Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716084311 
0

Bæredygtige klistermærker

Leveret hos dig: 23.-28. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179
Her kan du designe dine bæredygtige klistermærker, som du ønsker, de skal se ud.Vælg størrelse, antal, form og upload dit eget design eller vælg et af vores. Indsæt og flyt billeder, logo og tekst, indtil du har det ønskede resultat. Se her i videoen hvordan du bruger designeren.

Bredde i mm
Højde i mm
Antal


Form

Baggrund

Tekst

Upload image

Lag & baggrund

Hvad er bæredygtige klistermærker?

Med vores bæredygtige klistermærker ønsker vi at give dig et produkt af høj kvalitet, hvor der er taget stilling til materialevalget for at spare på ressourcerne. Vi trykker vores bæredygtige klistermærker med HP Latexprint. Latexprint egner sig godt til etiketter, der ikke skal kunne modstå kemikalier, så i langt de fleste tilfælde vil du sagtens kunne bruge vores bæredygtige klistermærker som et velegnet alternativ til vores vinylklistermærker. Latexprint er ridsefast og kræver ikke laminering. Latexprint er samtidig lugtfri og fri for tungmetaller.

Bæredygtige klistermærker uden PVC

Når du køber bæredygtige klistermærker er klistermærkerne uden PVC. Vi anvender i stedet et PVC-fri substrat af høj kvalitet. Du kan derfor sagtens bruge dine bæredygtige klistermærker både indendørs og udendørs i langt de fleste tilfælde.

Bæredygtige klistermærker tåler ikke kemikalier

Ulempen ved de bæredygtige klistermærker er at de ikke tåler kontakt med kemikalier. Så skal du bruge klistermærker på værkstedet, toilettet eller andre steder, hvor der ofte er kemikalier, vil vi fortsat anbefale dig at bruge vores meget slidstærke vinylklistermærker.
Vælg vores bæredygtige klistermærker, som et alternativ til vores vinyl klistermærker, når du ikke har brug for klistermærker, der tåler kemikalier og som ikke skal sidde udendørs i flere år.
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 1