facebook

Foreningskort
Foreningskort
Foreningskort
Foreningskort
Foreningskort

Foreningskort

  • Størrelse efter ønske
  • Unik kvalitet
  • Fra bare 100 stk.
Leveringstid: 11 til 15 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt efter vægt

Vi producerer slidstærke foreningskort i et professionelt look. Foreningskortene er som de almindelige dankort i kvaliteten men med jeres forenings personlige design.

Kortene bliver lavet med digital tryk. I kan vælge at få skrivefelt, forhøjede bogstaver eller tal, stregkode, fortløbende numre, magnetfelt, QR tags, billede og meget mere.

 
SEND FORESPØRGSEL - Få et uforpligtende tilbud
 
 
Priser pr. stk.:
100 stk.Kr. 12,50
500 stk.Kr. 4,50
1000 stk.Kr. 2,90
5000 stk.Kr. 1,29

Vores opstartspris er blot 500 kr. per trykplade.

De præsenterede priser er for foreningskort med målene 5,4 cm x 8,5 cm x 0,076 cm, vægt på 6,5 g og med tryk på én side.

De præsenterede priser er ekskl. moms.

Bestillinger modtages fra 100 stk. Vælg selv om I vil have dem i Pantone el. CMYK farver. For farve-inspiration, kan I kigge på vore farvekort - vær dog opmærksom på, at de viste farve på en digital skærm ikke gengives nøjagtigt.
 

Facts
  • Bestilling på minimum 100 stk. VI laver i enten Pantone el. CMYK farver.
  • Trykkes digitalt på for-/bagside eller begge
  • Mulighed for trykt billede
  • Vælg evt. at få kort med hul til snor el. keyhanger.
  • Laves i den størrelse, I ønsker - standard er 54x85x0,76 mm - 6,5 gram
  • Produceres i alle mulige farver - ligeledes skinnende guld samt sølv


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
Harte, Kolding

Vi har som PALS skole bestilt "Godt gået" kort - de er super flotte og i en god kvalitet. Vi kan varmt anbefale at handle hos Ikast Etiket ;o) De er meget service mindede, og gør alt for at vi som kunder, føler os i gode hænder!

BV, Bording

god service og pris

Jens, Kastrup

Vi, ALT Tennisklub, er yderst tilfredse med produktet, service i forbindelse med at beslutte det endelige design og med leveringstiden der var hurtigere end forventet.

Christian, Jyllinge

Jeg har nu 2 gange brugt IKASTETIKET i forbindelse med produktion af ID kort til vores Junior Supporter initiativ i den lokale golfklub. Super professionel, hurtig og venlig betjening.

Lotte, København

Vi har fået lavet pressekort og keyhangere til børn, som skal være "børnereportere i marken". Og det er en kæmpe succes. Børn og unge er helt vilde med de vildt flotte pressekort, der ligner et rigtigt pressekort og med keyhangeren, som efter 2 dage allerede er blevet et stort samlerhit blandt målgruppen. Samarbejdet med Ikastetiket har kørt fantastisk, og jeg kan kun anbefale dem til opgaver.


 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 1