EVENTS, SIKKERHED

AdgangsKONTROLLEN har aldrig været vigtigere – nu åbner nattelivet igen.

Diskoteker, værtshuse og barer må IKKE lukke nye gæster ind efter kl. 23 ifølge de nye regler, der lige er trådt i kraft. Og det er selvom de må holde åbent helt til kl. 02.

Men hvordan holder de styr på, hvem der kom ind inden kl. 23 og hvem ikke?

Gæsterne skal, som altid, have lov til at stille sig udenfor for at ryge eller tage et telefonopkald – og komme tilbage til deres øl efterfølgende.

Løsningen i nattelivet, og for de mange værter, har været  at sætte et armbånd eller et håndstempel på gæsterne, når de kommer ind i løbet af aftenen. Så bliver det nemt og gennemskueligt at se, hvem har været der “til tiden”, og hvor mange de har lukket ind.

Papirarmbånd er en super fin, og sikker løsning. De sættes på gæsternes håndled, og viser dermed at de har været der inden kl. 23. De kommer i mange forskellige farver, så det er nemt at opdele gæsterne i grupper, eller du kan tage en ny farve i brug hver dag, så du ikke risikerer at gæsterne fra i går dukker op igen.

Man kan også løse problemet med et håndstempel med dit logo. Det er hurtigt i døren, og de er billige at anskaffe sig. Ulempen ved stemplerne kan være, at den er nemmere at snyde med, og du kan ikke være sikker på at den er fra dags dato.

Læs mere her

Har du spørgsmål til hvordan du kan bruge armbånd eller stempler til at sikre adgandskontrollen hos dig, er du velkommen til at kontakte os direkte på 97155312, eller på mail info@ikastetiket.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.