Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716082269 
0

Kundekort

  • Størrelse efter ønske
  • Unik kvalitet
  • Fra bare 100 stk.
Leveret hos dig: 4.-13. juni
Få en prisSe alle keyhangers

Professionelle kundekort og -beviser

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder et kundebevis, kan vi lave dem til dig i nøjagtigt det design, du har behov for. Når vi laver kundekort, bliver de produceret i den samme gode kvalitet som et almindeligt kreditkort.

Der er mange muligheder, når du skal have et kundekort, f.eks. kan vi lave dem med stregkode, fortløbende numre, magnetfelt, forhøjet tekst, skrivefelt, QR tags, etc. Vi trykker kundekort digitalt, så det er derfor også muligt at få et personbillede på.

 
SEND EN FORESPØRGSEL - få et uforpligtende tilbud inden for 1-2 timer i åbningstiden
 
 
Priser pr. stk.:
100 stk.Kr. 12,50
500 stk.Kr. 4,50
1000 stk.Kr. 2,90
5000 stk.Kr. 1,29

Opstartsprisen pr. trykplade er 500 kr.

De priser der vises i prisskemaet er eksklusiv moms og er for kundebevis med tryk på en side, vægt: 6,5 gram, Mål: 54x85x0,76 mm.

Husk at vi ligeledes kan producere kortene med skriveområde, magnetkode, forhøjede bogstaver el. tal, stregkode samt tryk på både for- og bagside, præcis som på kreditkort.

Vi kan også lave dem i mindre størrelse og med hul i, så du kan bruge dem som mærker til golfbags eller medlemskort til klubber.

100 stk. er minimumsbestilling. Laves i alle farver - se vores fareskema her. OBS: Farverne på digitale skærme kan ikke gengives helt præcis, som de ser ud i virkeligheden.
 

Information om vores kundekort

  • Bestilling er min. 100 stk.
  • Laves i Pantone farver el. CMYK efter dit ønske
  • Tryk på 1 eller 2 sider
  • Fototryk er muligt
  • Standardmål: 54x85x0,76 mm - men kan laves i alle størrelser
  • Alle farver er mulige - også sølv og guld.
  • Kundebevis med billede, foto eller variabel tekst


 
5/5 - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
Harte, Kolding

Vi har som PALS skole bestilt "Godt gået" kort - de er super flotte og i en god kvalitet. Vi kan varmt anbefale at handle hos Ikast Etiket ;o) De er meget service mindede, og gør alt for at vi som kunder, føler os i gode hænder!

BV, Bording

god service og pris

Jens, Kastrup

Vi, ALT Tennisklub, er yderst tilfredse med produktet, service i forbindelse med at beslutte det endelige design og med leveringstiden der var hurtigere end forventet.

Christian, Jyllinge

Jeg har nu 2 gange brugt IKASTETIKET i forbindelse med produktion af ID kort til vores Junior Supporter initiativ i den lokale golfklub. Super professionel, hurtig og venlig betjening.

Lotte, København

Vi har fået lavet pressekort og keyhangere til børn, som skal være "børnereportere i marken". Og det er en kæmpe succes. Børn og unge er helt vilde med de vildt flotte pressekort, der ligner et rigtigt pressekort og med keyhangeren, som efter 2 dage allerede er blevet et stort samlerhit blandt målgruppen. Samarbejdet med Ikastetiket har kørt fantastisk, og jeg kan kun anbefale dem til opgaver.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9145 anmeldelser

5/5 1