facebook

Selvklæbende adresseetiketter
Selvklæbende adresseetiketter
Selvklæbende adresseetiketter

Selvklæbende adresseetiketter

  • Opmærk det du ikke vil miste!
  • Valgfri tekst og farve
  • Super holdbarhed
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt fra kr. 0,00

Dine personlige selvklæbende adresseetiketter

Du har måske oplevet at være kommet hjem uden alle de ting, du havde med dig, da du gik, eller måske været kommet til at bytte om på dine og andres ting. Vi har en god løsning.

Vi producerer holdbare adresseetiketter, som du kan sætte på alle de ting, du ikke vil miste. Vi laver adresseetiketter i rigtig mange fine farver. Adresseetiketterne har en standardstørrelse på 3,7 x 1,6 cm, men vi kan også lave etiketterne med andre mål; klik på fanen 'din egen størrelse'.

Adresseetiketterne kan bruges til f.eks. drikkedunken, madkassen, golfudstyret, legetøjet, til sko, som afsendermærke og meget mere.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
KENDTE FIGURER
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Bemærk, prisændring ved farvetryk
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr.

Adresseetiketterne er lavet af polypropylen (=PP). De er langtidsholdbare og kan tåle opvaskemaskine, vind og vejr. Sæt adresseetiketter på de ting, du ikke kan undvære.

Det er stort set alle ting, man kan opmærke med de selvklæbende adresseetiketter. Sættes de på støvler, tøj el. lignende, skal man være opmærksom på, at de ikke vil kunne holde til en tur i vaskemaskinen. Ønskes lignende etiketter til tøj, der kan klare en tur i vaskemaskinen, kan vi anbefale vores strygemærker.
 
5/5 - baseret på 17 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Bára, Færøerne,..

Et super pordukt som kan brugest til sine børn! Til madpakker, tøj og sko ella hvad man har lyst til :-)

Mette, Albertslund

hurtig levering. Et fint og personligt produkt. Fik jer anbefalet af andre brugere.

Svend, Viborg

Stor ros. Kan anbefales.

Sabrina, Børkop

Tak for hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale jer. Jeg vender straks tilbage når mine mærker i denne bestilling er brugt.

Anne, Slagelse

Tak for de fine adresseklistermærkater og den hurtige ekspedition. Vender gerne tilbage og jeg kan kun anbefale dette firma :-)

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 17