Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719356167 
0

Labels til tøj midtfoldet

  • Lækker kvalitet
  • Damaskvævet
  • Midtfoldet
Leveret hos dig: 11.-17. juli
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Lav dine egne midtfoldede labels fra bare 100 stk.

Sæt et personligt præg på dine tekstiler med et skræddersyet label. Med et label får dit håndarbejde et fuldendt look, og det er nemt at se, hvorfra det kommer. Det er nemt at lave midtfoldede vævede labels i dit eget design, og du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og farver. Derudover kan du tilføje figurer eller vaskesymboler på for- og bagsiden.

Du kan sagtens vælge flere forskellige vaskesymboler, men du kan kun vælge én figur. Vær opmærksom på, at du ikke kan have en figur og et vaskesymbol på samme side af mærket.

Vi har også et standardudvalg af made by labels, som du kan bestille her, og du kan også designe dine egne labels med endebuk. Nedenfor kan du designe dine helt egne labels med din personlige tekst.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Se vores udvalg af labels.
Vi tilbyder også

Labels til tøj endebukket
Design selv og se priser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv din tekst:
Forside
Bagside
Vælg antal:
Vælg evt. figurer
Vælg hvor symbolet skal placeres

 
Pris (inkl. moms) kr.

Sådan designer du dine egne labels med midtfold her på siden


Når du designer labels med midtfold har du to sider du kan tilpasse. Skrifttype, tekstfarve og bundfarve er den samme på hele dit label. I feltet "Skriv din tekst" herover er der fire felter. Der er to felter til hhv. forside og bagside. Du behøver ikke bruge alle fire felter, og vil du slet ikke have tekst, lader du bare alle fire felter stå tomme.

Det er en god ide at prøve dig lidt frem og se hvordan teksten kommer til at stå pænest. Ofte er det en god idé at fordele teksten på de to linjer i stedet for kun at bruge én linje. Teksten bliver ofte større og tydelig, når du fordeler den. Prøv dig frem med de forskellige skrifttyper, for at se hvad der fungerer bedst for dig ? og vær opmærksom på at tekststørrelsen varierer meget af, afhængig hvilken skrifttype du vælger.

Det kan være rigtigt flot at vælge en skriftfarve og bundfarve, der minder meget om hinanden, men det kan også gøre det svært at læse teksten på det færdige label med midtfold.

Du kan vælge at sætte et hjerte eller en stjerne på enten forside eller bagsiden af dit midtfoldede label. Figuren får samme farve som teksten.

Sidst men ikke mindst kan du vælge at sætte vaskesymboler på dit label, så det også kan fungere som en vaskeanvisning. Vi foreslår, at du følger anbefalingerne for vaskeanvisninger og vælger fem symboler på dit midtfoldede label. Ét symbol for vask, et symbol for blegning, ét symbol for rens, ét symbol for tørring, og ét symbol for strygning. Du kan se hvad symbolerne betyder her.

Du kan enten have vaskesymboler på forsiden og bagsiden. Du kan ikke have en figur og vaskesymbol på samme side.

Har du spørgsmål til at designe dine egne midtfoldede labels, så spørg os endelig. Men prøv dig endelig frem og lav flere designs, som du lægger i kurven, så kan du altid slette igen, når du har fundet det bedste design.


Vi tilbyder nu damaskvævede midtfoldede labels, som du nemt kan sy ind i sømme i tøj og puder eller andre tekstiler. Du kan også bukke enderne og sy mærket omkring en kant, fx på dit strikketøj.

(Er prisen for høj til at starte med, så kan du fra bare kr. 109 få fremstillet 100 stk. vævede navnebånd med din egen valgfrie tekst, se mere her www.ikastetiket.dk/navnebaand)
 

Information om vores labels til tøj midtfoldet

  • Størrelsen er 30x15 mm + midtfoldet + 7 mm sømrum.
  • Vi tilpasser størrelsen på teksten, så det står pænt på dine labels.
  • Sæt vaskesymboler på, så der bliver passet godt på dit håndarbejde.
  • Personliggør dit håndarbejde eller egen kollektion.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Thine

Hvordan vælger jeg skrifttype?
Kan jeg få dk flag på bagsiden i stedet for stjerne/hjerte
Hvordan sikrer jeg samme farve på hjerte og navn?

Svar fra Ikast Etiket

Hej Thine,

Tak for dit spørgsmål. Vi har nogle standardvarer på vores hjemmeside, hvor du ikke frit kan vælge farven, men kun vælge de muligheder vi tilbyde på den enkelt produkt. Hvis du ønsker en speciel label i dine farver og med dine symboler / logo på, så kan du se priserne på den slags mærker her https://www.ikastetiket.dk/vaevede_labels. Vh. Ewelina

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9185 anmeldelser

5/5 1