FAQ, INDPAKNING

Hvad er forskellen på gavebånd med logo og gavebånd med tryk?

Gavebånd med logo eller tekst er populære, når du gerne vil fremhæve virksomhedens eller foreningens logo. De flotte gavebånd kan bruges på gaver, til “snoreklipning” ved indvielser eller som en del af den daglige indpakning til dine kunder. Logobånd bliver også brugt som snore i tøj eller som pynt.

Logobåndene kan laves i forskellige kvaliteter, fx satinbånd, polyesterbånd og i bomuld. Vi kan også levere båndene i forskellige bredder, så de passer præcis til det du skal bruge dem til. På billedet til højre ser du et grosgrainbånd, som er et riflet bånd. Båndet til venstre er et satinbånd, som har en glat overflade. Gavebåndene kan både leveres med tryk eller som vævede bånd, hvor tekst og logo er indvævet i selve båndet.

Denne type bånd sælger vi primært til virksomheder, der skal bruge større mængder af gavebånd og bånd med logotryk.

Denne type bånd kan vi lave i farver efter kundens ønske.

Gavebånd med tekst – til mindre virksomheder eller privat brug

Et billigere alternativ til dig, der ikke skal bruge mange hundrede meter er vores gavebånd med tekst. Gavebånd med tekst er vævet bånd, hvor teksten altid er indvævet i båndet. Gavebåndet fås i 10mm eller 14mm. Du kan skrive din egen tekst og vælge mellem flere figurer, men du kan ikke få dit eget logo på denne type gavebånd. Når du bestiller gavebånd med tekst kan du vælge mellem 12 forskellige skrifttyper, 17 forskellige tekstfarver og 15 forskellige bundfarver.