facebook

Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj
Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj
Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj
Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj
Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj

Sæt navnelapper i personlige tekstilprojekter og i dine børns tøj

 • Gør dit tøj unikt
 • Fra bare 75 stk.
 • Fås i 10, 14 og 25 mm.
Leveringstid: Sendes i dag
Leveringstid
På lager, bestiller du inden kl. 14.00 så sender vi typisk samme dag. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, så sender vi en mail.

Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Navnelap, -mærkat, -bånd osv.

En navnelap bliver kaldt mange diverse ting, eks. navnemærkat, -seddel, -mærker, -lap, -etiket, -label. Uanset om du er på jagt efter en navnelap, -mærke eller -label, laver vi dem efter dit ønskede design.

Giv dine tekstilkreationer et fashionabelt strejf med den bløde navnelap i polyester. Navnelappen produceres i den stil, der passer dig.

Du har mulighed for selv at designe din navnelap, så navnet står på en unik og flot måde.

Ved at sætte en navnelap i dine børns tøj, kan både du, pædagogerne og børnene selv se, hvad der tilhører hvem, og I undgår derved at miste tøjet.
Pris (inkl. moms) kr.

Ekstra information i navnelap
En fiks idé kan være at skrive et telefonnummer på navnelappen. Skulle tøjet blive væk - kanske endda med barnet i - vil I nemt finde sammen igen.

109 kr. for 75 stk. navnelapper
Du kan få 75 stk. navnelapper med egen tekst for 109 kr. De 109 kr. er snart indtjente, når glemt eller mistet tøj med navnelap bliver fundet og leveret tilbage - En navnelap i tøjet gør det nemt at finde dig. Brug også en navnelap for et professionelt look i dine egne tekstilkreationer - der skal ikke mange kunder til, før den unikke navnelap er indtjent.

For lidt inspiration til farvevalg og design, kan du klikke her - der kan du se det, andre kunder valgte.

Design selv dine personlige navnelapper.
 

Facts
 • Vi centrerer teksten
 • Produceret i 100% lind polyester
 • Vores navnelap er Øko-Tex certificeret, hvilket betyder, at der ikke er brugt sundhedsskadelige stoffer i produktionen.
 • Ingen risiko for afsmitning
 • Tre x 'mellemrumstast' = ca. 10 millimeter.
 • En navnelaps højde vil være 1,0 cm, 1,4 cm eller 2,5 cm. Dette mål afhænger af den skrifttype, du vælger samt antal brugte tegn
 • På hver sin side af den centrerede tekst, vil der være 1,5 cm til ombukning.
 • Testet i vask og kan klare 90 grader i vask. Dette gælder også navnelapper med lim.
 • Vi sender navnelapperne i bånd, du skal afkorte, inden du tager dem i brug
 • Når der produceres skrift i sølv el. guld, anvendes lurexgarner - Dette betyder, at navnelapperne er en smule mere stive. Ved denne skrifttype leverer vi altid omkring 10% flere navnelapper, fordi man ved denne type vævning kan opleve vævningsfejl - men du får altid minimum det antal, du har bestilt.
 • Tiltaler det dig mere at skulle stryge navnelapper på tøjet, i stedet for at sy, kan vi anbefale vores strygemærker - De er lette at anvende, og de er meget holdbare.
 • En navnelap kan anvendes i bomuld, strik, etc.


 
5/5 - baseret på 208 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Vibe, København

? = STOR SMILEY

Vibe, København

Superflotte vævede navnebånd ?

Designrum, Skælskør

Jeg har firmaet Designrum indretning, og har fået Ikast Etiket til at væve de smukkeste bånd med mit firma navn. Jeg skal bruge de små bånd til at få syet ind i de puder, mit firma designer og producere. Jeg er SÅ tilfreds med resultatet, det er meget bedre end jeg forventede, og farverne er som jeg drømte om. Hurtig og perfekt levering. Nu glæder jeg mig til at bruge dem.

Anne-Lise, Hornslet

En god og overskuelig måde at få lavet dit eget navnebånd. Jeg vil sætte det i de ting, jeg syr. Hurtig og god betjening, også af så lille en ordre. Og så er det ikke særlig dyrt :o)

Hanne, Varde

Jeg har tit bestilt navnebånd og syet dem i mine håndvævede viskestykker, men denne gang var der desværre ikke mulighed for at få en "væveskytte" sat på båndet. Er den mon gledet ud af jeres sortiment?

Svar,

Hej Hanne,

Mange tak for din kommetar. Vi har desværre kun de figurer, som du ser på hjemmesiden. Jeg håber at du fandt noget du kunne bruge og at du bliver glad for dine navnebånd:)

Mvh Morten

Ikast Etiket A/S


 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 208