Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Professionelle festivalarmbånd og adgangsarmbånd

 • Fra bare 100 stk.
 • Vævede og trykte
 • Express 3 - 5 hverdage
Leveringstid: 11 til 15 arbejdsdage

Lav festivalarmbånd til dit arrangement eller event (fra +100 stk.)

Skal du bruge et vævet eller trykt festivalarmbånd i højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted! Ikast Etiket har mere end 25 års erfaring med produktion af festivalarmbånd, adgangsarmbånd og kontrolarmbånd.

Festivalarmbånd med eller uden tryk er perfekte til dig, som leder efter armbånd til festivaler eller andre typer af større arrangementer, hvor det nødvendigt at have et synligt adgangsarmbånd. Vores festivalarmbånd monteres med metalring eller Easylock.

Er du miljøbevidst og ude efter bæredygtige løsninger, så har vi et fint sortiment af bæredygtige armbånd at vælge imellem.

Vi tilbyder også bæredygtige festivalarmbånd med RFID chip, der gør dig i stand til at bruge elektronisk adgangskontrol ved festivaler og arrangementer.

1. Festivalarmbånd uden tryk fra vores lager bestilles nedenfor.
2. Festivalarmbånd med tekst bestilles nedenfor.
3. Festivalarmbånd med logo bestilles via info@ikastetiket.dk eller online HER


BEMÆRK: Festivalarmbånd sælges kun fra 100 stk. Skal du afholde et mindre arrangement skal du i stedet vælge vores vævede saml-selv armbånd eller papirarmbånd som fås helt ned til 10 stk.


Vi tilbyder også

Festivalarmbånd med logo
Design selv
Papirarmbånd
Design selv
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:

ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg tekstfarve:
Krimptang
Krimptang
Nej tak
1 stk. kr. 243,75
2 stk. kr. 487,50
3 stk. kr. 731,25
Pris (inkl. moms) kr.


SEND FORESPØRGSEL - Få et uforpligtende tilbud

Få trykt eller indvævet festivalarmbånd i eget design, for at opnå optimal sikkerhed til arrangementet.

Festivalarmbåndene lukkes bedst med en god tang. Vi sælger professionelle tænger, både krimptænger og bordmodeller til henholdsvis kr. 243,75 og kr. 493,75

Pris i kundens design m. metalring/pr. stk. eksl. moms:
100 Stk.Kr. 9,95
250 Stk.Kr. 4,45
500 Stk.Kr. 3,10
1000 Stk.Kr. 2,10
2500 Stk.Kr. 1,90

Virksomheder, foreninger og andre venligst bemærk at ovenstående priser er excl. moms.

Mod expressgebyr kan vi lave dine festivalarmbånd på ca. 1 uge.

Opstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Ovenstående priser er i designs op til 6 farver. Mod ekstragebyr kan de væves i op til 9 farver.

Digitaltrykte festivalarmbånd (hurtig levering) koster +20%.

Skal det gå meget stærkt eller skal der QR tags, billeder eller farver, der fader med i designet, så kan vi som noget nyt trykke festivalarmbånd på en rigtig lækker kvalitet. Klik på billedet ovenfor.

Mere information om vores festivalarmbånd


Vi er specialister i at lave professionelle festivalarmbånd, som kan væves eller trykkes alt efter dine ønsker og design. Du kan nemt skabe og designe dine helt egne unikke festivalarmbånd længere nede på siden eller også kan du vælge mellem en række standard designs og bruge disse som skabelon til dit festivalarmbånd. Se anmeldelser fra tidligere kunder, som har købt festivalarmbånd hos Ikast Etiket længere nede på siden.

Vi laver flere forskellige typer festivalarmbånd. De kan laves med metalring, som lukker kontrolarmbåndet til, eller med Easylock-funktionen, som kommer i forskellige varianter. De fleste vælger festivalarmbånd med målene 15x360 mm eller 20x360 mm. Begge størrelser kan bruges af både børn og voksne, da man kan justere størrelsen alt efter håndleddets størrelse.

Vævede versioner er populære, og mange vælger festivalarmbånd med tryk på en eller begge sider, fordi det giver en mulighed for at sætte sit eget præg på armbåndet. Vi tilbyder også papirarmbånd til festivaler og andre materialer, hvis du ikke ønsker et stof- eller vævet armbånd.

Er du i tvivl om hvilken type festivalarmbånd, der passer bedst til dit arrangement, så tag en snak med os i vores chat eller send en e-mail. Her sidder vi klar til at rådgive dig om vores kvalitets festivalarmbånd, dine valgmuligheder i forhold til låse til festivalarmbånd, hvordan du designer dit festivalarmbånd og alle andre spørgsmål, du måtte have.

Til den lille fest, tilbyder vi køb af helt ned til 10 stk. vævede festivalarmbånd, som saml-selv løsninger klik her.

Templates


Download .eps templates:
Template stofarmbånd 15 mm x 360 mm
Template stofarmbånd 20 mm x 360 mm

Download pdf templates - ink guideline til godt design:
Template stofarmbånd 15 mm x 360 mm
Template stofarmbånd 20 mm x 360 mm

Få flere tips til at designe dine festivalarmbånd her.


 

Information om vores festivalarmbånd

 • Bestil nu helt ned til 100 stk. vævede eller trykte festivalarmbånd
 • Eksklusiv og behagelig vævet kvalitet
 • Kan leveres indvævet med UV-garn, som let ses i mørke
 • Kan leveres med fortløbende numre
 • Måler som standard 15 x 360 mm, men laves også i 10 og 20 mm bredde
 • Op til 12 forskellige farver i det samme festivalarmbånd, se evt. med de mange farver, du kan vælge
 • Fås også med smartlock lukkesystem
 • Se hele vores udvalg af kontrolarmbånd.


Sådan designer du festivalarmbånd her på siden


Når du designer dine festivalarmbånd her på siden, har du forskellige muligheder for at tilpasse armbåndene. Både hvad angår design, pris og sikkerhed.

Armbånd uden tekst
Du kan vælge armbåndene både med og uden tekst. Vælger du "uden tekst" bliver armbåndet billigere, men det bliver samtidig sværere at identificere armbåndet. Samtidig går du glip af den branding-værdi, det giver at have firmanavn eller arrangementets brand stående på armbåndet.

Armbånd med tekst
Når du vælger "armbånd med tekst" får du flere forskellige muligheder for at designe armbåndet. Du kan vælge mellem en lang række forskellige designs, herunder Dannebrogsfarver og dannebrogsflag. Du kan også vælge andre europæiske flag. Blandt designmulighederne er masser af muligheder. Du finder alt fra skulls til blomstrede skabeloner, prideflag, hjerteskabeloner og meget andet.

Du skriver den tekst, der passer til dit arrangement. Tænk over om det er vigtigt, at man kan læse det hele. Et tyndt håndled vil tit kun have en lille del af en lang tekst synligt på armbåndet. Du kan også gentage en tekst, fx initialer og årstal eller VIP 20, som du skriver gentagne gange hen over båndet. Sørg for at vælge en skrifttype der er tydelig på den baggrund du har valgt. Vær også opmærksom på, om du gerne vil have en tydelig kontrast mellem baggrunden og teksten. Det kan være rigtigt flot at lave et "tone-i-tone" armbånd fx i grå og sorte nuancer, men skal dine kontrollører kunne læse teksten i et halvmørkt er det måske ikke det bedste valg.

Lukning
Når du skal vælge om du vil have metalring eller easy-lock som lukning på armbåndet, handler det ikke bare om udseendet. En easy-lock skal bare føres op til håndleddet, så armbåndet sidder stramt. En metalring skal lukkes med en krimptang, for at armbåndet er plomberet korrekt. Fordelen ved metalringen er, at når den først er lukket kan armbåndet ikke strammes mere. Du risikerer altså ikke et antal gæster, der skal have nyt armbånd, fordi de ikke kan holde fingrene fra easy-locken og har strammet det for meget.

Easy-locken lynhurtig at montere på håndleddet og det er hurtigt at give mange gæster armbånd på inden for kort tid. Ligesom de nemt selv kan tage armbåndet på.

Når du har designet dine armbånd vælger du det antal du skal bruge. Skal du bruge forskellige designs, lægger du hvert design i kurven og gennemfører din bestilling, når du har alle dine armbånd.

FAQ om festivalarmbånd
 
Kundeanmeldelser:
Ronja, Ronan

Ich war sehr zufrieden mit den Bändchen. Kamen schnell an. Hochwertiges Design.

BETA2300, København S

Vi er rigtig glade for både vejledning, service og de flotte armbånd, vi har fået leveret i lækker kvalitet.

Ørum, Daugård

Helt igennem en fantastisk oplevelse og meget hurtig respons. Søde og hjælpsomme når man ringer, farve på pc passer med det leverede og meget hurtig levering

Ungdomsringen, Odense

Super kundebetjening fra start til slut. Og produktet lever til fulde op til det forventede og aftalte.

Johannes, Stjær

Kommunikationen fungerede bare, og udbyttet var godt!


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Eva

Hej.

Hvad er prisen, på jeres absolut billigste, armbånd ?
må godt være med jeres firmanavn, bare det er billigt :-)
vi har måske brug for 3 farver, gul, grøn og orange, ca. 400 stk. i alt.
vi er en Folkedanser Forening, der vil prøve at minimere, dem der "slipper" uden om, at betale for indgang, til vores stævne.

Med venlig hilsen
Eva Nielsen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Eva, 
Det billigste er at købe papirsarmbånd. Dem kan du få uden tryk, med tekst tryk eller fejltrykte (den billigste løsning). Du bestille dem lige her på siden, og du kan se priserne når du vælger de forskellige. 
Hvis du vælger totalantallet, kan du vælge "blandede farver" og skrive hvordan du vil have farverne fordelt. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Mvh. Vera. 

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8543 anmeldelser

5/5 4