Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716083824 
0

Strygelogo i eget design

 • Kan bruges til ALT slags tøj
 • Valgfri størrelse
 • Markedets bedste
Leveret hos dig: 23.-28. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Stryg dit personlige logo på tøj!

Når afmærkning af tøj skal være hurtigt, billigt, nemt og ikke mindst holdbart, er vores strygemærker lige sagen!

Unikke og personlige strygelogoer gør det meget nemmere for pædagoger, børn og forældre at finde ud af om et stykke tøj tilhører den ene eller den anden.

Gør den endnu nemmere for mindre børn, der selv skal finde deres tøj i børnehaven eller sportshallen; design strygelogoet med et billede, mønster el. en figur, som de kender.
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Vi laver også vævede navnebånd, som skal sys i tøjet, hvis dette passer bedre.

Undgå at miste det tøj, du er vild med ved at opmærke det med et strygelogo ? pengene på strygelogoet er lynhurtigt indtjent, idet du får glemt eller efterladt tøj tilbage.

Det kan anbefales, at du sætter dit mobilnummer på strygelogoet. I tilfældet af, at tøj bliver væk ? eller et mindre barn med tøjet på - er det nemlig nemmere og hurtigere at komme i kontakt med dig.
 

Information om vores strygelogo

 • Påstryges nemt. Strygelogoer holder til tørretumbling og vask på 60°. Har strygelogoerne sort tryk på hvid grund holder de til 90°
 • Vælg mellem standardlogoer med hvid bund og sort logotryk el. dit personlige design, hvor du frit kan vælge farver samt billeder
 • Skal der være plads til både figur og tekst på strygelogoet, vil teksten blive en lille smule mindre ? du kan evt. selv uploade en færdig fil med, hvordan du ønsker, det skal se ud.
 • Der skal være plads til det hele: Så jo mere tekst, des mindre tekststørrelse ? dog bestræber vi os på, at producere så tæt på dit oprindelige ønske som muligt
 • Strygelogoerne er brugbare til beklædningsgenstande som bukser, trøjer, gummistøvler, handsker, huer, regntøj, jakker, etc.
 • Strygelogoerne er lavet af en kvalitet, der er behagelig mod huden
 • Indeholder hverken Phthalater eller PVC
 • Brugsanvisning inkluderes
 • Ingen fare for afsmitning
 • Ønsker du på et senere tidspunkt at neutralisere et strygelogo, kan du stryge et nyt oven på det gamle. Stygelogoerne holder rigtig godt men det er muligt at dampe strygelogoerne væk ? her skal logoerne pilles af imens de er varme.


 
5/5 - baseret på 79 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
EMN, Torshavn

Hej Ikast :-) Vi er meget glade kunder hos jer,. Vi bor på Færøerne og har kun kritik på et punkt. Nu har jeg prøvet at bestille højeste antal strygemærker fra jer og i trækker ikke momsen fra, når i sender til Færøerne, så nu har vi betalt både færøsk og dansk moms. Det synes vi selvfølgelig er træls, så det håber jeg, i vil rette i fremtiden. Mvh En ellers glad færøsk kunde

Eva, Frederiskberg

Jeg oplevede nogle problemer med at mine strygemærker ikke ville smelte ordentligt ind i stoffet, så jeg kontaktede Ikast Etiket. De var utroligt søde og hjælpsomme, og sendte mig hurtigt en ny levering strygemærker, som heldigvis viste sig at fungere meget bedre! De nye mærker er nemme at stryge på og smelter fint ind i stoffet, så jeg er meget tilfreds nu. Virkelig god, hurtigt og personlig service!

Anja, Højbjerg

Fine og let brugbare strygemærker. Hurtig levering. Helt perfekt.

Gunnar, Hedensted

Aldeles let at arbejde med - over alt forventning- vil klart anbefale til andre :)

Lone, Yding

Har købt strygemærker, de er bare superflotte og nemme at bruge. Vender helt sikkert tilbage nåår de er brugt op.

Svar,

Hej, og mange tak for din kommentar.
Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med dem. Og vi glæder os allerede til din næste ordre :)

Mvh. Vera Bjørt

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 79