Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721645406 
0
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9213 anmeldelser

Navnemærker, klistermærker, papirarmbånd, festivalarmbånd og keyhangers

I mere end 30 år har Ikast Etiket A/S leveret kvalitetsprodukter i form af navnemærker, navnebånd, labels, papirarmbånd, festivalarmbånd, tyvek armbånd, mundbind med logo og meget, meget mere. Vi er kvalitetsbevidste og sørger altid for, at alle vores produkter lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig. Hos Ikast Etiket er kvaliteten altid i højsædet. 

Ikast Etiket A/S - Specialister i opmærkning og kontrolarmbånd siden 1986 

Vi vil gerne være førende indenfor mærkater til tøj og andre ejendele og armbånd i norden. Det gør vi ved at tilbyde det bredeste og bedste sortiment. Vi har et bredt udvalg af tøjlabels og armbånd, da der ikke findes et enkelt produkt, som er den optimale løsning til alle behov. Ligeledes laver vi klistermærker i dit design i alle tænkelige former, farver og antal. Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at få den bedste opmærkningsløsning og du er altid velkommen til at kontakte os.

Vælg bæredygtige løsninger, når du handler hos Ikast Etiket

Hos Ikast Etiket vil vi gerne være med til at sætte fokus på bæredygtige alternativer. Derfor tilbyder vi nu keyhangers, festivalarmbånd, rfid-tags, labels mm i miljøvenlige udgaver. Det betyder at du som kunde har gode muligheder for at vælge et grønt alternativ, når du handler hos os. Du finder forskellige bæredygtige alternativer i fx kork, økologisk bomuld, bambus og recycled PET. Netop derfor har vi også valgt at have et Co2-neutralt-website.

Ikast Etiket gør det let med Navnemærket:

Navnemærket er vores mest populære produkt, når der skal navn på tøj og ting. Navnemærket fungerer ligesom et klistermærke, og er blødt og rart at have i siddende i tøjet. Navnemærket tåler selvfølgelig både vaskemaskine og opvaskemaskine. Navnemærket fra Ikast Etiket er som det eneste i Danmark godkendt under legetøjsstandard EN 71-3. 

Få udsøgt service, når du handler navnemærker, labels m.m. hos Ikast Etiket:

Vi ønsker, at gå det ekstra stykke vej og via en uovertruffen kundeservice og unikke produkter sikre at du som kunde får en god oplevelse og dermed kommer igen. Vi laver det meste efter kundens ønsker, hvorfor vi ser på vores opgave med stor faglig stolthed, for at gøre vores kunder tilfredse.
Vi vil gerne opfattes som hurtige og lette at samarbejde med, hjælpsomme og gerne som dem, der overrasker kunden ekstra positivt.

Konkurrencefordele og kvalitet hos Ikast Etiket:

Vigtigste konkurrencefordele er et sortiment af mærkater til tøj og armbånd af høj kvalitet og unikke produktegenskaber, som afdækker kundernes behov. Sammenligner du kvalitet og pris, er vi de bedste og billigste på markedet.

Hos Ikast Etiket er din sikkerhed, vores prioritet:

Vores online betaling er godkendt af NETS og vi har en e-mærket online butik, som sikrer vores kunder bedst muligt.
Vi er en familievirksomhed, som sætter en ære i at overholde, hvad vi lover.


Hvad er Ikast Etiket?

Ikast Etiket blev stiftet i 1986, og har siden da været leverandør af diverse opmærkningsartikler til den danske befolkning. Mere end 30 års erfaring betyder, at du altid kan forvente høj ekspertise og god kvalitet, uanset hvilke af vores produkter du er på udkig efter.

Se hele vores store udvalg her på siden, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har åbent hele sommeren! :)