine ejendele

Navnemærker er uundværlige, når du skal på efterskole. Med navn på dine ting og ejendele er risikoen for at de bliver væk eller stjålet meget mindre. Finder dine kammerater eller lærere dine ting, hvor der er navn i, er det nemt for dem at give dig det, i stedet for bare at smide det i glemmekassen.

Læs mere om pakkerne ved at scrolle ned.
SKABELON DESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg tekstfarve:
Vælg evt. figurer:
Dit mærke
Pris (inkl. moms) kr.


Efterskolepakke 1: Sæt navn på ALLE dine ejendele. Anbefalet til efterskolestart!
I efterskolepakke 1 får du 150 stk Navnemærket, 50 strygemærker og 25 klistermærker. Denne pakke er til dig, der gerne vil kunne opmærke ALLE dine ting. Du kan bruge Navnemærket i det meste af dit tøj, men vi oplever at mange gerne vil sætte navn i undertøj og strømper – og der fungerer strygemærkerne bare bedst. Brug klistermærkerne på alt fra mobilopladere, drikkedunke, din PC, indhold i penalhuset og meget andet.

Efterskolepakke 2: Til dig, der har meget tøj
I efterskolepakke 2 får du 120 stk navnemærket og 100 strygemærker. Denne pakke er rigtig god til dig, der gerne vil opmærke ALT dit tøj. Strygemærkerne er især gode til undertøj og strømper, hvor vi ikke anbefaler Navnemærket eller tøj, hvor der ikke er en vaskelabel, du kan sætte navnemærket fast på.

Efterskolepakke 3: Mærk dine ting helt enkelt
Er til dig, der vil gøre det helt enkelt at sætte navn i dit tøj og på dine ting. Her får du 180 stk Navnemærket. Sæt navnemærket på en vaskeanvisning i dit tøj, og brug resten af mærkerne på drikkedunke, opladere mm.

  • Navnemærket tåler opvaskemaskine og vaskemaskine
  • Strygemærker tåler vask i vaskemaskine
  • Klistermærker tåler vask i opvaskemaskine.

Hvad skal der stå på mine Navnemærker til efterskole?


Det er forskelligt hvad vores kunder skriver på navnemærkerne. Men herunder får du vores forslag. Overvej hvad der giver mening i forhold til dit efterskoleophold og læs evt. materialet igennem fra efterskolen, så kan det være det giver sig selv. Det vigtigste er at du ikke får for mange oplysninger på dine navnemærker, for så bliver teksten lille og svær at læse.

Navn: Fornavn (kaldenavn) og efternavn (evt. kun forbogstav).
Værelsesnummer: Nogle steder er det en god idé at have værelsesnummer på sine navnemærker, men andre steder skifter eleverne værelse i løbet af året, og så er det bedre med et andet kendetegn, fx elevnummer.
Elevnummer: På langt de fleste efterskoler får eleverne et unikt elevnummer.
Telefonnummer: Er I tit ude med efterskolen, kan det være en god idé at have telefonnummer på dine navnemærker, så andre kan ringe eller sms'e til dig, hvis de har fundet dine ting.

Figur? Nogle synes måske det er for barnligt med en figur på navnemærkerne, mens andre bare synes det er sjovt og hyggeligt med et personligt kendetegn. Om du vil have en figur eller en baggrund på dine navnemærker til efterskolen er helt op til dig. Design mærkerne i sort/hvid eller hvid/sort hvis det skal være så simpelt og enkelt som muligt.


Hvorfor er det en god idé med Navnemærker på tøj og ting?


Vi hører fra mange efterskoler at de hvert eneste år sender massevis af sorte sække med tøj og ting til hittegods når skoleåret er slut. Meget af det dyre mærkevarer. Det er både spild af godt tøj og det er heller ikke billigt, når tøjet forsvinder.

Selvom det ikke er sjovt at sige højt, oplever nogle elever også at deres ejendele bliver hugget. Når der er navn på tingene er det lidt sværere for andre, at få sig selv til at stjæle fra en skolekammerat.


 

Information om vores navnemærker til efterskole

  • Navnemærket kan som det eneste mærke tåle at komme i både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskinen. Vær dog opmærksom på at mærkerne bliver hurtigere slidt ved vaske ved høje temperaturer og mange ture i tørretumbleren.
  • De to slags klistermærker kan du sagtens bruge på ting, der bliver vasket i opvaskemaskinen. Fx kopper, drikkedunke og bestik.
  • Strygemærkerne er meget velegnede på de ting, du kogevasker.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 1