Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716087188 
0

Postkassemærker

  • Få navn på postkassen billigt
  • Hurtig levering
  • Design selv
Leveret hos dig: 23.-28. maj
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Store selvklæbende postkassemærker

Vores postkassemærker kan klare al slags vind og vejr. Så hvis I mangler et selvklæbende postkassemærkat med egen tekst, er I kommet til det rette sted.

Her kan I vælge mellem mange forskellige farver og skrifttyper, så I kan lave et postkassemærkat, der passer præcist til jeres postkasse.

Her kan du designe et postkassemærke, som du gerne vil have det skal se ud. Det kan være du gerne vil have din hund, kat eller et billede af dine børn på postkassemærket? Intet problem. Du skal bare uploade billedet her på siden.

Skal det være helt simpelt? Så vælg et sort/hvidt mærke, som er helt neutralt.
Vi tilbyder også

Klistermærker
Standard / rektangulære

Design selv og se priser
Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 100 x 100 mm
Vælg tekstfarve:
Vælg evt. figurer:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Når vi laver postkassemærkater, centrerer vi teksten. På denne måde står det korrekt og flot på det selvklæbende mærke. På postkassemærkerne er der plads til op til seks linjer med tekst; så der er plads til hele familien på et postkassemærke.

Postkassemærkater som børnene synes er sjove
Det vigtigste er selvfølgelig at have de vigtigste informationer på postkassemærkat. Familiens navne og evt. adresse. Men når det er sagt, hvorfor så ikke gøre det hele lidt sjovt? Du kan vælge masser af søde, sjove og skøre baggrunde. Vi har fx en rigtig flot havfruehale i regnbuefarver eller en farlig dinosaurus. Mellem vores flotte designs finder du også regnbuer, regnbueflag, fodbolde, prinsesser.

Skal det være mindre barnligt, men alligevel lidt sjovt, kan du vælge mellem fine dyreprint, geometriske mønstre eller hvad med nogle af vores naturmønstre, hvis postkassemærkatet gerne må få et let romantisk udtryk. Vil du have et transparent postkassemærkat, kan du finde det her


Husk at du kan bruge postkassemærkerne til langt mere end postkassen. De kan f.eks. bruges på døren, skraldespanden eller hvilke som helst andre steder, hvor I mener, de kunne sidde. Det kunne fx også være sjovt at lave et postkassemærke til ungernes legehus. Det vil de med garanti synes er et hit!
 

Information om vores postkassemærker

  • 10 x 10 cm
  • Al skrift centreres
  • Mulighed for tekst på 6 linjer
  • Kan tåle vind og vejr
  • Bestem selv farve
  • Indeholder ikke giftige materialer
  • Kan også anvendes til andre ting end postkassen, f.eks. skraldespanden mm.


 
Kundeanmeldelser:
Frode, Lunderskov

Bestilte navneskilt til postkasse, fik en rigtig flot service og hurtig levering så takker dor en rigtig god service køber gerne igen

Monica, Hedensted

Bestilte disse navneskilte til postkasse, meget hurtig levering og fin resultat bortset fra at der var en fejl i adressen, dette gjorde jeg selvfølgelig opmærksom på og i løbet af 3 dage havde jeg nogle nye, det var service,og resultatet er perfekt.

Dorte, Langeskov

Jeg har netop modtaget mine postkasselabels og de er meget tydelige og klæber fint.

Karen, Ry

Den første sending af postkasselabels manglede et logo. Det er blevet rettet, og jeg har i dag modtaget labels i det ønskede design.

Henning, Sønderborg

har modtaget bestilte postkasse-navneskilt. Resultatet er perfekt og udført som bestilt. Tak for det. venlig hilsen Henning Jensen

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 6