Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Fotoklistermærker

  • Fra bare 10 stk.
  • Vælg størrelse og form
  • Klistermærker med billeder
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Sæt dit eget billede på dine klistermærker

Her kan du bestille de populære klistermærker med foto/billede. Brug dem til madkassen, drikkedunken, æsker, cykelhjelmen, marmeladeglasset, mapper, invitationer, legetøj, pakkepynt, dekoration til festen og meget mere.

Vi laver fotoklistermærker i både store og små størrelser og i alle tænkelige former. Vælg selv billede, farver, tekst, størrelse og form.

Billedklistermærkerne leveres i en god solid kvalitet.

Vi tilbyder også

Klistermærker frit udformede med dit eget design
Design selv og se priser
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.

Vores klistermærker med billede er i en rigtig god kvalitet og billedet kommer til at stå pænt og skarpt. Du skal selvfølgelig bare sørge for, at de/t billede/r, du uploader er i en god opløsning. Er du i tvivl om billedet er i en god opløsning, kan du prøve at forstørre billedet. Hvis det hurtigt bliver sløret/pixeleret er kvaliteten måske ikke så god.

Klistermærker med foto kan fx bruges på invitationer til barnedåb, bryllup, julekort eller lignende. Det er en meget nem måde at personliggøre en invitation eller et bordkort på og gøre det til dit eget. Det er også en sjov og nem måde at lave en fotocollage. Når du har fundet ud af hvordan klistermærkerne skal sidde, klistrer du dem fast på din baggrund. Når du har uploadet dit billede kan du skrive tekst henover billedet. Vær opmærksom på at vælge en skrifttype og -farve, der er nem at se på billedet.

Du kan selvfølgelig også uploade andre typer af filer end lige billeder. Har du et logo, en illustration eller lignende er det bare at uploade det her på siden, vælge størrelse og form og klikke bestil.


 

Information om vores fotoklistermærker

  • Ingen opløsningsmidler
  • Kan tåle fedt, frost, benzin, vejret, olie og klarer sagtens en tur i opvaskemaskinen
  • Ugiftigt tryk
  • Meget slidstærkt
  • Brug klistermærker indendørs og udendørs
  • Upload dit eget billede og få klistermærket


 
Kundeanmeldelser:
DOLFF, Rønne

Super fed kvalitet, kan klart anbefales...

Karin, Vejle

Knap havde jeg skrevet omkring jeres mærker , der var for store før jeg fik den sødeste mail om at man lige sender nogle nye i en anden farve og at dem, jeg synes var for store kunne jeg da bare beholde. For pokker hvor et servering mindes firma. Aldrig er jeg blevet ekspederet så hurtigt, mødt så venlige mennesker og fået så sød en betjening og service. Kan så varmt anbefale firmaet ril alle håndarbejdsdolk. Det er den bedste kvalitet jeg har fået til dato

Henriette, Høje Taastr..

Super prof. service ved bestilling - og hurtig levering og vi modtog et produkt der matchede vores forventninger 100%.


 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:

Lene

Hej er det muligt at sende en fil eller et billede med en anden skrifttype, som I så laver klistermærke ud fra?
Mvh
Lene Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Hej Lene, 
Du kan uploade dit helt eget design direkte på vores hjemmeside her: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker
Du vælger antal, format, størrelse, og uploader filen du har (skal være en png eller jpg). 
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe, eller sende det til os på mail. Så kan vi hjælpe dig :) Mvh. Vera

 

Bo

Ved ikke om jeg har fået det bestilt rigtigt, men ønsker et klistermærke hvor det kun er skriften der klistres på, hedder det konjektur skåret eller hvad ?
Hilsen Bo lind

Svar fra Ikast Etiket

Hej Bo,
Du kan vælge konturskårede klistermærker, og så skærer vi tæt på logoet/designet du har valgt. I øjeblikket kan jeg desværre ikke lave klistermærker hvor der KUN er bogstaverne der er skåret ud, der ville altid være lidt baggrund, fx. imellem bogstaverne. Alternativt, hvis du kan bruge mærkerne kun med tekst og i sort, så kan du vælge en gennemsigtig baggrund.
Kontakt os endelig ved spørgsmål. Vi kan fanges på tlf., mail, eller chat her på siden, og sidder klar til at hjælpe dig.

Mvh. Vera

Jack

Hej,

Jeg skal have mærket et aluminiumsstillads og jeg tænkte at jeg ville få fremstillet nogle klistermærker til formålet.
Kan "Klistermærker med logo - design evt. selv online" bruges udendørs og holde hele året rundt? Kan det klæbe på aluminium? Skal jeg bruge noget specielt til at rengøre aluminium med inden jeg klæber mærkerne på?
Jeg har tænkt mig at lave mærket så det når hele vejen rundt så de to ender bliver klæbet sammen.

Med venlig hilsen
Jack Jensen

Svar fra Ikast Etiket

Vores klistermærker egner sig super fint til både indendørs og udendørs brug. Så dem kan du rolig bestille. For at de holder længst, er det vigtigt at klistermærket sættes på en ren og tør overflade, og at alle kanter er helt "tætte" så der ikke kommer vand indunder. Gør du det, holder de i årevis :)

Kontakt os endelig ved spørgsmål.
Mvh, Vera

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 8539 anmeldelser

5/5 3