Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721360277 
0

Labels til tøj endebukket

  • Lækker kvalitet
  • Damaskvævet
  • Endebukket
Leveret hos dig: 5.-9. august
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Endebukkede labels giver en flot og pæn afslutning, som sætter et professionelt udtryk på dine tekstiler. Vi kan lave et skræddersyet label og har du andre ønsker end hvad vores online designer kan, så send en e-mail til info@ikastetiket.dk så hjælper vi dig.

Vi har også et standardudvalg af made by labels, som du kan bestille her. Du kan også designe dine egen labels med midtfold midtfold. Nedenfor kan du designe dine helt egne labels med din personlige tekst.

Fandt du ikke det du ledte efter? Se vores udvalg af labels.
Vi tilbyder også

Labels til tøj midtfoldet
Design selv og se priser
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg tekstfarve:
Dit mærke
20mm
40mm
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.


Design dine egne endebukkede labels her på siden


Det er nemt at designe dine egne endebukkede labels her på siden. Det er en god idé at starte med at skrive den tekst, du gerne vil have på dine labels. Når du skriver din tekst, kan du vælge at skrive teksten på én eller flere linjer. Prøv dig frem, for at se hvad du synes er pænest. Vær opmærksom på at tekststørrelsen kan variere meget afhængig af hvilken skrifttype du har valgt, så prøv gerne nogle forskellige skrifttyper inden du beslutter dig endeligt for hvilken skrifttype du gerne vil have på dine endebukkede labels. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver til skriften.

Derudover kan du vælge om du vil have en ensfarvet baggrund eller om du vil bruge ét af vores mange designs. Husk at hvis teksten er svær at læse på skærmen, så er den det også på det færdige label, så vær kritisk når du designer og sørg for at teksten kan læses på den baggrund du har valgt. Vil du gerne have et endebukket label med tekst og baggrund som ?tone-i-tone?, vælger du selvfølgelig det.

Mange af vores kunder vælger derudover også en figur på deres endebukkede labels. Du kan vælge mellem alverdens figurer, lige fra garnnøgler, hjerter, kløvere til flag og symboler for recycled.

Har du spørgsmål til design af endebukkede labels, vil vi altid gerne hjælpe dig, så ring gerne på 97 15 53 12 eller send en mail på mailto:info@ikastetiket.dk, hvis der er noget du er i tvivl om.


Vi tilbyder damaskvævede endebukkede labels, som du nemt kan sy i tøj, på puder eller andre tekstiler. Endebukningen giver en flot afslutning.

(Er prisen for høj til at starte med, så kan du få fremstillet 100 stk. vævede navnebånd med din egen valgfrie tekst, se mere her www.ikastetiket.dk/navnebaand).
 

Information om vores labels til tøj endebukket

  • Størrelsen er 20x40 mm + 7 mm endebukning.
  • Vi tilpasser størrelsen på teksten, så det står pænt på dine labels.
  • Personliggør dit håndarbejde eller egen kollektion.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Nikoline

Hej . Vi vil gerne ha designet et simpelt mærke til vores håndlavede huer . Gerne til lille er der bukkes op om kanten . Kan vi maile frem og tilbage så i kan hjælpe med at få det som vi gerne vil .

Mvh

Svar fra Ikast Etiket

Hej! Vi kan sagtens lave labels i dit eget design, som passer til dig formål. Du kan enten vælge og bestille dem indover hjemmesiden her: https://www.ikastetiket.dk/labels_til_toej_midtfoldet eller sende os en mail/forespørgsel på mail, og så vender vi straks retur.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Mvh. Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

5/5 1
Vi har åbent hele sommeren! :)