facebook

Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd
Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd

Få navn i tøjet med bløde, vævede navnebånd

 • Fra bare 100 stk.
 • Fås i 10, 14 og 25 mm.
 • Økotex 100 certificeret
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Sæt navnebånd i tøjet og dine hjemmelavede kreationer

Navnebånd er svaret! Skal dine kreative værker have et ekstra strejf af luksus, så er vores kvalitetsnavnebånd med til at give prikken over i'et, da navnebånd er et blødt polyestermærke, som kan laves i lige netop den stil du ønsker. Vi har både billige navnebånd og små oplag af navnebånd. Vores produktionstid på unikke navnebånd er også ganske kort.

Du kan selv designe dine unikke navnebånd, så du får dit eget navn i, på en flot og stilfuld måde. Vi har mere end 25 års erfaring med produktion af kvalitets navnebånd, så vi garanterer dig et flot og tilfredsstillende resultat. Du skal blot bestemme hvordan dit navnebånd skal se ud.

Navnebånd er også en lækker måde at sætte navn i børnenes tøj, så det ikke bliver væk i skolen, klubben eller børnehaven.

Vores navnebånd er Økotex 100 certificeret. Certificeringen garanterer, at navnebåndet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, så du roligt kan sætte navnebåndet i dine børns tøj.
Pris (inkl. moms) kr.

Navnebånd eller navnelabels
Navnebånd bliver ofte kaldt forskellige ting, blandt andet: navnelabels, navnemærker, navneetiketter, navnesedler, navnelapper. Uanset hvad du kalder det, så har vi et unikt navnebånd til dit behov og dine ønsker. Vi vil dog helst kalde vores navnebånd for "navnebånd".

Har du spørgsmål til kvaliteten af vores navnebånd eller designet af vores navnebånd, så sidder vi klar til at snakke med dig på chatten. Vi fortæller dig gerne mere om produktion af navnebånd, så du bliver glad og tilfreds, når du modtager dine helt egne unikke navnebånd.

100 navnebånd for 109 kr.
Prisen for 100 stk. navnebånd med din unikke tekst starter ved kun kr. 109, som hurtigt er tjent ind, når det glemte tøj kommer tilbage, takket være dit unikke navnebånd. Eller bruger du navnebånd til dine egne kreationer, så skal du ikke have mange nye kunder, før navnebåndet er tjent ind igen. Med navnebånd i tøjet er det let at finde frem til dig.

Navnebånd kan også bruges som mærke til dine hjemmelavede kreationer. Vi har eksempelvis set navnebånd på både puder, tæpper og tørklæder.

Klik her, for at få inspiration til design og farvekombinationer, mm. udfra hvad andre har valgt til deres navnebånd.

Sammensæt dit eget individuelle navnebånd med navn og / eller figurer.

Vi har også velcro navnebånd til militær og uniform .

Ydereligere information i navnebånd
Det er smart også at sætte telefonnummer på navnebåndet, så skulle tøj/ting blive væk (evt. stadig med barnet i), så kan det hele let finde hjem igen.

 

Facts
 • Teksten på navnebånd centreres
 • Navnebånd leveres i et langt bånd, som klippes over inden brug.
 • Vi laver også navnebånd med strygebagside. Men ønsker du at stryge mærker på, så anbefaler vi klart vores strygemærker, som er utrolig holdbare og lette at anvende.
 • Navnebånd er lavet af 100% blød polyester.
 • Navnebånd kan bruges til strik, bomuld m.m.
 • 3 'mellemrum' svarer gennemsnitlig til 10 mm.
 • Navnebåndene er testet og holder til 90 graders vask, også med lim.
 • Højden på navnebånd er enten 10, 14 eller 25 mm. og længden afhænger af antal tegn og skrifttypen du vælger.
 • Ved valg af guld eller sølv bruges lurexgarner, som gør navnebåndet mere stift. Vi overleverer altid guld og sølv navnebånd med ca. 10 %, da der vil være nogle få labels med fejl i vævningen, så du får det antal, du har betalt for og måske lidt flere.
 • På hver side af teksten væver vi ekstra 15 mm. på navnebåndet til ombuk.
 • Vælg i mellem forskelige skrifttyper på dit navnebånd.
 • Vælg selv farven på dit navnebånd og på teksten.
 • Ingen afsmitning med vores navnebånd til børn.
 • Økotex 100 certificeret der garanterer, at navnebåndet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.


 
5/5 - baseret på 208 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Vibe, København

? = STOR SMILEY

Vibe, København

Superflotte vævede navnebånd ?

Designrum, Skælskør

Jeg har firmaet Designrum indretning, og har fået Ikast Etiket til at væve de smukkeste bånd med mit firma navn. Jeg skal bruge de små bånd til at få syet ind i de puder, mit firma designer og producere. Jeg er SÅ tilfreds med resultatet, det er meget bedre end jeg forventede, og farverne er som jeg drømte om. Hurtig og perfekt levering. Nu glæder jeg mig til at bruge dem.

Anne-Lise, Hornslet

En god og overskuelig måde at få lavet dit eget navnebånd. Jeg vil sætte det i de ting, jeg syr. Hurtig og god betjening, også af så lille en ordre. Og så er det ikke særlig dyrt :o)

Hanne, Varde

Jeg har tit bestilt navnebånd og syet dem i mine håndvævede viskestykker, men denne gang var der desværre ikke mulighed for at få en "væveskytte" sat på båndet. Er den mon gledet ud af jeres sortiment?

Svar,

Hej Hanne,

Mange tak for din kommetar. Vi har desværre kun de figurer, som du ser på hjemmesiden. Jeg håber at du fandt noget du kunne bruge og at du bliver glad for dine navnebånd:)

Mvh Morten

Ikast Etiket A/S


 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 208