facebook

Lav dine egne strygemærker til tøj her - Strygemærker med navn, logo eller eget design
Lav dine egne strygemærker til tøj her - Strygemærker med navn, logo eller eget design

Lav dine egne strygemærker til tøj her - Strygemærker med navn, logo eller eget design

 • Strygemærker kan bruges til ALT slags tøj
 • Valgfri størrelse strygemærker
 • Markedets bedste strygemærker
Leveringstid: Sendes i dag
Leveringstid
På lager, bestiller du inden kl. 14.00 så sender vi typisk samme hverdag. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, så sender vi en mail.

Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Opmærk tøjet med strygemærker og få det glemte tøj tilbage!

Skal det være nemt, billigt og holdbart, så er vores strygemærker den optimale opmærkningsløsning, da strygemærker er hurtige og lette at stryge på.

Når du får din personlige tekst på dine strygemærker, så hjælper du børn, forældre og pædagoger i en travl hverdag, da de lettere kan se, hvor tøjet hører hjemme.

Vælger du at sætte en figur eller et billede på dine personlige strygemærker, kan børnene selv hjælpe med at finde deres tøj, da de kan genkende figuren eller billedet af sig selv i en tidlig alder. Du kan også vælge børnenes favoritter fra DR, fx Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea.

Vi har mere end 25 års erfaring med produktion af strygemærker i høj kvalitet.

Har du brug for vejledning om strygemærker til børn, så kontakt os gerne via chat eller telefon. Vi er altid klar til at komme med professionel rådgivning om strygemærker.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
AVANCERET
KONTURSKÅRET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angives i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr. Pris kr.
(inkl. moms)

Her er en tekst under factsHer er en tekst under factsHer er en tekst under factsHer er en tekst under factsHer er en tekst under facts

Strygemærker er en nem og holdbar løsning


Opmærk de ejendele med strygemærker, som du ikke vil miste.

Prisen på strygemærker er meget lav og strygemærkerne er hurtigt tjent ind, når du får tøjet tilbage, som ellers ville forsvinde.

Det er smart også at sætte telefonnummer på strygemærkerne, så skulle tøj/ting blive væk (evt. stadig med barnet i), så kan det hele let finde hjem igen.

Sæt en figur på strygemærket, så kan barnet kende sit tøj, også selvom det endnu ikke kan læse, fx én af favoritterne fra Bamse og Kylling.

Ønsker du vævede mærker af stof, så se vores navnebånd her
 

Facts
 • Testet og overholder legetøjs sikkerhedsstandarden EN 71-3.
 • Strygemærker påstryges let og holder til 60° vask og tørretumbling eller til 90° kogevask hvis du vælger hvid bund med sort tryk.
 • Vores strygemærker laves enten som standard hvide med sort tryk, eller i dit eget design med farver og billeder.
 • Vælger du en figur til strygemærket, så laves teksten mindre.
 • Jo flere tegn, jo mindre bliver teksten. Vi laver altid teksten størst mulig, udfra hvad der er valgt.
 • Strygemærker velegnet til opmærkning af alle former for beklædning fx jakker, huer, handsker, trøjer, bukser, gummistøvler, regntøj mm.
 • Brugervenlig blød kvalitet, der ikke irriterer huden.
 • Vores strygemærker er fri for Phthalater og PVC.
 • Brugsanvisning medfølger strygemærkerne.
 • Vores strygemærker smitter ikke af.
 • Hvis børnetøjet skal videregives eller sælges, så kan strygemærkerne neutraliseres ved at stryge en ny med bagsiden oveni eller dampe dem væk. Dette er ikke let at dampe dem af, da mærkerne holder godt, når de er strøget i og de skal pilles af mens de er varme.


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 1