facebook

Transfer navnemærker med din tekst
Transfer navnemærker med din tekst
Transfer navnemærker med din tekst
Transfer navnemærker med din tekst

Transfer navnemærker med din tekst

 • Stryges på 10 sekunder
 • Valgfri tekst
 • Flere farver og størrelser
Leveringstid: 7 - 14 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Sæt eget navn i tøjet med transfer navnemærker

Når du vil opmærke dit tøj på en eksklusiv måde, så er vores transfermærker en god løsning. Skal det være mere praktisk og holdbart, så anbefaler vi vores strygemærker.

Ved transfer navnemærkerne er det kun din valgte tekst, som bliver strøget på og ikke nogen baggrund omkring teksten.

Du kan stryge transfer navnemærkater på alt tekstil, som tåler varmen fra et strygejern.

Vil du have dem med logo så se her.

SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg skrifttype:
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr.


Facts
 • Kan anvendes på bomuld og bomuldsblandinger, samt på mange kunststoffer som polyester og Tactel.
 • Kogevask reducerer levetiden væsentligt. Skal tøjet kogevaskes, så anbefaler vi vores strygemærker.
 • Vores transfer navnemærker er af samme høje kvalitet, som man typisk ser, når man køber t-shirts med tryk i butikkerne.
 • Trykket er ugiftigt og indeholder ingen opløsningsmidler.
 • Transfer mærker er velegnet til opmærkning af de fleste former for beklædning fx jakker, trøjer, bukser, skjorteflip mm.
 • Brugervenlig blød kvalitet, der ikke irriterer huden.
 • Med hver levering fremsendes en let forståelig brugsanvisning.
 • Smitter ikke af.
 • Ca. 5 mm svarer til 18 punkt størrelse i 'Word', ca. 10 mm svarer til 40 punkt størrelse i 'Word', ca. 50 mm svarer til 212 punkt størrelse i 'Word'
 • Der er plads til 2 linjer á 18 tegn, dog er der ved 50 mm kun plads til 1 tal eller bogstav.


Opmærk det tøj du ikke vil miste med vores transfer navnemærker.

Ved transfer navnemærkerne er det kun din valgte tekst, som bliver strøget på og ikke nogen baggrund omkring teksten.

Prisen på transfer navnemærker er meget lav og pengene er hurtigt tjent ind, når du får det tøj retur, som ellers ville forsvinde.

Meget lette at anvende og kræver ingen syning. Det tager ca. 10-15 sekunder at stryge vores transfer navnemærker på tøj og tekstiler med et almindeligt strygejern 
5/5 - baseret på 6 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Alice, Solrød

Super flotte navnemærker med mange muligheder ... vil klart anbefale dem til andre

Anne, Kibæk

Super mærker, som vores efterskoleelev ikke havde noget imod at få strøget i tøjet. De fleste sad også godt fast - men der var alligevel 5 mærker ud af 100 hvor et par af bogstaverne ikke sad fast. Lidt underligt.... Hvis de holder i vask, kunne jeg klart finde på at bestille flere :-)

Svar,

Hej Anne.
Mange tak for din kommentar :-)
Dejligt du er glad for produktet - ja det var underligt med de enkelte bogstaver - kan du evt. prøve med noget mere varme i længere tid, for at få dem til at klæbe bedre? Skriv eller ring endelig, hvis jeg kan hjælpe dig med noget eller du ikke kan få dem til at sidde ordentlig fast, så vi kan få det løst. Du kan fange mig på 9715 5312 eller info@ikastetiket.dk
Med venlig hilsen Jane :-)

Karina, Valby

De mest geniale mærker :) Jeg har gladeligt brugt dem til min søns tøj i 2 1/2 år nu da de er super nemme at stryge i tøjet. Resultat at sønnikes tøj altid kommer retur igen. Jeg er begyndt at bruge det som en gave, det bringer stor glæde for forældrene, ikke børnene :) Eneste lille minus, ekspeditionstiden er altid over 1 uge. Den proces så jeg gerne blev forbedret, om man kunne :)

Xylem, Glostrup

Super hurtig ekspedition og virkelig nemt at arbejde med.

Torben, 6600 Vejen.

Jeg købte "Transfer navnemærker". Let at stryge på tøjet. Nu ser mine kokkejakker professionelle ud med mit navn på.

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 6