facebook

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

  • Klistres fast på tøj og ting
  • Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine
  • Fri for kemi: Godkendt til nærkontakt med hud
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Let opmærkning af tøj og ting med tøjklistermærker

Tøjklistermærker er en nem og praktisk løsning til opmærkning af fx tøj, overtøj, sko, legetøj, madkasser og andre ting. De skal sættes i vaskeanvisningen i tøjet.

Tøjklistermærker kan bruges til stort set alt og tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Tøjklistermærker virker som et klistermærke og skal hverken syes eller stryges - de er meget lette at anvende.

Bestil dem fx med et billede/portræt af dit barn, og vær sikker på, at alle kan se hvem tingene tilhører eller vælg mellem vores mange baggrunde og figurer. Du kan også vælge de kendte figurer fra Disney eller Bamses Billedbog og Kaj & Andrea på navnemærkerne.

Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Det betyder at tøjklistermærkerne er godkendt til nærkontakt med huden.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANCERET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angive i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris kr.
(inkl. moms)


Facts
  • BEMÆRK VED UPLOAD AF BILLEDER: Beskær billedet inden upload så man kun ser ansigtet. Et lyst billede giver det bedste resultat.
  • Upload som "baggrund", hvis billedet skal gå til kant.
  • 13 x 30 mm med runde hjørner.
  • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Du er dermed sikret, at tøjklistermærkerne ikke indholder skadelig kemi.
  • Testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader.
  • Vær opmærksom på at trykket kan blive slidt af, hvis klistermærket er i direkte kontakt med fede cremer, som fx solcreme.
  • Tøjklistermærkerne er ikke laminerede, da de ellers bliver for stive. Derfor kan trykket blive slidt af med tiden, hvis man vælger at sætte dem i bunden af sko eller støvler. Til det formål anbefaler vi, at bruge vores klistermærker, som er laminerede. Se her: Selvklæbende adresse klistermærker


For den bedste oplevelse med tøjklistermærker så bør du altid sætte klistermærket på en vaskeanvisning i dine tekstiler. Dette gør at tøjklistermærket holder meget bedre til vask.

Du bør ikke kogevaske tøjet. Bliver tøjet alligevel kogevasket, så reduceres levetiden af tøjklistermærket væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker.

Ønsker du af en eller anden grund ikke længere at tøjklistermærket skal sidde på tøjet, jakken, skoene eller legetøjet, så er det hurtigt og nemt at fjerne igen.

Navnemærker øger børns selvstændighed - læs hvorfor.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar


 
5/5 - baseret på 15 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Laila, Køge

Jeg har modtaget de fineste mærker med Bamse på. Børnene er glade for, at de har mærker med deres navn, hvor Bamse er på. Personalet i børnenes institution er også glade, for nu kan de selv finde deres tøj og madpakke i køleskabet.

Anne, Lystrup

Var lidt skeptisk, da jeg bestilte om de kunne holde i vaskemaskinen, men jeg er SÅ tilfreds. Vi har sat mærker i alle vaskeanvisninger i børnenes tøj og jakker. Samt vi bruger mærkerne på en masse andre ting f.eks. børnenes tasker, sko mm.

Ronja, Silkeborg

Alt er bare fint. Hurtig levering og mærkerne er rigtig fine. Har købt flere gange.

Mette, Frederikshavn

Jeg har købt mærker til mine 2 drenge flere gange. Det er super, at der er så mange figurer, så vi hele tiden kan få nogle, der passer til drengenes interesser.