facebook

Overføringsmærker med egen tekst
Overføringsmærker med egen tekst
Overføringsmærker med egen tekst

Overføringsmærker med egen tekst

 • Stryges på 10 sekunder
 • Valgfri tekst
 • Flere farver og størrelser
Leveringstid: 7 - 14 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Sæt dit navn i dit tøj med overføringsmærker

Hvis du ønsker at opmærke tøjet på en lidt mere eksklusiv måde, er vores overføringsmærker en alle tiders løsning. Ønsker du, at det skal være endnu mere holdbart og praktisk, anbefaler vi, at du kigger på vores strygemærker.

Når du bruger vores overføringsmærker, er det blot den udvalgte tekst der stryges på, og ikke baggrunden.

Overføringsmærkerne kan stryges på alle mulige tekstiler, der kan tåle et strygejerns varme.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg skrifttype:
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr.


Facts
 • Kan bruges på ren bomuld, bomuldsblandinger og diverse kunststoffer eks. tectel og polyester
 • Levetiden reduceres væsentligt ved kogevask. Vi anbefaler vores strygemærker, hvis tøjet skal kogevaskes
 • Overføringsmærkerne har den høje kvalitet, du kender fra butikkernes t-shirt med tryk
 • Vores tryk indeholder ikke opløsningsmidler, og de er helt ugiftige
 • Overføringsmærkerne er ideelle til afmærkning af beklædningsgenstande som f.eks. trøjer, skjorteflip, bukser, jakker, etc.
 • Blød kvalitet - irriterer ikke huden
 • Forståelig brugsanvisning fremsendes ved hver levering
 • Ikke afsmittende
 • Omkring 5 millimeter svarer til punktstørrelse 18 i Word, omkring 1 cm svarer til punkstørrelse 40 i Word, og omkring 5 cm svarer til punktstørrelse 212 i Word
 • På overføringsmærkerne er der plads til to linjer af 18 tegn. Ved 5 cm vil der kun være plads til et bogstav eller tal


Afmærk tøj du er glad for med vores overføringsmærker, så du ikke mister det. Prisen på vores overføringsmærker er lave, så når glemt eller mistet tøj kommer tilbage, er penge hurtigt tjent ind igen.

Husk, at det ved brug af vores overføringsmærker kun er den udvalgte tekst, der bliver overført til tøjet, og ikke baggrunden.

Overføringsmærkerne er nemme at anvende, da det ikke kræver nogen syning, kun almindeligt strygejern. Det tager kun omkring 10-15 sekunder før overføringsmærkerne sidder på tøjet eller andre tekstiler.

 
5/5 - baseret på 6 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Alice, Solrød

Super flotte navnemærker med mange muligheder ... vil klart anbefale dem til andre

Anne, Kibæk

Super mærker, som vores efterskoleelev ikke havde noget imod at få strøget i tøjet. De fleste sad også godt fast - men der var alligevel 5 mærker ud af 100 hvor et par af bogstaverne ikke sad fast. Lidt underligt.... Hvis de holder i vask, kunne jeg klart finde på at bestille flere :-)

Svar,

Hej Anne.
Mange tak for din kommentar :-)
Dejligt du er glad for produktet - ja det var underligt med de enkelte bogstaver - kan du evt. prøve med noget mere varme i længere tid, for at få dem til at klæbe bedre? Skriv eller ring endelig, hvis jeg kan hjælpe dig med noget eller du ikke kan få dem til at sidde ordentlig fast, så vi kan få det løst. Du kan fange mig på 9715 5312 eller info@ikastetiket.dk
Med venlig hilsen Jane :-)

Karina, Valby

De mest geniale mærker :) Jeg har gladeligt brugt dem til min søns tøj i 2 1/2 år nu da de er super nemme at stryge i tøjet. Resultat at sønnikes tøj altid kommer retur igen. Jeg er begyndt at bruge det som en gave, det bringer stor glæde for forældrene, ikke børnene :) Eneste lille minus, ekspeditionstiden er altid over 1 uge. Den proces så jeg gerne blev forbedret, om man kunne :)

Xylem, Glostrup

Super hurtig ekspedition og virkelig nemt at arbejde med.

Torben, 6600 Vejen.

Jeg købte "Transfer navnemærker". Let at stryge på tøjet. Nu ser mine kokkejakker professionelle ud med mit navn på.

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 6