Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716554775 
0

Mundbind med logo eller tryk

 • I dit eget design
 • Gå op i hygiejnen
 • Hurtig levering
Leveret hos dig: 3.-12. juni
Få en prisSe alle keyhangers

Beskyt dig selv, dine medarbejdere og dine gæster

Et mundbind af stof sender et stærkt signal til omgivelserne om at du går op i din egen og virksomhedens generelle helbred og hygiejne. Mundbindet er med til at beskytte andre mod smitte, og viser at du tager et samfundsmæssigt ansvar.

Design dit eget mundbind online her

Bestil det med dit eget logo, et budskab eller i en bestemt farve.

Vi tilbyder 3 slags masker med tryk:

2-lags polyester, produceret ved en samarbejdspartner i Asien (2-3 ugers leveringstid), der har mange års erfaring med produktion af mundbind. Leveres uden filter, med IKKE justerbare stropper.

3-lags bomuld/polyester, produceret ved en samarbejdspartner i Asien (2-3 ugers leveringstid), der har mange års erfaring med produktion af mundbind. Leveres med filter, der også kan købes seperat. Med stropper der kan justeres i størrelsen, så de passer alle. Mulighed for at lave det yderste lag i mikrofiber, for et bedre tryk og farveresultat.

1-lags mikrofiber, EU producerede, med op til 90% filtrering. OekoTex100.
(Kategori 1, CEN CWA 17553: 2020). Design selv her på siden.


Maskerne er ikke sikkerhedsgodkendte til brug i sundhedssektoren.
Læs mere om anbefalinger omkring brug af stof mundbind her.

OBS: Vi laver også CE mærkede engangsmundbind med eget logo - KLIK HER

Her kan du købe CE godkendte mundbind uden tryk, som vi sender samme hverdag ved bestilling inden kl. 14.00.
 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
2-lags polyester, i eget design, priser pr. stk.
50 stk.Kr. 24,50
100 stk.Kr. 15,25
250 stk.Kr. 11,10
500 stk.Kr. 9,50
1000 stk.Kr. 8,85


3-lags bomuld/polyester, m/ filter, justerbar stropper, i eget design, priser pr. stk.
50 stk.Kr. 33,95
100 stk.Kr. 21,95
250 stk.Kr. 18,50
500 stk.Kr. 15,65
1000 stk.Kr. 14,50


Mikrofiber kat. 1 (CEN CWA 17553: 2020), i eget design, priser pr. stk.
50 stk.Kr. 42,80
100 stk.Kr. 36,60
250 stk.Kr. 26,00
500 stk.Kr. 25,40
1000 stk.Kr. 21,90


CE mærkede engangsmundind, i eget design:
5000 stk.Kr. 2,95
10000 stk.Kr. 1,95
20000 stk.Kr. 1,75
50000 stk.Kr. 1,55


Ekstra filter til 3 lags mundbind kan købes for kr. 2,85 pr. styk.

Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at ovenstående priser er excl. moms.

Mod expressgebyr kan vi lave dine mundbind hurtigt.

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Mundbind med logo


I kampen mod smitsomme sygdomme er det vigtigt at sende de rigtige signaler, samt tage et samfundsmæssigt ansvar.
Mundbind i stof med dit eget logo, kan være med til at forstærke dit brand, og vise at du går op i sundhed, hygiejne og kvalitet.

Du kan fx bruge mundbind med logo som gaver til dine kunder, medarbejdere eller bekendte. Eller brug dem for at vise dine kunder, at de sikkert kan handle hos dig, fx i din cafe, take-away restaurant eller grillbar. Når alle dine medarbejdere har ens mundbind med logo, giver det et ensartet udtryk. Akkurat ligesom, hvis dine medarbejdere har ens arbejdstøj på, fx i et køkken. Det kan være trygt for kunderne at se, at arbejdsgiveren har taget ansvar og at mundbindet er en del af medarbejderens "uniform".

Dine medarbejdere skal måske have mundbind på i mange timer af gangen. Vær derfor opmærksom på at medarbejderne skal kunne skifte mundbind i løbet af dagen, da mundbind skal skiftes hvis de bliver fugtige. Et tørt mundbind giver også den bedste komfort for den der bærer masken.

Sørg for at vaske mundbind med logo inden brug. Mundbind bør altid vaskes på 60 grader for at sikre en høj hygiejne.

Når du bestiller dine stofmundbind vælger du selv farve og tryk, så mundbindene kommer til at passe ind i din virksomheds øvrige farver og brand. Har du nogle særlige designønsker, så fortæl os det, så finder vi sammen en løsning. Vil du gerne have et 3-lags mundbind med et rigtigt fint tryk kan du vælge at få lavet det yderste lag i mikrofiber.


Mundbind med tryk


Sådan bruger du mundbind korrekt: Sørg altid for at dit mundbind sidder tæt til ansigtet. Mundbind skal dække både næse og mund for at det beskytter bedst muligt. Denne type mundbind har elastikker, som du sætter rundt om ørene, så mundbindet med tryk sidder tæt mod ansigtet. Når du bruger mundbind skal du sørge for at have rene hænder inden du tager mundbindet på. Når du er færdig med at bruge mundbind med tryk bør du vaske eller spritte hænderne igen. Sørg for at lægge mundbindet i en lukket pose indtil du skal vaske mundbindet.

Mundbind med tryk er personlige og bør ikke deles med andre. Når du tager mundbindet af efter brug, bør du ikke bruge det igen, før det er blevet vasket. Det kan derfor være en god idé at have mere end ét mundbind pr person, som du kan bruge mellem vask. Efter vask er det en god idé at opbevare mundbindet i en ren pose, så mundbindet fortsat er helt ren inden brug.

Undgå helt at røre ved mundbindet med dine hænder, bortset fra når du tager det på og af.

Hvis du gerne selv vil designe dine mundbind her på siden, kan du gøre det ved at klikke på den grønne knap "Design dit eget mundbind her". Denne type er vores 1-lags mundbind i mikrofiber. Vil du gerne have 3-lags mundbind i bomuld skal du sende en forespørgsel til os her på siden eller via mail. Du kan selvfølgelig også ringe til os. Skal du bruge dine mundbind med logo hurtigt, så fortæl os det. Vi kan mod ekspresgebyr levere dine mundbind meget hurtigt.

Ekstra filter til 3-lags mundbind
Vil du gerne bruge stofmundbind og ønsker du den bedste beskyttelse, kan du tilkøbe et ekstra filter til vores 3-lags mundbind.

Vil du gerne have mundbind der er CE-godkendte, anbefaler vi vores engangsmundbind.

Mundbind i stof er ikke godkendte til brug i sundhedssektoren.

Sådan designer du dine mundbind med logo


Når du gerne vil købe mundbind med logo hos Ikast Etiket har du flere forskellige muligheder for at designe unikke mundbind med din virksomheds eget logo, dit personlige design eller ensfarvet i den helt rigtige farve.

Vi har tre typer af stofmundbind med logo i forskellige kvaliteter og med forskellige designmuligheder.

1-lags mundbind i mikrofiber - design selv online:
Denne type mundbind med logo bestiller du her på siden. Du kan bruge vores online designer til at skabe dit eget udtryk eller uploade et færdigt design. Du kan se hvordan dine mundbind kommer til at se ud med det samme.

Når du bruger vores online designer kan du vælge mellem mange forskellige ikoner, fx regnbuer, kager, hjerter, køretøjer, dyr, flag, sportsudstyr og meget andet. Derudover kan du definere baggrundsfarve og skrive tekst med forskellige skrifttyper. I kombination hertil kan du uploade et logo/ikon. Har du allerede et helt færdigt design kan du uploade din egen fil.

Så snart du har bestilt dine 1-lags mundbind sætter vi mundbindene i produktion og du kan forvente at modtage dem inden for 1-2 uger. Denne type mundbind er OekoTex100-certificerede med op til 90% filtrering.

2-lags mundbind i polyester:
Hvis du gerne vil have vores 2-lags mundbind med tryk skal du have fat i vores salgsteam. Du kan sende et færdigt layout, som vi sender til vores produktion. Alternativt kan du sende dit logo samt den pantonefarve, du gerne vil have mundbindet i.

Vi hjælper gerne med simple opsætninger, men har du komplicerede designønsker skal du have fat en grafiker/designer, der kan designe mundbindet for dig. Når vi har modtaget dit design sender vi det til vores produktion, som sender en korrektur til os, som du skal godkende inden vi trykker dine mundbind.

3-lags mundbind i bomuld/polyester med justérbare stropper og filter:
Vores 3-lags mundbind er fremstillet i en blanding af bomuld og polyester. Denne type mundbind med tryk har justérbare stropper. De justerbare stropper har en lille "perle", som kan strammes til bag ørene, så mundbindene kommer til at sidde helt perfekt uanset om det er børn, kvinder eller mænd, der skal bruge mundbindene.

Hvis du gerne vil have et detaljeret og meget skarpt udseende tryk, kan du vælge at få det yderste lag på denne type mundbind i mikrofiber for at få det allerbedste tryk.

Ønsker du 3-lags mundbind skal du kontakte vores salgsteam.

Engangsmundbind med tryk - CE-godkendte:
Vil du have mundbind, der er CE-godkendte skal du vælge vores engangsmundbind med tryk. Denne type mundbind bliver typisk fremstillet med et enkelt logo eller logo gentaget i et symmetrisk mønster.

Læs her for at få inspiration til at designe dine mundbind.

 

Information om vores mundbind med logo

 • Stærkt signal til omgivelserne
 • Mundbind med logo i kampen mod Covid-19
 • Beskyt dine gæster, kunder og medarbejdere mod smitte
 • Billig reklamegave
 • Med dit logo/budskab
 • Tryk på ydersiden
 • One size
 • Lavet af 220g/m2 mikrofiber eller bomuld
 • Vaskbar ved 60 grader
 • Fås EU-producerede
 • IKKE CE-godkendte
 • Sørg for at vaske mundbind med logo inden brug.
 • Mundbind bør altid vaskes på 60 grader for at sikre en høj hygiejne.Sådan designer du dine mundbind med logo


Når du gerne vil købe mundbind med logo hos Ikast Etiket har du flere forskellige muligheder for at designe unikke mundbind med din virksomheds eget logo, dit personlige design eller ensfarvet i den helt rigtige farve.

Vi har tre typer af stofmundbind med logo i forskellige kvaliteter og med forskellige designmuligheder.

1-lags mundbind i mikrofiber - design selv online:
Denne type mundbind med logo bestiller du her på siden. Du kan bruge vores online designer til at skabe dit eget udtryk eller uploade et færdigt design. Du kan se hvordan dine mundbind kommer til at se ud med det samme.

Når du bruger vores online designer kan du vælge mellem mange forskellige ikoner, fx regnbuer, kager, hjerter, køretøjer, dyr, flag, sportsudstyr og meget andet. Derudover kan du definere baggrundsfarve og skrive tekst med forskellige skrifttyper. I kombination hertil kan du uploade et logo/ikon. Har du allerede et helt færdigt design kan du uploade din egen fil.

Så snart du har bestilt dine 1-lags mundbind sætter vi mundbindene i produktion og du kan forvente at modtage dem inden for 1-2 uger. Denne type mundbind er OekoTex100-certificerede med op til 90% filtrering.

2-lags mundbind i polyester:
Hvis du gerne vil have vores 2-lags mundbind med tryk skal du have fat i vores salgsteam. Du kan sende et færdigt layout, som vi sender til vores produktion. Alternativt kan du sende dit logo samt den pantonefarve, du gerne vil have mundbindet i.

Vi hjælper gerne med simple opsætninger, men har du komplicerede designønsker skal du have fat en grafiker/designer, der kan designe mundbindet for dig. Når vi har modtaget dit design sender vi det til vores produktion, som sender en korrektur til os, som du skal godkende inden vi trykker dine mundbind.


3-lags mundbind i bomuld/polyester med justérbare stropper og filter:
Vores 3-lags mundbind er fremstillet i en blanding af bomuld og polyester. Denne type mundbind med tryk har justérbare stropper. De justerbare stropper har en lille "perle", som kan strammes til bag ørene, så mundbindene kommer til at sidde helt perfekt uanset om det er børn, kvinder eller mænd, der skal bruge mundbindene.

Hvis du gerne vil have et detaljeret og meget skarpt udseende tryk, kan du vælge at få det yderste lag på denne type mundbind i mikrofiber for at få det allerbedste tryk.

Ønsker du 3-lags mundbind skal du kontakte vores salgsteam.

Engangsmundbind med tryk - CE-godkendte:
Vil du have mundbind, der er CE-godkendte skal du vælge vores engangsmundbind med tryk. Denne type mundbind bliver typisk fremstillet med et enkelt logo eller logo gentaget i et symmetrisk mønster.

Læs her for at få inspiration til at designe dine mundbind.

 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9149 anmeldelser

5/5 1