Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719356303 
0

Navnelapper til tøj og ting

Leveret hos dig: 1.-4. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179
 
0 / 20
0 / 20
0 / 20
Vælg antal:

Antal: 50
Pris (inkl. moms) kr.

Pris (inkl. moms) kr.
Vælg figur
Vælg baggrund

  • Design dine egne navnelapper
  • Fri for BPA & skadelig kemi
  • Tåler vaskemaskine 60°, opvaskemaskine og tørretumbler
Leveret hos dig: 1.-4. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179
Navnelapperne fra Ikast Etiket hjælper børn, forældre og pædagoger med at holde styr på tøj, legetøj og udstyr hver eneste dag. Navnelapper er små klistermærker med dit barns navn, særligt udviklet til at blive brugt i tøj. Navnelapperne kan selvfølgelig sagtens tåle at du vasker tøjet i vaskemaskinen.

Når dit barn har navn på sine ejendele er det meget nemmere for både barnet selv og andre voksne at få lagt tøj og ting rigtigt på plads i børnehave, vuggestue eller skole.

Navnelapperne har en god størrelse, som passer på det meste. Du kan også designe navnelapper i din egen størrelse eller tage et kig på Minimærket, som er samme gode kvalitet som navnelapperne - bare mindre. Som de eneste i Danmark er Navnelapperne fra Ikast Etiket godkendt til kontakt med huden.

Kender du vores navnelapper?


Herunder kan du fx få tips og tricks til hvad der skal stå på dine navnelapper og hvordan du bruger navnelapperne.
Sådan designer du navnelapper:


1. Skriv din tekst: I tekstfeltet skal du skrive den tekst, du gerne vil have på navnelapperne. Det kan være en god idé at dele teksten op på flere linjer. Når du skriver din tekst på flere linjer, bliver teksten ofte større og nemmere at læse, så prøv dig frem!

2. Vælg skrifttype og - farve: Når du har skrevet din tekst, kan du vælge den skrifttype du bedst kan lide. Du kan skifte frem og tilbage, hvis du gerne vil se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud med din tekst.

3. Vælg evt. en figur: Hvis du vil have en figur på dine navnelapper, kan du vælge mellem vores mange flotte figurer. Du kan fx vælge maskiner, prinsesser, enhjørninger, Kaj & Andrea, Bamses Billedbog eller de sjove figurer fra Ramasjang og Minisjang. De fleste figurer bliver placeret til venstre for teksten. Hvis du selv har en figur eller et billede kan du klikke på "upload" og vælge figuren fra din egen PC eller smartphone på dine navnelapper.

4. Vælg baggrund: Under baggrund kan du vælge en ensfarvet baggrund. Der er mange farver at vælge imellem, men du kan også vælge geometriske mønstre, naturmønstre, hjerter og mange forskellige figurer. Har du selv et design til dine navnelapper, et billede eller en baggrund, klikker du bare på upload.

5.Vælg antal og læg i kurv: Når designet på dine navnelapper er som du gerne vil have det, skal du lægge dine navnelapper i kurven. Du kan ændre antallet af navnelapper, hvis du gerne vil have flere eller færre navnelapper. Husk altid at ændre antal inden du lægger i kurven.

Hvad skal der stå på mine navnelapper?


Størstedelen af vores kunder skriver barnets fornavn, efternavn eller forbogstaver i efternavn(e) sammen med ét telefonnummer (typisk den ene forælders telefonnummer). Men du kan også skrive navn på barnets stue, elevnummer eller noget helt andet. Men husk at navnelappen er kun 30x13mm i vores standardstørrelse, så teksten kan godt blive meget lille, hvis du har meget tekst.

Hvorfor skal man bruge navnelapper?


I mange institutioner er det et STORT ØNSKE fra personalet at barnet har navn i tøj, sko og andre personlige ejendele. Det gør hverdagen meget nemmere for de voksne, der passer på børnene, når de ikke skal bruge tid på at gætte hvem tøjet tilhører, men bare hurtigt kan kigge i tøjet og læse det.

Med navnelapper er det nemt at sætte navn i tøjet, fordi navnelappen bare skal klistres fast. Du skal hverken bruge tid på at stryge eller sy, når du bruger navnelapper. Større børn lærer hurtigt at kende deres egen navnelap og det øger børns selvstændighed, når de kan holde styr på deres egne ting.

Hvad kan jeg bruge navnelapper til?


Du kan sætte navnelapper på næsten ALT. Vores kunder bruger navnelapper på tøj, overtøj, smartphones, gummistøvler, cykler, cykelhjelme, madkasser, drikkedunke, bøger, legetøj, sutter, sutteflasker og meget andet. Du kan sagtens vaske ting med navnelapper i opvaskemaskinen.

Kan jeg fjerne navnelappen igen?


Ønsker du af en eller anden grund ikke længere at have navnelappen i tøjet, jakken, skoene eller legetøjet, så er det hurtigt og nemt at fjerne igen. Løsn navnelappen med en negl og træk den af.

Hvorfor er teksten slidt af mit barns navnelap?


Hver sommer oplever vi, at forældre pludselig oplever at teksten er slidt af navnelappen og barnet er sort i nakken. Det skyldes simpelthen at trykket bliver opløst ved kontakt med fx solcreme. Undgå derfor at sætte navnelappen i nærheden af hud, der dagligt bliver smurt ind i solcreme eller andre fede cremer. Årsagen er at mærkerne ikke lamineret og vi har valgt at trykke vores navnelapper med en skånsom tryksværte, som er uskadelig ved hudkontakt.

Sådan vasker du tøj med navnelapper


  • Sæt altid navnelappen på en vaskeanvisning. Navnelappen holder meget bedre, når den sidder på et fast underlag. Hvis navnelappen sidder direkte på tøjet, risikerer du at navnelappen løsner sig, når tøjet bliver strukket i brug og ved vask.
  • Du bør ikke kogevaske tøj med navnelapper. Bliver tøjet alligevel kogevasket, så reduceres levetiden af navnelappen væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker.
  • Du kan godt tørre tøj med navnelapper i tørretumbleren. Men navnelapperne bliver hurtigere slidt, sammenlignet med hængetørring.

Se hele vores udvalg af forskellige navnemærker.

Hvorfor skal jeg købe navnelapper hos Ikast Etiket?


Hos Ikast Etiket vægter vi høj kvalitet og unikke designs. Når du køber navnelapper fra Ikast Etiket er navnelapperne som de eneste i Danmark godkendt under legetøjssikkerhedstandard EN 71-3. Det betyder helt konkret, at navnelapperne har gennemgået en uvildig test, hvor det er blevet undersøgt om de afgiver skadelige stoffer. Det gør de ikke. Hverken ved direkte hudkontakt eller hvis barnet skulle sutte på sine navnelapper.

Når du køber dine navnelapper hos Ikast Etiket har du desuden rigtigt mange muligheder for selv at designe dine mærker, så I får personlige navnelapper med mulighed for at uploade jeres eget billede. Vi trykker altid dine navnelapper med farver i en rigtig god opløsning. Andre navnelapper med farve er trykt med UV-tryk som kan være skadeligt. Vi ønsker at vores navnelapper skal være sikre både at producere og anvende.

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9185 anmeldelser

5/5 1