Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713857110 
0

Armbånd til resorts og campingpladser

  • Custommade armbånd
  • Giv hver gæst en unik oplevelse
  • Høj kvalitet

Lås op for unikke ferieoplevelser med adgangsarmbånd

Hos Ikast Etiket hjælper vi vores kunder med custommade armbånd. Vi ved, at det rigtige armbånd kan bruges til meget andet end at identificere jeres gæster. Med de rigtige armbånd får I et værktøj, der giver den enkelte gæst en unik ferieoplevelse. Hos Ikast Etiket leverer vi adgangsarmbånd til resorts, ferieparker hoteller og campingpladser. Og vi hjælper også gerne jer.

Når I bestiller armbånd hos os, er det jer der bestemmer alt fra farver og design til materialer og funktioner, så det matcher jeres brand. Tilføj RFID/NFC for at lade gæsterne låse deres værelse, hytte eller lejlighed op nemt og enkelt. Med armbåndet kan gæsten også få adgang til legeland, svømmebassiner, barer, restauranter, all-inclusive områder osv. Fordelen ved et armbånd fremfor nøglekort er, at armbåndet altid sidder om håndleddet og derfor kun sjældent mistes. Det er helt op til jer, hvordan I sammensætter løsningen.

Vælg mellem en række stofkvaliteter, som er i overensstemmelse med jeres præferencer for komfort og holdbarhed, fx bæredygtigt hør eller rPET. Med den helt rigtige trykmetode bringer vi dit design til live - hvad enten det er masser farver eller små detaljer, kun for det trænede øje. Vælger du vævede armbånd fremfor trykte tilfører du armbåndet en taktil dimension, der forbedrer både udseende og følelse. Valget af lås er også dit. Har I mange børnefamilier er det vigtigt at vælge en lås, der også er behagelig for de mindste, uden at genere eller stramme. Dit armbånd - dit design - din stil. Lad os levere armbånd, der virkelig skiller sig ud!
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
  


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9121 anmeldelser

5/5 1