Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713863433 
0

Miljøvenlig RFID-plade

 • Miljøvenlig løsning
 • Sikker adgangskontrol
 • RFID-plader i træ eller PET
Leveret hos dig: 6.-29. maj
Få en pris

Tag plade i træ eller PET

Vil du gerne have elektronisk adgangskontrol, men samtidig tage hensyn til miljøet? Så vælg RFID eller NFC-plader i træ eller PET.

Træ er en bæredygtig løsning, der samtidig har et anderledes udtryk, der ser godt ud og understøtter din virksomhed, som et bæredygtigt brand. Vi kan selvfølgelig også levere armbånd i bæredygtigt materiale.

Vi kan også lave kort i "kreditkortstørrelse" i træ eller PET.
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Priser med dit design (FM1108)/pr. stk.:
100 stk.Kr. 9,85
500 stk.Kr. 4,95
1000 stk.Kr. 3,95
5000 stk.Kr. 3,45

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Forespørg på større antal miljøvenlig RFID/NFC-tag plade i træ eller PET

Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at alle ovenstående priser er excl. moms.

Vi kan levere forskellige frekvenser og typer, så forespørg på lige netop den der løser dit behov.

Vi sælger ikke hardwaren til scanningen, men kun RFID-tags. Du kan her se vores øvrige løsninger med RFID.

Hvad er NFC?


NFC betyder "Near Field Communication". Du kender det allerede hvis du bruger kontaktløs betaling, når du betaler med dit dankort i fx dagligvarebutikker og bare holder dankortet, dit smartwatch eller mobiltelefonen mod betalingsterminalen. Flere og flere mobiltelefoner kan oplades trådløst. Her er det også en NFC-chip der sørger for at få din telefon opladet.

Hos Ikast Etiket bruger vores kunder kort med NFC chip til mange forskellige ting. Herunder har vi samlet et par eksempler på hvordan du kan bruge de flotte miljøvenlige kort med NFC chip:

 • Kort med NFC chip til fitnesscentre: Her bruger kunderne kortet med NFC chippen som adgangskort og betalingsmiddel. På denne måde undgår fitnesscentret at skulle have kontanter liggende og kunderne kan altid købe en kold flaske vand, energidrik eller lignende uanset om centret er bemandet eller ej.

 • Fordelskort: Mange butikker og især butikskæder har medlemskort og fordelskort til deres kunder. Med et fordelskort med NFC-chip er det muligt for butikken hurtigt at aflæse kundens kort og give personlige tilbud og fordele.

 • Kort til ladestandere: Vores kort med NFC chip bliver også anvendt i forbindelse med lade-stationer. Her har bilejeren typisk et abonnement som bliver aktiveret når kunden holder NFC chippen op foran laderen. Kunden kan også have en aftale tilknyttet så han kun betaler for det han "tanker", så hans betalingskort er knyttet til hans konto.

 • Visitkort med NFC chip: Et visitkort med NFC fungerer ved at holde visitkortet op mod en mobiltelefon med NFC-læser. Når telefonen har læst kortet kan man vælge at gemme kontaktoplysningerne på sin telefon. De fleste smartphones har en NFC-læser.


FAQ om RFID og NFC chips
TemplatesPDF templates:
Template PVC slider 26x33 mm
Template PVC slider 30x33 mm
Template PVC slider rund 30x30 mm
Template PVC slider ellipse 28x30 mm

.eps templates:
Template PVC slider 26x33 mm
Template PVC slider 30x33 mm
Template PVC slider rund 30x30 mm
Template PVC slider ellipse 28x30 mm
 

Information om vores miljøvenlig rfid/nfc-tag plade i træ eller pet

 • Høj kvalitet
 • Miljøvenligt
 • Gennemtestede kvaliteter
 • Unikke produkter
 • Forskellige frekvenser og chip: ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100


Kort med RFID chip


De mest populære RFID chips blandt vores kunder er Mifare Classic 1K eller Mifare UL C. Men spørg os endelig hvis du har brug for en anden RFID chip, der passer til dit system.

Når I gerne vil købe armbånd med RFID chip har I mange muligheder for at sammensætte et unikt armbånd med RFID chip. I kan som udgangspunkt frit vælge, hvilken type armbånd I gerne vil have. Uanset om det er et klassisk vævet festivalarmbånd, et bæredygtigt armbånd i PET, silikonearmbånd eller noget helt fjerde hjælper vi jer gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til jeres event. Udseendet på kortet med RFID chippen har I også mange muligheder for at tilpasse. Tagget er ofte rektangulært, men vi kan sagtens lave det i andre former. I har også rig mulighed for at designe tagget med et flot logotryk. Eller hvad med at vælge en bæredygtig RFID chip i træ eller PET? Flere af vores RFID armbånd giver jer også mulighed for at få chippen lagt ind i selve armbåndet.

Med en RFID chip har I mulighed for at aflæse chippen på længere afstand sammenlignet med NFC. Det kan fx være til løb eller stafetter, hvor I gerne vil kunne aflæse deltagernes tid, uden at alle deltagere skal hen til en scanner for at registrere deres RFID chip. I stedet vil chippen kunne aflæses når deltagerene løber, cykler, ruller eller på anden vis passerer en måtte. Nogle vælger både at have en måtte der registrerer tid ved start og mål, for på denne måde at få en meget præcis tid for den enkelte deltager.


Hvad er et NFC tag?


Hovedforskellen mellem RFID og NFC er at en NFC enhed ikke alene kan fungere som "læser", men også som et NFC tag. I virkeligheden er NFC også en form for RFID. To mobiltelefoner kan fx også udveksle data til hinanden via NFC.

Et NFC tag er den lille chip som bliver sat ind i vores miljøvenlige plastik- eller trækort. I princippet kan NFC-tagget indsættes i alverdens forskellige ting lige fra postkort, klistermærker og meget andet. NFC tagget har ingen energikilde. Det kræver altså hverken et batteri eller strøm på anden vis. Ved hjælp af magnetisk induktion får NFC-tagget energi fra scanneren eller andre enheder, fx en mobiltelefon, for at kunne sende data fra NFC tagget. For at læse et NFC tag skal scanneren og NFC tagget være tæt på hinanden. Det er fx derfor NFC bliver anvendt i betalingskort, så andre ikke kan hæve penge på dit kort på lang afstand. Andre former for RFID tillader derimod at data aflæses på længere afstande.

Når du køber kort med NFC tags hos Ikast Etiket bliver kortene produceret efter dine specifikationer.

Du bestemmer hvilket materiale kortet skal være produceret i. Derudover kan selv definere farver, tryk fx logo eller om du vil have tekst præget eller trykt på kortet. De fleste af vores kunder køber kort med følgende NFC-tags: NTAG213, NTAG216 eller Mifare UL EV1. Som udgangspunkt er chippen "blank", når du modtager dine kort og du skal selv kode NFC-tagget, men sender du os en excelfil med data og fortæller os i hvilket spor du gerne vil have dataen lagt på, kan vi også hjælpe dig med det.

Har du spørgsmål til dine NFC tags er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har hjulpet mange forskellige kunder med forskellige behov og tager gerne din udfordring op også.

 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9121 anmeldelser

5/5 1