Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1685685359 
0

Klistermærker med billede

Bestil de populære klistermærker med billeder hos Ikast Etiket. Det er let at uploade billeder. Design dine klistermærker i ønsket format og størrelse. Du kan også uploade andre filtyper, fx logoer, illustrationer eller tegninger.


Design dine egne klistermærker med billeder her:

Bredde i mm
Højde i mm
Antal


Form

Baggrund

Tekst

Upload image

Lag & baggrund

Design dine egne klistermærker med billeder hos Ikast Etiket

Brug klistermærker med billeder på skolebøger, madkasser, drikkedunke, lykønskningskort, på postkassen eller som dekoration til fest.

Klistermærker med billeder tåler vask i opvaskemaskinen

Klistermærker med billeder fra Ikast Etiket er meget slidstærke. Du kan derfor bruge klistermærkerne udendørs. Vi fremstiller klistermærkerne i vores velkendte og slidstærke vinylkvalitet. Sætter du dine klistermærker med billeder på en madkasse, kan de sagtens tåle de daglige ture i opvaskmaskinen. Klistermærkerne er også modstandsdygtige overfor olie og opløsningsmidler. Så brug bare klistermærkerne i værkstedet.

Bestil fra kun 1 styk!

Når du bestiller klistermærker med billeder fra Ikast Etiket, kan du bestille præcis det antal du skal bruge, uanset om det er 1, 13 eller 107. 

Sådan bruger du klistermærker med billede

Klistermærker med billeder er populære på madkasser. Med et klistermærke er det let at lave en personlig madkasse, som er nem for dit barn at finde i køleskabet. Når du designer dine klistermærker med billeder kan du uploade flere billeder til det samme klistermærker. Lav en flot collage med billeder og sæt klistermærket et sted, hvor det vækker glæde. Sæt dine klistermærker med billeder på invitationer, kort, goodiebags, takkekort og meget andet. De fine klistermærker er meget personlige og gør sig også godt som en gave eller som et gavemærke.

Sådan designer du dine klistermærker med billeder her på siden

Klik på "Upload image". Nu kommer en pop-up op på din skærm. Her skal du klikke på knappen "Vælg fil". Når du har valgt en billedfil pådin PC/Smartphone klikker du på knappen "pload". Nu har du uploadet billedet og kan flytte billedet og ændre størrelsen. Vil du have flere billeder på samme klistermærke, gør du bare det samme igen.

Hvis billederne "ligger forkert" kan du klikke på "Lag & Baggrund". Her kan du ændre hvilket billede der ligger øverst, hvis billederne skal "lappe indover hinanden". Hvis du vil have en farvet baggrund bag dine billeder kan du klikke på baggrund og indstille præcis den farve, du vil have.

Skal der være tekst på dine klistermærker med billeder, kan du klikke på "Tekst" og skrive din egen tekst.

Har du brug for ikoner eller andre symboler på dit klistermærke kan du klikke på "Upload image" og klikke på ikonet med det grønne plus. Her kan du finde mange forskellige symboler, som du kan tilføje til dit design.

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8788 anmeldelser