Søg...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721354100 
0

Babytæppe med navn

  • Økologisk bomuld
  • Med barnets navn, vægt mm.
  • Personlig og unik gave
Leveret hos dig: 29. juli-5. august
Leveringspris: Fragt 39,95 Gratis fra kr. 179

Det originale babytæppe i markedets bedste kvalitet!

Mangler du den helt rette personlige barsels- eller dåbsgave? Så er et babytæppe i strik en oplagt gaveidé. Tæppet er et sikkert hit blandt de mindste og deres forældre.

Babytæppet bliver først strikket ved bestilling, og vi indvæver navn, fødselsdag, vægt og længde direkte ind i dette søde babytæppe.

Barnets eget tæppe er strikket i det fineste bløde 100% økologiske bomuld.
Vaskeanvisning: Vaskeanvisning
Pris (inkl. moms) kr.


Information om vores babytæppe

  • Babytæppe i strik med navn, fødselsdag, vægt og længde.
  • Brug tæppet som barnevognstæppe eller som legetæppe, når barnet skal ligge på gulvet.
  • Svøb barnet i tæppet, når det er for varmt at have dyne på.
  • I det fineste bløde 100% økologiske bomuld.
  • Babytæppet kan vaskes igen og igen på 60 grader.
  • Størrelse: 70 x 100 cm.


Giv en personlig gave


Vi producerer babytæpperne individuelt og tæppet bliver først sat i produktion, når du har bestilt det. Derfor kan vi indvæve navn, fødselsdato, vægt og længde direkte i babytæppet. Tæppet er en personlig gave, der samtidig er funktionelt og som forældre og børn vil have stor glæde af med det samme og i mange år. Et babytæppe vil blive brugt hver dag. Fordi babytæppet først produceres ved bestilling kan leveringstiden variere, og det er derfor en god idé at bestille tæppet i god tid. Alternativt kan du vælge at få tilsendt et "gavebevis", som du kan forære modtageren, så der stadig er noget at pakke ud, selvom tæppet endnu ikke er færdigstrikket. Et "gavebevis" koster kr. 20 og viser hvordan det færdige tæppe kommer til at se ud.

Sådan producerer vi dit strikkede babytæppe


Babytæppet bliver strikket på en topmoderne strikmaskine i økologisk bomuld.

Når tæppet er strikket, bliver det vasket og behandlet økologisk, så det allerede fra begyndelsen er blødt og lækkert. Efter vask bliver babytæppet dampet og kommer herefter på systue, hvor der bliver påsyet kantebånd.

Til sidst bliver babytæppet færdigdampet og pakket i plastikpose.

Et babytæppe i strik vil vække glæde hos modtageren i mange år.

 
Kundeanmeldelser:
Barbro, Alingsås Sv..

Tack för två underbara filtar, jättenöjd, köpt sju stycken tidigare. Återkommer i augusti då jag väntar mitt femte barnbarn.

Ellen, Brovst

Hej. Har lige modtaget det 3. babytæppe og de har alle været rigtig flotte og til fuld tilfredsstillelse. Hurtig levering. Super.

Tommy, Hjørring

Modtog tæppet i dag, og var yderst tilfreds med varen. Kan varmt anbefale Ikast Etiket, til andre kunder. Det var en god og hurtig levering. Tak!! Tommy Andersen

Rikke, Hillerød

Jeg har købt et babytæppe - igen igen? Fantastisk kvalitet og hurtig levering. Vi har tre af tæpperne derhjemme, og giver et tæppe i dåbsgave til vores venner og familie, så jeg har efterhånden købt 6 tæpper. De er et hit hver gang. Vores nu lidt større børn elsker at sidde med deres helt egne tæpper. Kan klart anbefales.

Trine, Herning

Tæppet kom lynhurtigt - Lækker kvalitet. Og da vi har tæpperne til vores to børn på 5 og 8 år, ved jeg af erfaring, at kvaliteten er i top! Stadig bløde efter utallige ture i vaskemaskine og tørretumbler :)

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

Har du spørgsmål?:
Captcha

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 9210 anmeldelser

5/5 18
Vi har åbent hele sommeren! :)