facebook

Adresselabels
Adresselabels
Adresselabels
Adresselabels

Adresselabels

  • Opmærk det du ikke vil miste!
  • Valgfri tekst og farve
  • Super holdbarhed
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Klæbende adresselabel

Sæt din egen personlige adresselabel på dine ejendele, så du altid ved hvilke, der er dine. Og skulle de blive væk, er det nemt at se, hvem de tilhører.

Vores adresselabels er som standard 37 x 16 mm. men kan laves efter dine helt egne mål. Vi producerer vores adresselabels i alverdens farver.

Mange af vores kunder anvender adresselabels til at sætte på sko, som afsenderklistermærke, til golfudstyr, legetøj, drikkedunk, madkasse, etc.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANCERET
KONTURSKÅRET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angive i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Bemærk, prisændring ved farvetryk
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris kr.
(inkl. moms)


Facts
  • Standardstørrelse 37 x 16 mm. - kan laves i dine ønskede mål
  • Tåler det danske vejr, frost, benzin, fedt, olie samt en tur i opvaskemaskinen
  • Trykket er ikke til at slide af, og vores adresselabel er derfor godt egnede til sko
  • Langtidsholdbare
  • Nemt at opmærke bådtilbehør, breve, fotoudstyr, computerspil, golfudstyr, værktøj, madkasse, bøger og meget mere
  • Vælges adresselabels med hvid baggrundsfarve bliver de leveret på ruller, vælges en farvet baggrund bliver de leveret på ark
  • Sætter du dit telefonnummer på dine labels, kan andre nemt få fat i dig, hvis de finder dine opmærkede ting.


Adresselabels kan bruges til opmærkning af alle mulige ting. Vi gør dog opmærksom på, at vores adresselabels ikke kan klare en tur i vaskemaskinen. Ønsker du en tøjlabel, der kan tåle at blive vasket, skal du have fat i vores tøjklistermærker.

Vores adresselabels produceres af PP = polypropylen. De kan klare vejret, opvaskemaskine, og de er langtidsholdbare. Brug dem på de ejendele, du holder af.

 
5/5 - baseret på 17 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Bára, Færøerne,..

Et super pordukt som kan brugest til sine børn! Til madpakker, tøj og sko ella hvad man har lyst til :-)

Mette, Albertslund

hurtig levering. Et fint og personligt produkt. Fik jer anbefalet af andre brugere.