Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Klisteretiket

  • Bestil fra kun 1 stk
  • Vælg selv form
  • Slidstærkt vinyl
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Høj kvalitet af klisteretiketter

Laver du din egen øl, snaps, syltetøj, saft, chokolade eller andet? Så kan vi lave den perfekte klisteretiket til dit produkt!

Vores klæbende etiketter kan bruges til både den professionelle produktion eller hverdags brug, f.eks. til værtindegaver.

Vi producerer altid efter vores kunders ønskede designs og idéer, hvad enten det er en øletiket, snapseetiket, marmeladeetiket, etc. du skal bruge. Vælg selv om din klæbende etiket skal være oval, kvadratisk, hjerteformet eller noget helt andet.

Se alle vores forskellige typer af klistermærker her. Her finder du også klisteretiketter i guld, sølv eller transparent.

Vi tilbyder også

Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Slidstærke og alsidige klisteretiketter

Klisteretiketter fra Ikast Etiket kan anvendes til et hav af forskellige brugssituationer og vi sælger klisteretiketter fra kun 1 stk til til flere tusinde i samme print.

Hos Ikast Etiket ønsker vi at give dig mulighed for at designe dine klistermærker så frit som muligt. Det er dig, der skal bruge klistermærkerne til et bestemt formål, derfor er det også dig, der skal bestemme hvordan klistermærket skal se ud. Derfor har du både mulighed for at vælge størrelse, form, farver, layout mm her på siden. Har du allerede et færdigt design kan du også bare uploade det. Ligesom du selv bestemmer antallet af klistermærker.

Du kan også tage et kig på vores etiketter til flasker. Denne type etiketter er matte i overfladen og giver et andet udtryk end de blanke klisteretiketter, du finder her på siden.


 

Information om vores klisteretiket

  • Tåler opvaskemaskine, fedt, olie, benzin, vejr, frost
  • Indeholder ingen opløsningsmidler
  • Ugiftigt tryk


 
Kundeanmeldelser:
DOLFF, Rønne

Super fed kvalitet, kan klart anbefales...

Karin, Vejle

Knap havde jeg skrevet omkring jeres mærker , der var for store før jeg fik den sødeste mail om at man lige sender nogle nye i en anden farve og at dem, jeg synes var for store kunne jeg da bare beholde. For pokker hvor et servering mindes firma. Aldrig er jeg blevet ekspederet så hurtigt, mødt så venlige mennesker og fået så sød en betjening og service. Kan så varmt anbefale firmaet ril alle håndarbejdsdolk. Det er den bedste kvalitet jeg har fået til dato

Henriette, Høje Taastr..

Super prof. service ved bestilling - og hurtig levering og vi modtog et produkt der matchede vores forventninger 100%.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Lene

Hej er det muligt at sende en fil eller et billede med en anden skrifttype, som I så laver klistermærke ud fra?
Mvh
Lene Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Lene, 
Du kan uploade dit helt eget design direkte på vores hjemmeside her: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker
Du vælger antal, format, størrelse, og uploader filen du har (skal være en png eller jpg). 
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe, eller sende det til os på mail. Så kan vi hjælpe dig :) Mvh. Vera

 

Bo

Ved ikke om jeg har fået det bestilt rigtigt, men ønsker et klistermærke hvor det kun er skriften der klistres på, hedder det konjektur skåret eller hvad ?
Hilsen Bo lind

Svar fra Ikast Etiket

Hej Bo,
Du kan vælge konturskårede klistermærker, og så skærer vi tæt på logoet/designet du har valgt. I øjeblikket kan jeg desværre ikke lave klistermærker hvor der KUN er bogstaverne der er skåret ud, der ville altid være lidt baggrund, fx. imellem bogstaverne. Alternativt, hvis du kan bruge mærkerne kun med tekst og i sort, så kan du vælge en gennemsigtig baggrund.
Kontakt os endelig ved spørgsmål. Vi kan fanges på tlf., mail, eller chat her på siden, og sidder klar til at hjælpe dig.

Mvh. Vera

Jack

Hej,

Jeg skal have mærket et aluminiumsstillads og jeg tænkte at jeg ville få fremstillet nogle klistermærker til formålet.
Kan "Klistermærker med logo - design evt. selv online" bruges udendørs og holde hele året rundt? Kan det klæbe på aluminium? Skal jeg bruge noget specielt til at rengøre aluminium med inden jeg klæber mærkerne på?
Jeg har tænkt mig at lave mærket så det når hele vejen rundt så de to ender bliver klæbet sammen.

Med venlig hilsen
Jack Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Vores klistermærker egner sig super fint til både indendørs og udendørs brug. Så dem kan du rolig bestille. For at de holder længst, er det vigtigt at klistermærket sættes på en ren og tør overflade, og at alle kanter er helt "tætte" så der ikke kommer vand indunder. Gør du det, holder de i årevis :)

Kontakt os endelig ved spørgsmål.
Mvh, Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8539 anmeldelser

5/5 3