ARMBÅND, FAQ

Hvilket identitetsarmbånd skal jeg vælge?

Identitetsarmbånd til børn er en smart og billig måde at sikre hurtig genforening på, hvis du og dit barn bliver væk fra hinanden, når I er på ferie eller på dagsudflugter. Hvilken type ID armbånd du skal vælge, afhænger af jeres behov. Herunder kan du blive klogere på, hvilken type identitetsarmbånd, der passer til jeres behov og ikke mindst hvilke informationer, der er gode at have på armbåndet. Børn kan få panikangst, når de bliver væk fra forældrene, og med et identitetsarmbånd om håndleddet mindsker man den tid hvor forældre og barn er adskilt.

Hvilke informationer skal der på identitetsarmbåndet?

  • Sæt altid +45 foran telefonnummeret, så kan armbåndet også bruges i udlandet og der er ingen tvivl om nummeret.
  • Har barnet kritiske sygdomme, som er vigtigt at fremmede er opmærksomme på, hvis de møder barnet.
  • Du behøver ikke skrive barnets navn på armbåndet, det behøver udefrakommende ikke kende, skriv i stedet: Far/dad + fars telefonnummer og fx diabetes.

Hvilket identitetsarmbånd skal jeg vælge?

Infoband er genbrugelige identitetsarmbånd med sikkerhedslukning, så børn ikke selv kan åbne og lukke armbåndet. Du skal selv skrive navn og telefonnummer på armbåndet. Infobands er gode til endagsture eller korte ferier – og til at have klar til brug til spontane ture. Denne type armbånd har vi altid på lager, så vi kan sende dem samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage. Find de mange flotte designs her – fx de mange flotte Disney-designs.

Identitetsarmbånd med påtrykt navn er en luksuriøs løsning til at have på hver dag, mens I er på ferie. Teksten er printet på og bliver derfor ikke slidt af i poolen – og armbåndet tørrer også hurtigt når I kommer op af vandet. Armbåndet sidder på håndleddet, og skal klippes af efter endt ferie. Du designer selv dine armbånd. Armbåndet kan ikke genbruges men kan sagtens sidde på håndleddet i flere uger. Leveringstiden er 11-15 dage, så du skal huske at være ude i god tid, hvis du vil have denne løsning. Design dine egne armbånd nu

Personlige ID-armbånd til børn  er vævede armbånd, hvor du får indvævet din tekst. Armbåndet er oeko-tex-certificeret og vævet i en lækker blød polyester. De personlige ID-armbånd holder i flere måneder. Vi kan levere denne type armbånd på 5-10 arbejdsdage. Der ikke så mange muligheder for at vælge farver og figurer på denne type identitesarmbånd, men du kan vælge en “blandet” pakke, så du får armbånd i flere forskellige farver.

ID papirarmbånd er den økonomiske løsning – og smart hvis du skal bruge armbånd til mange børn. Armbåndet er i samme slidstærke materiale som du kender det fra papirarmbånd. Armbåndet kan ikke genbruges, men kan sagtens sidde om håndleddet i et par dage (og op til en uge). Du skal selv skrive navn, telefonnummer mm på armbåndet. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi samme dag. Papirarmbånd sælges her i pakker a 5 eller 10. Vælg den hvide tyvek-løsning, hvis de skal være så billige som muligt, fx til børnehaver.

Hør hvordan en 5-årig forklarer, hvordan man bruger infobandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.