Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716085451 
0

Derfor skal du vælge Ikast Etiket

Vores kunder er glade og loyale, og det har de grund til at være! (janteloven sat til side).

Hos Ikast Etiket er vi ikke blot din leverandør, men vi er din sparringspartner og støtte igennem hele projektet.

Hvis du vil have en leverandør, som:

  • Har et produktudvalg i en høj kvalitet

Vores produkter er nøje udvalgte, og vi kan stå inde for kvaliteten. Vi optimerer hele tiden, tilføjer nye produkter, og af og til sker det også at vi fravælger noget. Vi holder os til vores niche, og prøver at blive stærkere og skarpere på netop det område. Så selvom du måske aldrig selv har prøvet og bestille det før, så er du i trygge hænder, og vi guider dig igennem til en holdbar løsning der passer til budgettet.

  • Er servicemindet udover det sædvanlige

Vi er nemme og lynhurtige at komme i kontakt med, og vi reagerer med det samme. Vi hjælper dig - også når det brænder på, og du ikke har ret meget tid. Du ser os aldrig gå i små sko, skulle vi være så uheldige at ende i en reklamation (som iøvrigt sker yderst sjældent).
Hos os bliver du ikke brændt af, eller ender med et produkt du ikke kan bruge til noget.  Der er både penge og tid at spare.

  • Har et servicekoncept der er helt særligt

Intet projekt er for lille eller for stort. Hvis det overhovedet er muligt, får vi opgaven til at lykkes. Vi kan aldrig garantere 100%, at intet nogensinde går galt. Men vi kan garantere, at vi gør ALT vi overhovedet kan, for at få tingene til at lykkes. Vi har fx engang haft en forsendelse der var forsinket, pga. flypropblemer, og vi stod i den situation, at vi ikke kunne levere 70.000 armbånd til en messeåbning i Tyskland, som lovet. Vores seje lagermand pakkede dem allesammen i sin bil, og kørte ned og leverede dem personligt. Det kalder vi et servicekoncept, der vil noget!

  • Går op i bæredygtighed, både internt og i produktudvalg 

I løbet af de sidste par år, har vi øget vores fokus på bæredygtighed. Vi har blandt andet ændret vores emballage til ufarvede FSC-certificerede kasser. Derudover er vi løbende opmærksomme på at begrænse mængden af emballage.

I vores produktsortiment kan du finde mange bæredygtige muligheder, alt fra GOTS-labels, til keyhangers i genbrugsmateriale, til nedbrydelige tyvekarmbånd. Vi optimerer også meget gerne på transporten på vores store ordrer, samt lagervarer, og sejler dem hjem istedet for at sætte dem på en flyver. Der er ekstremt meget Co2 at spare, hvis man bare tænker sig en lille smule om. Den bølge vil vi gerne med på!

  • Har personale der er specialister i produkter og løsninger

Vores personale er et "ungt" og dynamisk team, med hver sine kompetencer og erfaringer. Vi lægger et stort stykke arbejde i vores ansættelsesprocesser, og vi vil gerne, at det ikke kun er medarbejderen der er den rette for os - men også at Ikast Etiket er den rette arbejdsplads for vedkommende. Vi har en høj anciennitet - fordi Ikast Etiket er et spændende og godt sted at være. Vi brænder for dig, som kunde, og for vores projekter, som vi får lov at hjælpe dig i mål med. Her er frihed under ansvar, og det skinner igennem i alt det vi gør. Her vil du derfor typisk kunne finde den samme kontaktperson, selvom der er gået et par år siden du bestilte sidst.

  • Er troværdig i sine udmeldinger, og siger tingene som de er

Her siger vi det som det er - og er ærlige og konstruktive. Kommer du med et ønske, der er svært at føre tilfredsstillende ud i livet, så siger vi det - og kommer med et forslag til et alternativ. Vi er mest interesserede i at levere et produkt der spiller max, istedet for blot at "gøre som du siger". Her møder du konstruktive feedbacks, og følelsen af at få en partner i dit projekt.

Troværdigheden afspejles også i vores 100% fortrolighed. Både når det gælder design, informationer og leveringer. Et eksempel kunne være en af Danmarks store festivaler, der for et par år siden bestilte titusindvis af armbånd. Da armbåndene blev leveret på vores lager, og talt op, kunne vi konstatere at der manglede nogle få styk, som vi ikke kunne være helt sikker på, hvor var. Her tilbød vi selvfølgelig at lave samtlige af dem om, på vores regning, uden yderligere omkostninger for kunden.

  • Laver tilpassede løsninger

Uanset om du vil have en standard løsning, eller en specialløsning så kan vi levere. For mange af vores kunder er det yderst vigtigt at deres koncept og design er helt specielt, så de undgår kopier og snyd. Det hjælper vi dig gerne med, og vi værner om dit projekt. Vi ser mange forskellige koncepter i vores arbejde, og hvem ved? Måske vi kan vise dig noget HELT NYT og spændende.


.....SÅ SKAL DU VÆLGE OS! Vi glæder os til at løse din udfordring!
Ring til os på 9715 5312 eller send en mail på info@ikastetiket.dk

 

Hvem er vi?

Ulrik Lauritsen
Ulrik Lauritsen
Direktør
Vera Bjørt
Vera Bjørt
Salg og koordinering
Morten Kornmaaler
Morten Kornmaaler
Salg og koordinering
Kirsten Bæk Vestergaard
Kirsten Bæk Vestergaard
Salg og koordinering
Tor Grandjean Mathiassen
Tor Grandjean Mathiassen
Salg og koordinering
Trine Stenbæk
Trine Stenbæk
Økonomichef
Ulrich Kjærsgaard
Ulrich Kjærsgaard
Intern koordinering
Pernille Skovgaard Poulsen
Pernille S. Poulsen
Online Marketing Manager 
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser