Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Logostickers - design selv

  • Bestil fra kun 1 stk
  • Med dit logo
  • Brug både inde og ude
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Logostickers til brug inde og ude!

Brand dit produkt med vores logostickers. Du kan selv designe dem, så mulighederne er uendelige.

Brug logostickers som reklame og til at sætte på virksomhedens ejendele. Logostickers er fx rigtigt fine på din indpakning, hvis du gerne vil give dine kunder en ekstra god oplevelse.

Vores logostickers kan bruges inde og ude, og de produceres i bøjelig vinyl. Vi laver dine logostickers præcist, som du vil have dem, så du rammer din målgruppe.
Vi tilbyder også

Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Logostickers til små og store virksomheder

Logostickers er et populært produkt. Der kan være mange årsager til at virksomheder har brug for logostickers. Heldigvis kan denne type af stickers nærmest bruges på alt. Logostickers bliver produceret i vinyl, som er et meget slidstærkt materiale, som du kan udsætte for lidt af hvert. Vælger du denne type logostickers kan de sagtens klare en tur i opvaskemaskinen, de tåler aftørring, regnvejr og solskin og de tåler sågar også hvis der kommer benzin på dem. Så du kan sagtens bruge dem i værkstedet eller i produktionen, hvis du har brug for at markere forskellige ting.

Fordi du kan bestille fra kun 1 stk kan du teste klistermærket eller du kan bestille flere tusinde, så du ikke løber tør lige foreløbigt, hvis du bruger logostickers på indpakning.
Vil du have logostickers i papir? Så tag et kig på vores papirklistermærker.

Logostickers er også en rigtig fin løsning, hvis du vil opmærke dine produkter, eks. glas, krukker, bøger, og mange andre ting. Fin løsning til en rigtig god pris.

Du kan selv designe dine logostickers online til en fornuftig pris - eller du kan kontakte os på mailen info@ikastetiket.dk, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.
 

Information om vores logostickers

  • Bestilling på min. 10 stk.
  • Vores logostickers til inde og ude brug trykkes på folie, vinyl eller papir. Bestiller du dine logostickers på denne side, vil de blive lavet i kvalitet til udendørs brug
  • Form og størrelse efter dine ønsker. Hjørneafrunding koster ikke ekstra
  • Pantone- eller CMYK-farver efter dit ønske
  • Maksimum størrelse: A4, minimum størrelse: 1,0 cm
  • For vejledning kan du se vores farvekort men vær opmærksom på, at en computerskærm ikke gengiver farverne helt nøjagtigt
  • Skal dine logostickers være lidt anderledes end dine konkurrenters? Så design dine stickers i logostickers i guld, sølv eller transparent.


 
Kundeanmeldelser:
DOLFF, Rønne

Super fed kvalitet, kan klart anbefales...

Karin, Vejle

Knap havde jeg skrevet omkring jeres mærker , der var for store før jeg fik den sødeste mail om at man lige sender nogle nye i en anden farve og at dem, jeg synes var for store kunne jeg da bare beholde. For pokker hvor et servering mindes firma. Aldrig er jeg blevet ekspederet så hurtigt, mødt så venlige mennesker og fået så sød en betjening og service. Kan så varmt anbefale firmaet ril alle håndarbejdsdolk. Det er den bedste kvalitet jeg har fået til dato

Henriette, Høje Taastr..

Super prof. service ved bestilling - og hurtig levering og vi modtog et produkt der matchede vores forventninger 100%.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Lene

Hej er det muligt at sende en fil eller et billede med en anden skrifttype, som I så laver klistermærke ud fra?
Mvh
Lene Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Lene, 
Du kan uploade dit helt eget design direkte på vores hjemmeside her: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker
Du vælger antal, format, størrelse, og uploader filen du har (skal være en png eller jpg). 
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe, eller sende det til os på mail. Så kan vi hjælpe dig :) Mvh. Vera

 

Bo

Ved ikke om jeg har fået det bestilt rigtigt, men ønsker et klistermærke hvor det kun er skriften der klistres på, hedder det konjektur skåret eller hvad ?
Hilsen Bo lind

Svar fra Ikast Etiket

Hej Bo,
Du kan vælge konturskårede klistermærker, og så skærer vi tæt på logoet/designet du har valgt. I øjeblikket kan jeg desværre ikke lave klistermærker hvor der KUN er bogstaverne der er skåret ud, der ville altid være lidt baggrund, fx. imellem bogstaverne. Alternativt, hvis du kan bruge mærkerne kun med tekst og i sort, så kan du vælge en gennemsigtig baggrund.
Kontakt os endelig ved spørgsmål. Vi kan fanges på tlf., mail, eller chat her på siden, og sidder klar til at hjælpe dig.

Mvh. Vera

Jack

Hej,

Jeg skal have mærket et aluminiumsstillads og jeg tænkte at jeg ville få fremstillet nogle klistermærker til formålet.
Kan "Klistermærker med logo - design evt. selv online" bruges udendørs og holde hele året rundt? Kan det klæbe på aluminium? Skal jeg bruge noget specielt til at rengøre aluminium med inden jeg klæber mærkerne på?
Jeg har tænkt mig at lave mærket så det når hele vejen rundt så de to ender bliver klæbet sammen.

Med venlig hilsen
Jack Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Vores klistermærker egner sig super fint til både indendørs og udendørs brug. Så dem kan du rolig bestille. For at de holder længst, er det vigtigt at klistermærket sættes på en ren og tør overflade, og at alle kanter er helt "tætte" så der ikke kommer vand indunder. Gør du det, holder de i årevis :)

Kontakt os endelig ved spørgsmål.
Mvh, Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8539 anmeldelser

5/5 3